60 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 בעיה בהרצת Pacific Fighters.
דיון

בעיה בהרצת Pacific Fighters.

7 הודעות 1,902 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
כאשר אני מנסה להריץ את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה. הזיכרון לא מצליח להגיע ל read. patch 4.04 מותקן.
#2 · לפני 18 שנים
הגירסה הכי חדשה של המישחק היא 4.8 ...

נסה לעדכן אותו קודם ואם תמשיך הבעיה אז תכתוב...
IT'S NOT THE DOG IN THE FIGHT, IT'S THE FIGHT IN THE DOG!
#3 · לפני 18 שנים
אני מנסה להריץ אותו למשחק רשת. אני לא מוצא שום גרסת קובץ כזאת למשחק הזה.
#4 · לפני 18 שנים
תסתכל טוב טוב בשם של הכותר.
האם אתה משתמש במשחק הישן שנקרא "PACIFIC FIGHTERS"?
אם כן, אז המשחק שלך מוגבל ביותר כי זה כותר ישן מאד שאף אחד כבר לא משחק עליו ברשת.

כל הקהילה ללא יוצא מן הכלל משתמשים בכותר "IL2 1946" מעודכן לגירסה 4.08 כיום הוא עולה 50 ש"ח בלבד,
וכולל בתוכו גם את pacific fighters שבהתחלה נמכר ככותר נפרד או כעדכון של הכותר הראשי "IL2 FORGOTTEN BATTLES".

ממליץ לך להסיר ולהתקין את 1946 בשביל שתוכל לטוס ברשת.

VIFF
its not a bug, its a design feature
#6 · לפני 18 שנים
Somersault כתב/ה:ViFF, הרצתי אותו כבר ע"י שדרוג ל 4.04.

לא נראה לי שהבנת....

עם גרסה 4.04 בקושי תמצא שרתים שתוכל לשחק איתם במולטיפלייר.

מה שאנחנו מייעצים לך זה לקנות את גרסת IL-2:1946 שהיא מעודכנת עד 4.07 ואותה אתה יכול לעדכן לגרסה 4.08 שזוהי הגרסה שרוב השרתים בהייפרלובי (תוכנה למציאת שרתים) משתמשים בה.

אין צורך שתעדכן גרסה אחרי גרסה. IL-2 :1946 כוללת כבר את כל הגרסאות עד 4.07 ואותה אתה צריך לעדכן ל-4.08 וזה הכל 😄

שיהיה בהצלחה

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#7 · לפני 18 שנים
מבדיקה קצרה של אתמול בלילה - ישנם בדיוק 4 שרתים שמריצים את גרסת Pacific Fighters 4.04 והיו שם 11 שחקנים. כל זה לעומת עשרות או מאות שרתי 4.08 עם קרוב ל 750 שחקנים.

מה שכולם מנסים להסביר פה זה, שבהשקעה של ~50 ש"ח ניתן למצוא את גרסת IL-2 Forgotten Battles 1946 ולעדכן אותה בפאצ' יחיד, ואז להיות מסוגל להצטרף לכל הקהילה הישראלית והעולמית בטיסות און-ליין. בנוסף, הגרסה שאנחנן ממליצים עליה כוללת בתוכה את כל התוכן של PF, וכמובן עוד עשרות מטוסים ומפות משאר הגרסאות שיצאו עד אז ומאז.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.