72 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מתגייסים גיבוש 162 - תוצאות :]
דיון

גיבוש 162 - תוצאות :]

18 הודעות 5,879 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
אני לא עברתי , אבל אני לא התבאסתי כי ראיתי שפחות טובים ממני עברו , ולדעתי אני מתאים הרבה יותר מהם.
הכנתי את עצמי יותר מדי במקום להיות פשוט עצמי, אבל אני לא מוותר ואני אגש לגיבוש הבא.
מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?
#2 · לפני 18 שנים
אין מועדי ב' לגיבושים.

אתה כן יכול לשרת בצבא ביחידה אחרת ,להיות קצין , ואז לבקש העברה לטיס , אם היא תאושר , פשוט תגיע ישר לקורס.

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#3 · לפני 18 שנים
אחרי שנה בצבא ניתן לבקש גיבוש חוזר.
#4 · לפני 18 שנים
גם אני הייתי כמוך, בגיבוש 161 הקודם.
לגבי שאלתך, ביררתי במדור צוות אוויר ואמרו לי שכל חייל (עם המלצות מתאימות) יכול לבקש גיבוש אחרי שנה בסדיר.
כמו כן, רצה שמועה (בין היתר גם פה בפורום) שקצינים יכולים לקפוץ ישר לקורס.
#6 · לפני 18 שנים
אללה קורס 162!
קורס 161 מחכה לכם יא צעירים!!
הטובים לנווטים
#8 · לפני 18 שנים
כן..זה גם השלב שבו רוב החברה "פורשים כנפיים" ועפים מהקורס... 🙁
הטובים לנווטים
#10 · לפני 18 שנים
בעיקרון, אני מניח שאתה, בתור חובב מטוסים וסימולטרים תצליח בצ'קים בלי בעיה- זה עניין של מוטיבציה וכושר לימוד גבוהה, שסביר להניח שיש לך ,מלווה בכישורים איישים(אני לא מכיר אותך אז אני לא יכול לעזור בזה)
הטובים לנווטים
#12 · לפני 18 שנים
כיף לראות שיש לנו (יחסית) כל כך הרבה נציגים בקורס הטייס מהקהילה. עלו והצליחו! 🙇 תמיד נשמח לשמוע פרטים נוספים על התקדמותכם בשלבי הקורס ובתקווה רבה להיות נוכחים במסדר הכנפיים כאשר תסיימו את הקורס.

Hector בנוגע לגיבוש הבא, צר לי לאכזב אותך אך הדרך חזרה לקורס אינה כזו קלה. כמו ש-AL923 ציין באפשרותך לבקש בכל שלב בשירות הסדיר שלך (לאחר הגיוס) טופס התנדבות לקורס טייס. כמובן שיש צורך בהמלצות ממפקדים ישירים וקצינים בדרגה מסויימת.

בנוסף יש את האופציה לדלג ישר לקורס בתור קצין. אני חוזר ואומר זו אינה שמועה. היה על כך דיון ארוך ומפרך אתה מוזמן לעבור עליו בלינק הבא: http://www.preflight.us/HE/ftopic-10378-0-days0-orderasc-.html

בהצלחה לכולם! 🙄
#13 · לפני 18 שנים
כמה היו בתחילת הגיבוש וכמה מתוכם סיימו?
אני לומד במסגרת עם פנימיה ולכן אין לי אפשרות בד"כ להגיב. אשמח לקבל את תגובותיך/כם בכ"ז. ומצטער שאין לי אפשרות להגיב.
#14 · לפני 17 שנים
klingo כתב/ה:אללה קורס 162!
קורס 161 מחכה לכם יא צעירים!!

אחינו, מאיזה גף אתה?
עמית
סמ"ט וקצין גיוס טייסת 101 הוירטואלית
http://www.101vfs.2ya.co.il/
#15 · לפני 17 שנים
Hector, לא נורא ואני מקווה מאוד שבעתיד תצליח להגיע לקורס.
FreeLancer, מזל טוב 🙂 בהצלחה שיהיה ואם אפשר פרטים על הגיבוש..
איפה היה לך הכי קשה?
מתי חשבתה שאתה נשבר?אם בכלל
- טל אלמשעלי -
Don't bend, don't break, baby, don't back down

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.