79 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 101 הקרב הראשונה - הטייסת נסגרה יום העצמאות.
דיון

יום העצמאות.

45 הודעות 435 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
חברה אנחנו מתכננים להפגש ביום העצמאות לעל-האש ,רעיון שעלה בדעתי הוא להפגש אצל אייל עקב המקום המיוחד למפגש,מה שיכול ליהיות לנו כטייסת מאוד מעניין.
לאחר דיבור עם אייל הוא אמר שביום העצמאות יהיה שם כל עם ישראל ואשתו וחשבנו על שבת אחרת שגם גיא ודן יוכלו להגיע ואייל יסדר לנו כניסה .
מה אתם אומרים יום העצמאות או שבת פנויה אחרת ?

מי שיכול שיכתוב מתי נוח לו ותאריכים
בברכה,
IAF.101~Nighthawk.
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#5 · לפני 18 שנים
שישי אחה"צ יכול להיות מצויין לסיור באזור אבל אני לא אוכל לארח מפגש שלם כי שישי בערב (מ 1830 בערך) מוקדש למשפחה.

מה שאני מציע זה זה ניפגש בשישי אחה"צ, נעשה סיור מעמיק של איזה שעתיים פלוס ואת המפגש המלא (על האש, חוויות טירונות של גיא וסיפורי בגרות של דן) נשמור לפעם אחרת.
#6 · לפני 18 שנים
דבש!

כל הכבוד על היוזמה.

שישי אחה"צ זה מעולה, אבל בהתחשב בקשיי תחבורה אשמח אם תעבירו לי באופן פרטי את המיקום המדובר.

כדי להיות קונקרטיים תמיד כדאי להתחיל לדבר על תאריכים.

תאריכים מועדפים מבחינתי אחרי מבט בלוח מבחנים (התיחסתי לימי ו' בלבד):

16.05
23.05 - ל"ג בעומר ד"א, לא יודע אם יש השלכות לגבי מישהו/משהו
30.05
06.06

09.05 גם אפשרי אבל זה יום ו' הקרוב אז אני בספק אם נספיק לארגן משהו, ובכל מקרה פחות נוח בשבילי (אם יהיה נוח לרוב ונצליח להתארגן בזמן - אני רק בעד).

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#7 · לפני 18 שנים
אהלן חבר'ה!

אין צורך שתתחשבו בי או משהו כזה כי אני עדיין חייל והלו"ז שלי קצת צפוף אבל אני באופן אישי מאוד הייתי רוצה להגיע למפגש אך אינני אוכל ביום שבת.

שישי או חמישי (בייחוד חמישי) נשמע יותר טוב .

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#11 · לפני 18 שנים
למי שרץ בלי חולצה ברחוב גולדמן אין זכות דיבור.

😄

יש מצב שאני יגיע 🙂

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#12 · לפני 18 שנים
אהלן חבר'ה,

אייל ביקש ממני להודיע לכם שהמפגש ייערך ביום שבת ה-17 לחודש בשעה 11:00 בבוקר (סופי!! 😄 ) לסיור מודרך ולאחריו קצת שריפה של בשרים. אתם מתבקשים להודיע לי או לאייל עד יום רביעי בשעה 11:00 בבוקר את הרשימת התפקדות שלכם (מי מגיע ומי לא ) כדי שאייל יוכל ביום חמישי לקנות את הבשרים וכל מה שצריך ושנוכל לדעת כמה כסף כל אחד צריך להביא.

אני מבקש כמה שיותר מהר למלא את רשימת ההתפקדות.

אני אגיע למפגש אבל אני אצטרך טרמפ או משהו כזה כי אני לא אוכל כל כך ללכת. מי שיוכל לעזור לי בזה- יקבל נשיקה ממני.

בברכה,

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#15 · לפני 18 שנים
מגיע,ועוד איך מגיע.
גיא - אם אין מישהו יותר קרוב שיכול לאסוף אותך, אני מוכן לעשות טיפה הארכה בדרך ולאסוף גם אותך אם תבטיח להוריד את הקטע של הנשיקה..... 😄

:עריכה:
מה לגבי נשים+ילדים?
והאם מותר כבר לשאול איפה זה יערך, או שאת המידע הזה מעבירים בערוצים אחרים?

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.