81 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון האם זה היגיוני??
דיון

האם זה היגיוני??

21 הודעות 4,231 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
נו באמת 🤔 ....
מה אתה לא רואה שזה עריכה זה ממש שקוף תחלס זה היה אמור להיות טיל שמשוגר וערכותו במקומו שמו את המטוס.......

#3 · לפני 18 שנים
בטח הגיוני
היום בכל צוללת של צה"ל יש טייסת של F-15 שמוכנה לשיגור.
הם משוגרים מצינורות טורפדו שעברו הסבה למסלולי טיסה ואיך שהם מחוץ למים הם מפעילים מבער אחורי סופר טורבו אינג'קשיין עם רקטות האצה.
הטייסים הם לוחמי שייטת שעברו הכשרה נוספת של קורס טייס ,סה"כ הם עשו טירונות של 20 שנה (כי הם לומדים במשולב לימודי רפואה ומוסמכים כגניקולוגים).
והפקחי טיסה זה שקנאים שהשתילו להם מכ"מ בתחת.
מה שאתה לא רואה זה את הצלחת מעופפת שמבצעת תידלוק אווירי על מנת שהמטוס יוכל לשוב לבסיס האם...
ככה בדיוק זה קורה.
אני מקווה שהחיזבאללה לא יעלו על החומר הסודי שפירסמתי פה.....) 😛
------------
| משה מגל |
------------
#4 · לפני 18 שנים
moshemag כתב/ה:בטח הגיוני
היום בכל צוללת של צה"ל יש טייסת של F-15 שמוכנה לשיגור.
הם משוגרים מצינורות טורפדו שעברו הסבה למסלולי טיסה ואיך שהם מחוץ למים הם מפעילים מבער אחורי סופר טורבו אינג'קשיין עם רקטות האצה.
הטייסים הם לוחמי שייטת שעברו הכשרה נוספת של קורס טייס ,סה"כ הם עשו טירונות של 20 שנה (כי הם לומדים במשולב לימודי רפואה ומוסמכים כגניקולוגים).
והפקחי טיסה זה שקנאים שהשתילו להם מכ"מ בתחת.
מה שאתה לא רואה זה את הצלחת מעופפת שמבצעת תידלוק אווירי על מנת שהמטוס יוכל לשוב לבסיס האם...
ככה בדיוק זה קורה.
אני מקווה שהחיזבאללה לא יעלו על החומר הסודי שפירסמתי פה.....) 😛

בדיוק..
נו זה ברור 🙂
- טל אלמשעלי -
Don't bend, don't break, baby, don't back down
#6 · לפני 18 שנים
חחחחחחחח חבל ליפתוח עלזה נושא...
ברור שזה לא הגיוני
#8 · לפני 18 שנים
טכנית, זה הגיוני.

ברור שזו עריכה ממוחשבת, ולא סרטון מציאותי. אך זהו היה רעיון פיתוחי, לשגר מטוסים או מל"טים מצוללות, שיטוסו לטיסות סיור ואפילו תקיפה.

הרעיון נכשל לבסוף, ומצאו את הרעיון ללא יעיל ולא חסכוני.
#10 · לפני 18 שנים
אפיק סוכן מוסד משם הוא יודע את כל הדברים האלה יאללה עכשיו אני מבין חחח 🙂
סתם אפיק באמת זה היה הרעיון הזה? אם כן איפה?
- טל אלמשעלי -
Don't bend, don't break, baby, don't back down
#11 · לפני 18 שנים
קשה לי להאמין שזה הגיוני ...
ההצתה של הטוס נראה מוזר .. דומה מאוד לטיל ..
חוץ מזה אם תשימו לב איך שיש הצתה .. המטוס נוטה שמאלה .. ואני חושב שרק טילים מסוגלים לתמרן ככה..
אני מאמין שזאת עריכה ובמקור זה טיל ששוגר מצוללת כלהשהיא.
#12 · לפני 18 שנים
אני לא זוכר ממש איפה קראתי, אבל קראתי כתבה באחד מאתרי החדשות העוסקים בביטחון, שהיה בו גם את הסרטון הנ"ל. וזה מה שאני זוכר לפחות.

היה רעיון לשגר מל"ט מצינור טורפידו, ולאחר מכן הוא יניע את המנוע הרקטי שיאיץ אותו למהירות המראה, ולבסוף הרקטות יינתקו, והוא יתחיל בטיסה. על מנת לנחות הוא היה טס ישר, עושה אנך 90 מעלות למעלה בחדות, ואז מכבה מנועים ופשוט נופל אנכי למים, ואז הצוללת בעזרת צבתות כלשהם מחזירה אותו.

אפשר לראות דברים ונשקים בנושא הזה בתוכניות בנשיונאל ג'אוגרפיק על צוללות חדשות 😉
#13 · לפני 18 שנים
חבר'ה אם אתם באמת דנים אם זה הגיוני או לא אז המצב שלכם לא טוב... בלי לרדת על אף אחד...=\
118...Big things are done secretly
#14 · לפני 18 שנים
אני אסגור לכם פינה
trident ICBM, משוגר מצוללות מדגם אוהיו.
http://uk.youtube.com/watch?v=95tFGzDpDJs

מדחף יחיד, 7 להבים, מהירות מירבית מעל ל30 קשר.
כל צוללת מאכסנת 24 טילים בצינורות שיגור אנכיים
חלק מהצוללות מוסבות לתצורת טילי שיוט.
במקום 24 טילי הטריידנט הצוללת מקבלת 22 צינורות שיגור עבור טילי טומהוק, כאשר כל צינור שיגור מכיל בתוכו עד 7 טילים - סה"כ 154 טילים...
http://en.wikipedia.org/wiki/Ohio_class_submarine

עכשיו אפשר להמשיך הלאה בחיים שלנו?
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#15 · לפני 18 שנים
אפיק צודק

גם אנ יזוכר ולפי מה שזכור לי זה היה כתבה באחד מביטאונ יחיל האווירק ב 3 4 שנים האחרונות
סופר שם על פרוייקט של האמריקאים לגבי מלט שישוגר מצוללות אך לא זכור לי שאמרו שם שהוא יחזור לצוללת עם אנ ילא טוע ההוא היה חוזר למנחת מאולט ר או משהו בסגנון אפילו היתה שם תמונה של מין מטוס משולש כזה מוזר אבל זה היה איור ממוחשב

🙂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.