52 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור עזרה| לא מצליח לשים סינרים
דיון

עזרה| לא מצליח לשים סינרים

16 הודעות 3,888 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
יש לי סינרים של אילת הרצליה ושדה דוב אבל אני לא מצליח לשים אותם אני לא יודע איך...
המדריכים בהורדה לא עוזרים לי..
למישהו יש מדריך בבקשה אני ממש רוצה לשים סינרים..?
#4 · לפני 18 שנים
אתה צריך לדעת אנגלית בסיסית, אם לא הבנת מה שכתוב אז גם לא תבין הרבה דברים בסימולטור. בהצלחה
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#5 · לפני 18 שנים
בוא'נה בר אתה רשע.
תקשיב דודו אתה צריך לחלץ את הקבצים.
בסינרי של אילת צריך להיות קובץ שרשום בו באנגלית שההוראות בעברית משהו עם HEB עכשיו בשאר הסינרים אני לא מכיר אותם אבל אם אתה רוצה, שלח לי קישור להורדה ואני אעזור לך
#6 · לפני 18 שנים
Ygotlib13 כתב/ה:בוא'נה בר אתה רשע.
בסינרי של אילת צריך להיות קובץ שרשום בו באנגלית שההוראות בעברית משהו עם HEB עכשיו בשאר הסינרים אני לא מכיר אותם אבל אם אתה רוצה, שלח לי קישור להורדה ואני אעזור לך

הוא לא רשע הוא פשוט צודק!
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה
#7 · לפני 18 שנים
Ygotlib13 כתב/ה:בוא'נה בר אתה רשע.

יש לך חוצפה!! יש קובץ רידמי כ"כ קשה להבין מה כתוב שם?? "copy the "xxx" folder to your addon scenery folder inside your main FS folder" כנראה שאנשים פה לא למדו אנגלית או משהו כי זה כתוב כ"כ פשוט, היום כל ילד בן 8 שבקושי יודע עברית כן עברית לא אנגלית עולה לPMDG ועוד שואל שאלות בלי שהוא יודע להמריא עם ססנה.
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#8 · לפני 18 שנים
אתה יודע מה יכול להיות שילדים בני 8 יודעים אנגלית בסיסית אבל אתה יודע יש ילדים בכתה שלי (ח'😉 שעכשיו לא מצליחים לקרוא קבצים כאלה למרות שזאת אנגלית בסיסית ולפי מיטב ידיעתי גם הגבת לי בפורום שפתחתי על דברים כאלה בדיוק התכוונתי ואני לא אומר שדודו חדש אני אומר שבגלל טעות ממש קטנה אתה מתנפל עליו רק כי אתה יודע אנגלית הכי טוב בפורום הזה ואתה הטייס הכי טוב עם הכי הרבה שעות, נכון?
אה ודרך אגב אתה כל כך שונא חדשים עד שאתה גם מנסה להוריד אותנו מעלייך, פשוט אל תענה לשאלות המטומטמות והחוזרות על עצמן שלנו
#9 · לפני 18 שנים
Ygotlib13 כתב/ה:אתה יודע מה יכול להיות שילדים בני 8 יודעים אנגלית בסיסית אבל אתה יודע יש ילדים בכתה שלי (ח'😉 שעכשיו לא מצליחים לקרוא קבצים כאלה למרות שזאת אנגלית בסיסית ולפי מיטב ידיעתי גם הגבת לי בפורום שפתחתי על דברים כאלה בדיוק התכוונתי ואני לא אומר שדודו חדש אני אומר שבגלל טעות ממש קטנה אתה מתנפל עליו רק כי אתה יודע אנגלית הכי טוב בפורום הזה ואתה הטייס הכי טוב עם הכי הרבה שעות, נכון?
אה ודרך אגב אתה כל כך שונא חדשים עד שאתה גם מנסה להוריד אותנו מעלייך, פשוט אל תענה לשאלות המטומטמות והחוזרות על עצמן שלנו

אני לא שונא אף אחד ואני לא הטייס הכי טוב בפורום ולא יודע הכי טוב בפורום פשוט נמאס כבר שפותחים 2000 דיונים שפשוט צריך לקרוא
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#10 · לפני 18 שנים
לא בכל הסינרים יש רידמי פייל אז אל תבלבלו לי בשכל...
#11 · לפני 18 שנים
אני לא מצליח להתקין את SDEֹDOV V3 אין שם readme file
#12 · לפני 18 שנים
AVSIM לא מאשרת העלאות בלי קובץ Readme
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#13 · לפני 18 שנים
dudu19, אני מניח שלא חיפשת בפורום, נכון?
הנה תראה בחתימה של בר יש לינק שיסביר לך בדיוק מה שאתה צריך. אל תתעצל ותשקיע זמן. בקריאה של זה.

התקנה של סינרים ומטוסים לFS היא כל כך פשוטה שבאמת אין מה להבין שם! העקרון הוא פשוט להעתיק את תוכן התיקיות מהZIP לתיקיות באותו השם בסימולטור ולהכנס אליו. כשנכנסים מוסיפים לרשימת הסינרים (דרך תפריט ההגדרות של הסימ'😉 את התיקיות האלה, מאתחלים את הסימ', וזהו!

ולנושא אחר לגמרי:
אתם צריכים לשנות טיפה את הפרספקטיבה שלכם לגבי סגנון דיבור (אוקיי, כתיבה) ולניסוח.
יש הבדל ענק בין "להתנפל", לבין "להסביר ביבש".
תפסיקו כבר להתפרץ בעצבים כל פעם שמישהו כותב משהו שלא לרוחכם, די!
זה באמת באמת לא המקום.
בשביל שטויות כאלה של *ילדים* יש לכם מערכת הודעות פרטיות, מסנג'ר, ICQ,מייל,טלפון, רחוב וכו' וכו'.
שלום כאן זה פורום. כאן כותבים דברים שתורמים! ברור?

נ"ב:
דעתי היא שאולי סימולטור טיסה מתקדם הוא לא הדבר הכי מתאים לילד בן 8 (למשל) לנסות.
למה לא להתחיל מפשוט יותר?

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#14 · לפני 18 שנים
אני לא בן 8... אני בן 15 וחצי ואני יודע טוב מאוד אנגלית אבל בשדה דוב אין הוראות...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.