135 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה SSM2007 - צילומי מסך
דיון

SSM2007 - צילומי מסך

101 הודעות 22,655 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 17 שנים
adislash כתב/ה:תמונה מדהימה 😮
כמה זמן לוקח בערך ללמוד את המשחק?

אין הרבה מקשים, הרוב הכמעט מוחלט זה מתגים ברחבי הקוקפיט ואופציות ופונקציות של המחשב. כך שמהר מאוד אתה משתלט על המשחק עצמו ויכול להפנות קשב למשימות עצמן.

למשחק יש 3 דרגות קושי:

קלה - שבה יש חץ צהוב קטן שמראה לך בדיוק איזה מתג צריך לעניין אותך, ובדיוק לאן צריך לזוז עם האסטרונאוטים. בנוסף יש הודעות קשר מפורטות שמכילות את כל השלבים הרלוונטיים באותה נקודה במשחק. מעיין צ'ק ליסט בLIVE.

בינונית - אין חץ צהוב, רק את הודעות הקשר המפורטות והמאוד יעילות

קשה - הודעות הקשר הן כלליות ומועטות. כדי להשלים את המשימה בהצלחה אתה צריך להיות פחות או יותר מנוי לסיפרייה של נאסא. לשבת עם ספרים על גבי ספרים של צ'קליסטים - רק כדי להבין מה השלבים שאתה צריך לבצע.

את המערכות השונות אתה לומד בהדרגה, המשימות מחולקות לפי דרגות קושי כללי. יש קלות מאוד (STS-26) ויש קשות מאוד ( STS-88 ).

ממליץ לך בחום להכנס לאתר החברה ולהוריד משם את גרסת הדמו. מכילה אומנם רק משימה אחת קלה (STS1) אבל תיתן לך מושג טוב על האופי של המשחק הזה.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#3 · לפני 17 שנים
adislash כתב/ה:אוקיי אני מוריד 🙂

לא תשכח להוריד את הPDF (אני מניח שהוא יותקן יחד עם המשחק) יש לו שם בסוף רשימת מקשים שימושית. מקשים חשובים הם המבטים, מקשי שליטה על המעבורת טייםסקיפ (T) והpause‏ (P).

אם יש לך TIR - אני ממליץ לא להשתמש בו, לטעמי זה לא נוח כי הוא לא שומר על איפוס אבסולוטי, אתה צריך למרכז אותו אחרי כל כניסה וקוקפיט התלת מימדי.

מהPDF תעבור רק על הHUD Symbology, זה שונה קצת ממטוסי קרב, אז שתכיר מה אתה רואה שם. (משתמשים בה רק בנחיתה)
#4 · לפני 17 שנים
טוב,
עבר חודש, והחבר'ה שכותבים את המשחק לא נחו יותר מדי.

היום הושקה משימה חדשה. הרביעית במספר מאז שוחרר המשחק בינואר. מה שמעלה את מספר המשימות ל15.

משימת היום: STS-93
http://en.wikipedia.org/wiki/STS-93

שבה שוגר לחלל טלסקופ רנטגן לתצפיות אסטרונומיות. הייתרון של טלסקופ רנטגן על פני טלסקופ אופטי (דוגמת האבל) זה היכולת לאתר גופים סופר מאסיביים - כמו חורים שחורים. האטמוספירה שלנו בולעת את קרינת הרנטגן המגיעה מהחלל כך שביצוע תצפיות כאלה מכדוה"א זו מטלה לא קלה בכלל.

בצילום המסך, הטלסקופ, עם מנוע העזר שלו מיד לאחר ששוחרר ממעבורת החלל קולומביה.
#5 · לפני 17 שנים
עדכונים..
המשימה ה16 במספר שוחררה היום, STS-124 ששוגרה רק לפני כחודשיים. (ואני מכיר כמה אנשים שעקבו ביחד איתי אחרי השיגור והנחיתה בשידור חי😉)

יחד עם המשימה בוצעו שינויים מאסיביים בקוד שעפ"י דברי המפתחים משפר את הביצועים בעד 300%, במיוחד על מחשבים הקרובים לדרישות המינימום.

וכרגיל, צילום מסך 🙂

אגב לכל מי שחושד ותוהה,
אין לי מניות בחברה הזו ואני לא מכיר אישית אף אחד מהמפתחים 🙂
אני פשוט מכור למשחק הזה בטירוף,
ואני בטוח שישנם שרוטים אחרים שמחפשים משחק כזה כבר 20 שנה (מאז יציאתו של סימולטור מעבורת החלל הקודם של וירג'ין).
#6 · לפני 17 שנים
פשש אחלה תמונה, רואים שאתה נהנה. האם תוכל לפרסם גם סרטונים מהמשחק?

והרבה זמן לא שמענו ממך, לאן נעלמת? 🙂
#7 · לפני 17 שנים
afik_t_king כתב/ה:פשש אחלה תמונה, רואים שאתה נהנה. האם תוכל לפרסם גם סרטונים מהמשחק?

