Ygotlib13 כתב/ה:הי אנשים מה קורה?
תקשיבו רגע משהו לא טוב קורה בפורום הזה, אני שם לב כל הזמן "שהותיקים" כל הזמן מתרגזים על החדשים על דברים מאד קטנים שהם עשו למשל לא לחפש איזה תגובה שמישהו כתב איזה 40 דפים אחורה, זה חייב להשתנות כי זה גם לא הבדלים משמעותיים מקסימום שנה שנתיים!!!!
(עצה לחיים טובים יותר)
מי שחושב כמוני שיגיב!!!!
Ygotlib13 , אין לך שם נורמאלי?
זה לא עניין של וותק, אלא של אופן תפיסת הפורום. ה"וותיקים" תופסים את הפורום כמקום לשיתוף ידע ושיתוף בפתרון של בעיות מעבר לבסיס של הבסיס. הרושם הוא שה-"חדשים" תופסים את הפורום כמקום להשלים ידע באופן מהיר במינימום מאמץ! (בטח לזה התכוונת בעצה לחיים טובים יותר)
פורום בכלל במהותו הוא לא מקום לימוד אלא מקום
שיתוף. לא מוותרים כאן לגמרי על החלק הלימודי, כל החומר הבסיסי קיים בדביקים, שה-"וותיקים" טרחו" לייצר. אבל אפילו אותם, חלק מממי שמכונים "חדשים" לא קורא ומדלג גם על זה.
ביצוע חיפוש מקדים, הוא גם חלק בלתי נפרד מתרבות השתתפות בפורומים בכלל.
ה"וותיקים" לא "כל הזמן מתרגזים :
" על דברים מאד קטנים שהם עשו(ה"חדשים"
😉 למשל לא לחפש איזה תגובה שמישהו כתב איזה 40 דפים אחורה, זה חייב להשתנות כי זה גם לא הבדלים משמעותיים מקסימום שנה שנתיים!!!! "
הרוגז הוא על הפסיביות, ועל הדרישה שילעסו עבורך (לא אישית). המידע זמין באתרים המומלצים בדביקים, זמין בדביקים, וזמין כמובן בקובצי ה-readme. אין פה באמת רוגז על הפרסונה. כללית האוירה טובה מאד בפורום, יש רק התעקשות
הגיונית על
החוקים והתרבות(תרבות השתתפות ותרומה לפורום, ראה ערך חיפוש מקדים). ובכלל- ככל שעומק ורמת הדיון עולה כך הפורום משתפר והולך. אי אפשר להישאר כל הזמן ב " אני חדש-...חחחחחחח, איך מוסיפים מטוסים ל-FSX??
😛 😈 🙄 ❓ 💡 😮
זה הכל, תשתלב ותראה שתרגיש מצויין בפורום.
חדשים וותיקים זה לא העניין בכלל!
זו דעתי האישית, אני לא מייצג שום צד, אני לא סגור אם קיבלתי כבר כנפי וותיק (כרונולגית, עדיין ינוקא)
(לי אישית לפעמים הייתה בעייה עם הסגנון הבוטה לעיתים, ורק איתו)
דרך אגב: ואז גם יפסיקו להתייחס אליך בגוף שלישי רבים " החדשים", " אותם",..., ותפסיק החלוקה של הם ואנחנו. אולי חזון אחרית הימים, אבל אופטימיות היא הרי העצה האמיתי לחיים טובים יותר.
מולי