134 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס טיסת לילה
דיון

טיסת לילה

7 הודעות 1,955 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
ערכתי משימה ורציתי לטוס בלילה אז שיניתי את הזמן ל-23:00 שמרתי את המשימה וכשלחצתי על fly ראיתי שהזמן המתנה עד שהמשימה תעלה 9 שעות ו-23 דקות אז השאלה שלי היא איך אני עושה טיסת לילה בלי הזמן המתנה הזה?
תודה לעוזרים
נ.ב אני רוצה גם להתחיל מה-ramp start
#2 · לפני 18 שנים
אתה עורך WAYPOINTS לכול הטיסות כולל טיסות אויב.
או בונה משימה חדשה-מה שיותר קל לך.
#3 · לפני 18 שנים
לאחר שכיוונת את השעון לשעת הלילה בה הינך רוצה לטוס, צור את נק' הציון עבור המשימה והם יתאימו עבור השעה המאוחרת.
במידה וכבר סימנת את הנתיב יש לערוך את השעות עבור נק' הציון, בד"כ יש לכוון תחילה את הנק' המוגדרת כמטרה ושאר הנק' אמורות להיערך בהתאם.
Gigabyte P35-DS3L
Intel Core 2 Quad QX9650
2 x 1024 DDR2
Nvidia Corp GeForce 8800 GTS 512
#4 · לפני 18 שנים
xxxmetalheadxxx כתב/ה:אתה עורך WAYPOINTS לכול הטיסות כולל טיסות אויב.
או בונה משימה חדשה-מה שיותר קל לך.

זהו שבניתי משימה וכאשר בניתי אותה שיניתי את הזמן ל- 23.00 ואז שמרתי ניכנסתי למשימה לחצתי על fly וכדי שהמשימה תתחיל יש את הזמן המתנה שצריך לבחור אם להתחיל מה-ramp start או מלהסיע ישר או להיות על המסלול ושמה יש את הזמן למעלה בירוק עד שתתחיל המשימה ואני צריך לחכות 9 שעות ו- 23 דקות אין לי מושג למה
#5 · לפני 18 שנים
mustang כתב/ה:לאחר שכיוונת את השעון לשעת הלילה בה הינך רוצה לטוס, צור את נק' הציון עבור המשימה והם יתאימו עבור השעה המאוחרת.
במידה וכבר סימנת את הנתיב יש לערוך את השעות עבור נק' הציון, בד"כ יש לכוון תחילה את הנק' המוגדרת כמטרה ושאר הנק' אמורות להיערך בהתאם.

אין לא הולך לי קבעתי את השעה ל- 23:00 ואת הנקודה המוגדרת כמטרה סימנתי ל- 23:30 אכן זה יצר את השעות לנקודות השונות שמרתי ניכנסתי ואין עדיין 9 שעות ו- 23 דקות 🙁
#6 · לפני 18 שנים
תשנה TAKEOFF TIME בWP-1 תעבור דרך כול הנ,ץ ותשנה זמנים גם בהם.
פאלקון הוא קצת מסורבל בבניה משימות .
#7 · לפני 18 שנים
xxxmetalheadxxx כתב/ה:תשנה TAKEOFF TIME בWP-1 תעבור דרך כול הנ,ץ ותשנה זמנים גם בהם.
פאלקון הוא קצת מסורבל בבניה משימות .

תודה רבה רבה הצלחתי שיניתי את הזמן של כל הנ"צ אחד אחד וזה הצליח
אני מודה לכם על העזרה 😉

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.