והרבה זמן לא שמענו ממך, לאן נעלמת? 🙂

לאן נעלמתי?
ענייני העולם האמיתי 🙂

בנוגע לסירטונים,
ממליץ לחפש ביו-טיוב ובגוגל,
יש טובים יותר וטובים פחות, אפילו כמה מהם שלי 🙂
#8 · לפני 17 שנים
לכל מי שאיכשהו עוקב 🙂
שוחחרה היום משימה נוספת.
STS-32

ושני צילומי מסך בשביל המצברוח 🙂

#9 · לפני 17 שנים
הפעם אין צילומי מסך 🙂
צוות הפיתוח הכריז על המשימה הבאה שתשוחרר, STS-98, המשימה צפויה להיות משוחררת בקרוב - לכשתשוחרר מבטיח צילומי מסך 😛

בנוסף, "מישהו" מהקהילה החליט להקים וויקי.
הוויקי עדיין צעיר, אך בתקווה שיצמח בקרוב, כתובתו (אם מישהו משחק בSSM ומעוניין להציץ - או אפילו רחמנא ליצלן להוסיף תוכן) היא http://wiki.ssm-fans.info

אורי
#10 · לפני 17 שנים
אורי קודם כל רציתי להגיד כל הכבוד על העקביות בה אתה מעדכן את הדיון. 🙇

הדבר השני הוא, מי הוא בדיוק המישהו הזה? (לפי מה שאני מבין הוא אתה 💡 ), אני רוצה להבין עוד פרטים על ה-wiki בעצם, אהבתי את הרעיון. חשבתי אולי כדאי לפתוח wiki פנימי פה באתר לכל סימולטור לדוגמא? מה זה יתן? והאם כדאי לדעתך?

תודה על ההתייחסות 😉
#11 · לפני 17 שנים
106thE-LOL כתב/ה:אורי קודם כל רציתי להגיד כל הכבוד על העקביות בה אתה מעדכן את הדיון. 🙇

הדבר השני הוא, מי הוא בדיוק המישהו הזה? (לפי מה שאני מבין הוא אתה 💡 ), אני רוצה להבין עוד פרטים על ה-wiki בעצם, אהבתי את הרעיון. חשבתי אולי כדאי לפתוח wiki פנימי פה באתר לכל סימולטור לדוגמא? מה זה יתן? והאם כדאי לדעתך?

תודה על ההתייחסות 😉

לפי דעתי הרעיון לויקי בעברית של סימולטורים זה רעיון מעולה. אני אישית רציתי לפתוח אחד כזה, אך האיכסון שאני לפחות משתמש בו לא תומך בPHP 5.
מה שזה כן נותן זה לקבץ את כל המדריכים, המאמרים, השאלות והעזרה לקטגוריות וערכים, שגם כן המשתמשים יכולים לערוך בעצמם את הערכים.
לדוגמא נכנסים לערך התנעה בפאלקון, ורואים מדריך עם תמונות איך להתניע. ואם רואים שמשהו לא נכון, אפשר לערוך ולתקן.

😄
#12 · לפני 17 שנים
afik_t_king אני חושב שנלך על זה אז, זה בעצם מן אזור מדריכים מתקדם במיוחד שכזה..

שכל משתמש יכול להוסיף, לתקן ולשפר.. השאלה שלי איך עוקבים שאנשים לא הורסים? 💡

אני אתחיל לבדוק אפשרויות לשילוב wiki בתוך פריפלייט עצמו. ➡️

uri_ba תודה על המייל, עדכונים בהמשך.
#13 · לפני 17 שנים
106thE-LOL כתב/ה:afik_t_king אני חושב שנלך על זה אז, זה בעצם מן אזור מדריכים מתקדם במיוחד שכזה..

שכל משתמש יכול להוסיף, לתקן ולשפר.. השאלה שלי איך עוקבים שאנשים לא הורסים? 💡

אני אתחיל לבדוק אפשרויות לשילוב wiki בתוך פריפלייט עצמו. ➡️

uri_ba תודה על המייל, עדכונים בהמשך.

אממ לפי דעתי אפשר לעשות שמשתמשים יגיבו על הערך אם צריך לעדכן, ושהכותב של הערך יוכל לעדכן ולשפר במקרה הצורך. או פשוט לעשות מערכת שצריך להירשם על מנת לעדכן, ורק משתמשים ותיקים/בעלי הרשאה מסוימת יוכלו לערוך.
#14 · לפני 17 שנים
הבטחתי ולכן אקיים 🙂

לפני מספר דקות שוחררה משימה חדשה למשחק, STS-98. והנה צילומי מסך במיוחד עבורכם בבכורה עולמית. שלא תגידו שלא מצ'פרים אותכם.

#15 · לפני 17 שנים
תמונות מדהימות, רואים שזה סימולטור מעניין שאף פעם לא משתעממים ממנו 🙂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.