63 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 עריכת ה tiles של שטח ישראל
דיון

עריכת ה tiles של שטח ישראל

78 הודעות 10,747 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
לא יודע מה אתם מתכננים לעשות, אבל מה שזה לא יהיה - שימו את המטווח בנגב, שיהיה איכותי ➡️
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#2 · לפני 18 שנים
🙂

בכיף נעשה את זה , רק שוב , כמו שאמרתי בסוף , עד אז אם מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה דבר כזה , זה יהיה מעולה 🙂

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#5 · לפני 18 שנים
xxxmetalheadxxx, בנתיים רק הטיילס.
יכול להיות שאם תעזור לנו (בזמנו דיברנו אם אתה זוכר להכניס את המטווח לRV) נוסיף אותו.
\[
יש לך הצעות\רעיונות?
דור
#6 · לפני 18 שנים
יש שתי שיטות לעשות את זה(לפי הבנתי)
קלה-להכניס שדה תעופה נאוטרלי ....כמדווח
קשה יותר- לבנות אובייקט שהוא מטווח-
#10 · לפני 18 שנים
אהלן... האמת ביומיים האחרונים לא התעדכנתי ממש מפאת חוסר זמן.
בRV אין אפשרות לעשות סקין לאיזור מסויים. אחרת היינו עושים פוטוריל לכל מני ערים בארץ...
אבל הקטע בRV, זה שיש כמה טקסטורות שחוזרות על עצמן כמו פאזל כל הזמן ונפרסות על כל השטח.
מכך אפשר להסיק, שאין טקסטורות לעיר באר שבע או למצפה רמון, אלא הטקסטורות של באר שבע זהות לטקסטורות של מצפה רמון. וככה זה עובד על שני שליש מהשטח, על הנגב.

🙂
נאור
#11 · לפני 18 שנים
נראה מצויין אנשים, באמת כל הכבוד 👍

דור לגבי הבסיסים מדובר בטייל שנמצא מתחת לבסיס עצמו... אם תשסתכל בשטח קוריאה לכל בסיס יש טייל מתחת למסלולים שמתאים לו... זה נראה הרבה יותר טבעי ככה מאשר כמו ישראל שפתאום באמצע הטייל של המדבר אתה רואה מסלול... רואים שזה לא טבעי...

ניתן כעיקרון לשנות הכל עם תוכנות שקשורות לטריין... כולל את ה mapping של הטיילים למקום שאליו הם יתאימו, ז"א שכעיקרון ניתן להכין טיילים מיוחדים לכל בסיס, לכל עיר וכו'... כמובן שמדובר בעוד עבודה... אולי ליותר מאוחר, אם יבוא לכם. 🙂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#12 · לפני 18 שנים
i_hawk, אני לא מבין אתם מדברים על TOOLS
ואני מוצא מדרייכם ב PMC מוריד ורואה טייל אדום 😱
אם תוכל לעזור לי
אנו נעשה את זה.

דור.
#13 · לפני 18 שנים
לכל היוצרים הצעירים- נשמח לראות עוד תמונות מהתקדמותכם.
נתתם טיזר מלהיב, שחררו עוד משהו.
שכל כוחותינו יחזרו בשלום לבסיסם וכל כוחותיהם לא.

"זו לא חוכמה למות בעד ארצנו, החכמה היא לגרום לב#@%^ שממול למות בעד ארצו" (ג'ורג' סמית פאטון).
#14 · לפני 18 שנים
regev06 כתב/ה:לכל היוצרים הצעירים- נשמח לראות עוד תמונות מהתקדמותכם.
נתתם טיזר מלהיב, שחררו עוד משהו.

מצטרף 🙂
- טל אלמשעלי -
Don't bend, don't break, baby, don't back down
#15 · לפני 18 שנים
אנשים, מישהו מעוניין עדיין לעבוד על זה? 🙂

אם כן נראה לי שאפשר להשתמש דיי בקלות בטיילים מ GE... תראו מה הבחור הזה עשה?

http://tactical.nekromantix.com/forum/viewtopic.php?t=21540

😱

הוא אומר שאם מסתכלים ב GE ממרחק 2.4 ק"מ, זה מתאים בדיוק ל מה שרואים בטריין של פאלקון... אם זה נכון... אולי שווה לבדוק אפילו פשוט "לקחת" טיילים מ GE כמו שהם... 😱

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.