dorshoshani כתב/ה:F-15I_IAF, יוני לא בטא טסטר..
ויוני אני יגיד לך הרגשה שדי הרבה מפריפלייט מרגישים
הרבה אומרים שעשו סביב FF5 באזז מטורף
שבעצם אם תקרא בין השורות
מה השתנה?
אפקטים לפיצוצים
עשן חדש TRAIL
ונורים..
אה ו MP שעובד טוב
זהו...
ואני מפחד שיקרה מה שקרה בזמנו עם FF4
כולם חיכו חיכו בסוף...
קרה מה שקרה.
[
אני מקווה שאני טועה אבל..
זה מה שנראה
😉
אוקיי... דור אני אשאל אותך משהו ותענה לי עכשיו ברצינות... מה אתה מצפה?
למה ציפית עם FF4??
מה אתה מחפש יותר, גרפיקה? DX9/10 אז למה אתה לא טס ב LOMAC?
יציבות? אז למה לא ב AF?
אויוניקה? אז למה לא ב OF?
אני באמת לא מבין מה אתה מתכוון כשאתה אומר באז ל FF5... להגיד לך את האמת, אני חושב ש FF5 זה הפאטץ' שקיבל הכי פחות הקדמות באתרים הפופולריים...
ואני ברצינות חושב אישית שהסקרינים או הסרטונים של שאראגורן מעלה לא תמיד מתאימים ולא תמיד באיכות שהייתי רוצה לראות...
קודם כל FF5 אמור לשדרג את ה MP בצורה רצינית. ז"א אני לא מאמין שזה יהיה מושלם כמו שזה ב AF ואולי גם לא כמו ב OF (לא מכיר ממש את הרמה ב OF). אבל השדרוג יהיה בכל מקרה משהו שלא נראה עד עכשיו בגרסאו FF הקודמות. זה קודם כל.
FPS? אני לא חושב שאתה רוצה להתחיל אפילו לדבר על זה... אני מכיר את הביצועים של פאלקון... גם בגרסאות קודמות\מקבילות... אין שום דבר שמתקרב ל RV מבחינת גרפיקה יחסית לביצועים... נקודה.
יציבות. ב FF4 יש עדיין בעיות, הרוב נפתר ב FF5... היום אנחנו כבר מדברים יותר על יציבות MP מאשר על SP...
באגים למיניהם- הרבה באגים ישנים נפתרו, הרבה מידע ב DB קיבל תשומת לב ושודרג... המון דברים תוקנו.
קוקפיטים 3D- ראיתם כבר... אם זה לא אומר או עושה לך כלום, אוקיי, הרבה עבודה הלכה על זה, למי שיש TIR ונהנה לטוס במטוסים אחרים חוץ מה F-16 אני חושב שזה חשוב מאוד, בכל מקרה הופך את הטסת המטוסים האחרים לחוויה אחרת...
כמו כן יש עוד הרבה הרבה עבודה שהלכה על דברים שלא תמיד רואים (ולא תמיד אפילו מרגישים ממש... כי מדובר בבנייה לעתיד...).
חוץ מזה דור, אני לא יודע בשם מי אתה מדבר בדיוק כשאתה אומר "כולם" ... כמו שאמרתי כבר אני לא מנסה לשכנע אף אחד לטוס ב RV וזה הדבר הכמעט אחרון שמעניין אותי... אני קודם כל עובד בשביל עצמי ובשביל הכיף... אני נהנה גם לטוס... משימות קמפיין עדיין עושות לי את זה אפילו לבד... ואני בכלל לא רוצה לדבר על MP... פעם אחרונה שטסתי עם רמי בבטא של FF5 משימת הפצצה בקמפיין באיזור סאול, זה היה ממש חזק!!! לא יודע, אולי בשבילכם זה נראה משמעם... בשבילי זה היה באמת יוצא דופן... ואני מניח שעד עכשיו טסתם ביחד בעיקר ב TE... אז אני מקווה שעם FF5 ניתן יהיה לטוס בקמפיין כמה שחקנים ביחד... לדעתי בהחלט חידוש מרענן... במיוחד כש AF מת גרפית, ו OF לא מסוגל כנראה לסחוב משימות קמפיין (לא ביחיד, ואני מאמין שגם לא ב MP)...
וכמובן שאני מקווה מאוד שגולת הכותרת תהיה עם ITO2... אני בפאלקון כבר הרבה זמן אבל גם אני מחכה לזה בכליון עניים... מקווה שזה יהיה השטח הראשון בהיסטורייה של פאלקון עם קמפיינים שבאמת עובדים ושהכל שם דומה לקוריאה כמה שאפשר...
דור, מה שבאמת נראה על הפנים ובזה אין מה להתווכח זה הטריין שבאמת צריך שדרוג רציני... אבל לבינתיים, זה מה שיש... אז תהנו מזה...או שלא... תמיד אפשר לטוס משהו אחר, אבל מצד שני אין כמו פאלקון, ובגלל זה כנראה אנשים לא עוזבים את הסימולטור הזה...

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200