126 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור עזרה|מידע על הגה YOKE ושאלות
דיון

עזרה|מידע על הגה YOKE ושאלות

12 הודעות 2,712 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
sHoVaL_X, אן סיבה שהיוק לא יעשה את מה שאתה רוצה ותמיד אפשר לשחק עם הרגישות שלו אם התגובה שלו מפריעה לך
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#2 · לפני 18 שנים
sHoVaL_X, אין לך סיבה לפחד.
לדעתי(יש לי אחד)היוק הוא תוצר נהדר בשביל טיסות.

אין לך מה לחשוש 😄
עידו נדל
#3 · לפני 18 שנים
sHoVaL_X
אני מניח שהשאלות והחשש הם בגלל הפתיל לשאלה דומה קודמת ששאלת וקיבלת הזהרות לגבי הבאג של הyoke של Saitek
הyoke של CH מאד מומלץ והוא הנפוץ והוותיק יותר, ראיתי שבאג מפרסמים אותו באתר שלהם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5594&perur=1&t=26
המוצרים של CH מאד אמינים ומצויינים באופן כללי. אין לך ממה לחשוש. יש לי מוצרים אחרים שלהם ואני מרוצה באופן מוחלט. הם טיפה יקרים לטעמי אבל אתה משלם על איכות ועמידות יוצאת מהכלל.
לגבי Saitek, אני באופן אישי מכיר את הבאג של גלגלים ומדפים שמופעלים בלי שתבקש רק מפורומים בחו"ל,(אני לא משתמש ב- yoke ), אם יש אותו למישהו בפורום, עדיף לקבל חוות דעת ממקור ראשון.
עד כמה שאני יודע, CH ו-Saitek הם האופציות הנפוצות ברמת המחיר הזו. והם בשימוש נפוץ בקהילת ה-FS. לא הגיוני שכולם טועים. תהייה רגוע.
מולי
#4 · לפני 18 שנים
היי שובל מה נשמע, חיפשת מישהו שמכיר את היוק ויש לי את היוק אז בנוגע לתגובות יש לו כמו שאני רואה בFSX אחלה תגובות ואם אתה רואה שהוא עושה לך תגובות נוראיות אז אתה מקבל איתו תוכנה שבה אתה יכול לקבוע dead zone ככה שההגה יעשה מה שאתה רוצה.
מקווה שעזרתי
אם אתה צריך עוד משהו פנה אלי בפרטי
#5 · לפני 18 שנים
יש לי גם יוק של CH וגם יש לי FSX והוא עובד לי מצויין

גל בנילוז טייס CVFR
MSN:gal556@hotmail.com
אי מייל:gal5552@nana.co.il
#7 · לפני 18 שנים
roni113, למיטב ידיעתי זה לא בתוקף יותר...

אני ממילץ על CH יש לי אותו הרבה זמן ואני נהנה ממנו מאוד!
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה
#9 · לפני 18 שנים
אולי זה רק אני אבל להוציא סכום של קרוב ל 900 ש"ח בשביל יוק זה נשמע לי ממש מוגזם !
למה ?!
בגלל שאני יכול להכין לעצמי יוק וכל אחד יכול להכין לעצמו יוק מהגה סטנדרטי עם דוושות.
סיבוב ההגה ישלוט על המאזנות ודחיפה או משיכה שלו ישלטו על העלרוד. זה יעלה "קצת" פחות. כמה עולה הגה סביר ?! 300 ש"ח ?! בנוסף,אם יהיה לך הגה עם FF רק תרוויח...

אם יהיה ביקוש אני מוכן לכתוב מדריך איך עושים זאת. ממש פשוט ולא תבינו איך אף אחד לא חשב על זה קודם...
בברכה,
ניר
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#10 · לפני 18 שנים
שרדר ליוק יש גם 3 מצערות עליו
חוץ מזה לא יודע עם יש משיכה ודחיפה להגה רגיל (שיש ביוק) שאחראים עם הELEVATOR
כמו כן יש על היוק HAT מתג קיזוז למאזנות ומתג קיזוז ל ELEVATORS ועוד 4 כפתורים ו 2 מתגים 2 מצבים קפיצים ניתנים לתכנות (למדפים וגלגלים לדוגמא)
מה שמעניק חויה מדהימה לטיסה.
יש לי את כל הסט של CH
הFIGHTERSTICK הYOKE ה RUDDER וה QUADRANT THROTTLE ואני חייב להגיד לך שזה מוסיף המון לחויה.
------------
| משה מגל |
------------
#11 · לפני 18 שנים
משה תגיד רגע, במצהרות על מה יש לך שליטה והאם אתה יכול לעשות היפוך מנועים?
#12 · לפני 18 שנים
כן!
זה טריק קטן שצריך לעשות.
א.אתה חייב להתקין את המנהל התקן של CH ולהגדיר את המצערת בו
במצערות (6 במספר) ברגע שהם הכי למטה הן לוחצות על מפסק פנימי.
למעשה 5 מילימטר מהסוף יש מעין הרגשה של כמו מעצור שנותן חיכוך שגם הוא מיצג כפתור
במצערת השניה משמאל הלקראת הסוף מיוצג על ידי כפתור 15 לחוץ ושהיא בסוף זה כפתור 16
מה שאתה עושה ב FSX בהגדרות ג'ויסטיקים
אתה מגדיר בהגדרות של המצערת את כפתור 16 שיבצע הורדת כוח למצערת (מה שעושה F2 בד"כ)
ואומר לו לחזור על הפעולה מה שיצור מצב של היפוך מנועים (לכל ה4) שהמצערת השניה משמאל נמצאת במצב הכי תחתון שלה.
עובד כמו ענק 🙂
אם תרצה לדעת בדיור איך עושים את זה בFSX כי זה לא ברור צור קשר בפרטי ונחליף טלפונים ואני אסביר לך בטלפון).
כל זה בלי FSUPIC או תוספות
------------
| משה מגל |
------------

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.