81 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור משהו שקורה הרבה יותר מדי וממש מרגיז
דיון

משהו שקורה הרבה יותר מדי וממש מרגיז

19 הודעות 3,994 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
הי אנשים מה קורה?
תקשיבו רגע משהו לא טוב קורה בפורום הזה, אני שם לב כל הזמן "שהותיקים" כל הזמן מתרגזים על החדשים על דברים מאד קטנים שהם עשו למשל לא לחפש איזה תגובה שמישהו כתב איזה 40 דפים אחורה, זה חייב להשתנות כי זה גם לא הבדלים משמעותיים מקסימום שנה שנתיים!!!!
(עצה לחיים טובים יותר)
מי שחושב כמוני שיגיב!!!!
#2 · לפני 18 שנים
אני מבין אותך אבל שהשאלות האלו נתחנו 1000000000000 פעם והם כתובות בדביקים והן נשאלות עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם אז זה מרגיז כי השאלות נמצאות ממש כמה שורות מעל או שניתן להריץ חיפוש בפורום ולמצוא את התשובות. נגיד איך להוסיף מטוסים נשאל כבר מיליון פעם והתשובה נמצאת בנושאים הדביקים
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#3 · לפני 18 שנים
שמע אני פה מ 2006 ואני חייב לומר שלי קצת נמאס כי שואלים כל הזמן אותו שאלה אבל 700 פעם....
שאני הגעתי לפה הפורום היה יחסית צעיר... ובאמת לא היו מדריכים אבל היום שאתה יכול למצוא כל דבר
בדביק או על גבי הפורום (משהו שלא היה פעם) אפשר טיפה להזיז את התחת ולחפש בפורום זה כל כך קשה...
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה
#4 · לפני 18 שנים
אז צריך לעשות מדריך שידריך אותם ובהרשמה שזה יופיע
#5 · לפני 18 שנים
Ygotlib13 כתב/ה:הי אנשים מה קורה?
תקשיבו רגע משהו לא טוב קורה בפורום הזה, אני שם לב כל הזמן "שהותיקים" כל הזמן מתרגזים על החדשים על דברים מאד קטנים שהם עשו למשל לא לחפש איזה תגובה שמישהו כתב איזה 40 דפים אחורה, זה חייב להשתנות כי זה גם לא הבדלים משמעותיים מקסימום שנה שנתיים!!!!
(עצה לחיים טובים יותר)
מי שחושב כמוני שיגיב!!!!

Ygotlib13 , אין לך שם נורמאלי?
זה לא עניין של וותק, אלא של אופן תפיסת הפורום. ה"וותיקים" תופסים את הפורום כמקום לשיתוף ידע ושיתוף בפתרון של בעיות מעבר לבסיס של הבסיס. הרושם הוא שה-"חדשים" תופסים את הפורום כמקום להשלים ידע באופן מהיר במינימום מאמץ! (בטח לזה התכוונת בעצה לחיים טובים יותר)
פורום בכלל במהותו הוא לא מקום לימוד אלא מקום שיתוף. לא מוותרים כאן לגמרי על החלק הלימודי, כל החומר הבסיסי קיים בדביקים, שה-"וותיקים" טרחו" לייצר. אבל אפילו אותם, חלק מממי שמכונים "חדשים" לא קורא ומדלג גם על זה. ביצוע חיפוש מקדים, הוא גם חלק בלתי נפרד מתרבות השתתפות בפורומים בכלל.
ה"וותיקים" לא "כל הזמן מתרגזים :
" על דברים מאד קטנים שהם עשו(ה"חדשים"😉 למשל לא לחפש איזה תגובה שמישהו כתב איזה 40 דפים אחורה, זה חייב להשתנות כי זה גם לא הבדלים משמעותיים מקסימום שנה שנתיים!!!! "
הרוגז הוא על הפסיביות, ועל הדרישה שילעסו עבורך (לא אישית). המידע זמין באתרים המומלצים בדביקים, זמין בדביקים, וזמין כמובן בקובצי ה-readme. אין פה באמת רוגז על הפרסונה. כללית האוירה טובה מאד בפורום, יש רק התעקשות הגיונית על החוקים והתרבות(תרבות השתתפות ותרומה לפורום, ראה ערך חיפוש מקדים). ובכלל- ככל שעומק ורמת הדיון עולה כך הפורום משתפר והולך. אי אפשר להישאר כל הזמן ב " אני חדש-...חחחחחחח, איך מוסיפים מטוסים ל-FSX?? 😛 😈 🙄 💡 😮
זה הכל, תשתלב ותראה שתרגיש מצויין בפורום.
חדשים וותיקים זה לא העניין בכלל!
זו דעתי האישית, אני לא מייצג שום צד, אני לא סגור אם קיבלתי כבר כנפי וותיק (כרונולגית, עדיין ינוקא)
(לי אישית לפעמים הייתה בעייה עם הסגנון הבוטה לעיתים, ורק איתו)

דרך אגב: ואז גם יפסיקו להתייחס אליך בגוף שלישי רבים " החדשים", " אותם",..., ותפסיק החלוקה של הם ואנחנו. אולי חזון אחרית הימים, אבל אופטימיות היא הרי העצה האמיתי לחיים טובים יותר.
מולי
#6 · לפני 18 שנים
תקשיבו...אני דיי חדש פה...ביקשתי שאלה וכבר תקפתם אותי שזה לא קשור לנושא...וואלה צודקים...
אבל למה להתעצבן??אני חדש ואני לא מבין את הכללים...במקום להתרגז תסבירו...זה לא כזה קשה...זה כולה לכתוב עוד קצת על המקלדת של המחשב... 🙄
רז פרינץ,
צוות ניהול ראשי, פריפלייט.

