דור מצד שני כספי ואליהו הם שחקנים שאין להם פחד... אליהו היה הראשון שנכנס פנימה ודפק דאנק בפרצוף של האטלקים... מבטיח לך שזה פתח למכבי את הריאות להמשך, גם אם לא ראו את זה ברבע השני...
גארסייה הוא קלע שלשות מצויין... יש לו אולי זריקה עקומה (ככה זה נראה לפעמים, אבל הוא שמאלי וזה גם משפיע על איך שזה נראה לנו...) אבל האחוזים שלו לא רעים, ואם להזכר, השלשות שלו כמעט תמיד באות בזמן (כמו בסוף הרבע השלישי...)
אם מכבי תנצח או לא, כמה שזה יישמע מוזר, אני חושב שזה תלוי יותר בה מאשר בצסק"א... הם חזקים מאוד אבל גם סיינה הייתה עד סוף הרבע השלישי... מכבי של השנה היא לא קבוצה מבריקה כמו של שאראס ופרקר, מצד שני את האנרגיות שיש למוריס, שארפ וגארסייה זה משהו שאתה לא יכול ללמד... אי אפשר ללמד שחקן לשמור כמו מוריס, כי לא מדובר רק ביכולת, מדובר בשחקן שמתאמץ בהגנה הרבה יותר מאשר בהתקפה... אין לי מושג כמה זה בסטטיסטיקה בדיוק אבל אם תספור את כל הנקודות שהוא מנע השנה, את כל השינויי זריקות לשחקני יריב, את ההשפעה הפסיכולוגית בכך שהוא נמצא מתחת לסל או שם יד למישהו מבחוץ, אני חושב שזה היה מדהים ועדיין מדהים... אם הוא יעשה את אותו הדבר מול צסק"א, יוריד קצת את האויר להתקפה הרוסית, נראה לי שיש סיכוי...
לדעתי צריך לשחק עם השחקנים שלא פוחדים, כי לצסק"א יש הגנה מטורפת... לפעמים נגד הגנות כאלו קשוחות צריך ללכת "ראש בקיר" כמו ביינום (למרות שבכללי זה רע!) ולהראות שאתה לא מפחד כדי להוציא להם את האויר... וזה משפיע... סל אחד או 2 בחדירה, דאנק על הפרצוף של מישהו מוריד את הביטחון... המאמן מתחיל לחשוב והכל יכול להתבלגן... כדורסל זה הרבה פסיכולוגייה, ראיתם איך סיינה לאט לאט אבדה את הראש... זה הכל בגלל שמכבי תקפה אותה חזק ברבע השלישי... הלכו לסל עם כל הפחד... זה מה שצריך לפעמים.
שיהיה בהצלחה מחר
🥇

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200