צוות vIAF ואטיל.
#7 · לפני 18 שנים
prince869 כתב/ה:תקשיבו...אני דיי חדש פה...ביקשתי שאלה וכבר תקפתם אותי שזה לא קשור לנושא...וואלה צודקים...
אבל למה להתעצבן??אני חדש ואני לא מבין את הכללים...במקום להתרגז תסבירו...זה לא כזה קשה...זה כולה לכתוב עוד קצת על המקלדת של המחשב... 🙄

בד"כ אומרים תחפש בדביקים, ולפעמים כותבים "הורדתי מטוס של אלעל איך אני מתקין" רבאק אנשים כתוב ברידמי ואז אומרים "לא הבנתי" אנשים זה אנגלית בסיסית!!! כתוב "copy the elal747 folder to "aircraft" folder inside your main fs folder" זה כל כך קשה להבנה?? אולי שילדים בני 9 שעוד לא למדו אנגלית יבינו שהסימולטור הזה דורש אנגלית ואני לא מדבר עליך רז בתור דוגמא אבל לא חסרים מקרים כאלה.
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#8 · לפני 18 שנים
מולי, יש לי שם נורמאלי פשוט אני לא יכול להחליף אותו אז כנראה שזה ישאר ככה
#9 · לפני 18 שנים
אני מניח שלא קראת את חוקי הפורום:
2. לפני שתתחיל להגיב ולפתוח דיונים בפורום אנא הכנס את שמך המלא בחתימה.
#10 · לפני 18 שנים
חברה גם לא להתנפל על אנשים שרוצים לדעת דברים על מטוסים כבדים לפני שהם בכלל יודעים טוב בססנה.
הם רוצים לדעת דברים על מטוסים כבדים בשביל הכיף. שמתי לב שהרבה פה מתנפלים אליהם ועוד גם בכלל הם לא מכירים אותם.
אז חברה כחו לתשומת ליבכם.
#12 · לפני 18 שנים
eladh16 כתב/ה:חברה גם לא להתנפל על אנשים שרוצים לדעת דברים על מטוסים כבדים לפני שהם בכלל יודעים טוב בססנה.
הם רוצים לדעת דברים על מטוסים כבדים בשביל הכיף. שמתי לב שהרבה פה מתנפלים אליהם ועוד גם בכלל הם לא מכירים אותם.
אז חברה כחו לתשומת ליבכם.

אנשים שואלים פה על PMDG איך להפעיל את הטייס האוטומטי שצריך ללמוד את זה, צריך לקרוא את המדריך של המטוס, אתה רוצה שיתחילו להסיבר להם?? זה לא נראה לי ממש פשוט.
אנשים שאתמול התחילו בסימולטור ורואים PMDG בצביעה של אלעל ישר קופצים עליו.

אלעד כתב/ה:חברה לנעול את הדיון הזה בבקשה הוא גולש למקומות לא טובים

על מה אתה מדבר?
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#13 · לפני 18 שנים
אלעד כתב/ה:חברה לנעול את הדיון הזה בבקשה הוא גולש למקומות לא טובים

אלעד מה לקחת?

שמעו חברה בקשר לכבדים...
לי יש שריטה לגבי כבדים... אני בתחילת דרכי הייתי כמו כל אחד מכם שחושב ש747 של POSKY זה מציאותי וזה הכי טוב שיש ועזבו אותי FMC זה סתם חרא... עד שהתחלתי ללמוד CVFR והקורס שעברתי היה מאוד קשה בשבילי בגלל שהתחלתי עם כבדים וטסתי הרבה שעות עליהם ולא התחלתי בססנה... זה פשוט היה קשה מכל בחינה... אין טייס אוטמטי פתאום אין יותר GPS הכל דרך העיניים וזה מאוד קשה למי שטס הרבה על כבדים.. והיום אחרי שיש לי נסיון של עשרות או אולי מאות שעות של טיסות על מטוסי ססנה אם זה במציאות או אם זה בסימולטור אני מרשה לעצמי לטוס כבדים בלי הפסקה אבל כמובן אני משלב טיסות CVFR על מנת לשמור על הכושר שלי בטיסות ניווט קלאסיות...
אז אני לא רוצה שחברה פה גם יסבלו אני מנסה לשנות את תפיסת העולם של כמה אנשים פה... אצל חלק הצלחתי ואצל חלק לא...

בכל מקרה שיהיה בהצלחה ויאללה לחזור לעבוד פחות דיבורים חברה 🙂
מי מביא סט תמונות טוב?
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה
#14 · לפני 18 שנים
אבל זאת הבעיה שחר, גם אני כשהתחלתי שזה לא היה לפני הרבה מאד זמן גם אני התלהבתי מהכבדים כי חשבתי שהקלים משעממים ואז הטסתי גם קלים וזה היה יותר קשה אבל לא ידעתי שיש בתי ספר אז חוזרים לכבדים ומתחילים לשאול שאלות, אבל אתה בעצמך אומר שעשית את זה אז איך אתה מעיר לאחרים כאילו זה לא הגיוני

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.