138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 116 הכנף המעופפת קמפיין 1948 ביום א' וערבי טייסת ביום ג
דיון

קמפיין 1948 ביום א' וערבי טייסת ביום ג

5 הודעות 46 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
שלום לכולם,

עם חזרתי ההדרגתית לטיסה, אני כרגע נאלץ לבחור בין ערב טייסת ביום ג' לעומת טיסת הקמפיין ביום א'.
אני נדלקתי חזק על הקמפיין, ומייחד לו את יום א'. מן הסתם אני לא אגיע חימי ג' עד סופו של הקמפיין.
אולי ניתן לשלב את השניים ביחד? אשמח אם נוכל להכריז עליו כפעילות פורמאלית של הטייסת בין אם בנוסף או במקום הערבי טייסת שלנו בימי ג'.

מה דעתכם?

VIFF
its not a bug, its a design feature
#2 · לפני 18 שנים
ערבי ימי א' שלי תפוסים לגמרי באופן קבוע. עשיתי מאמצים רבים כדי לפנות ימי ג' לאימוני טייסת - אך הם צולעים מאוד בזמן האחרון. אתמול התייצבו רק שמוליק ואנוכי. מה יהיה?

No can do on Sundays evenings
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#3 · לפני 18 שנים
אני כל הזמן ספרתי את הקמפיין בימי ראשון כעין תחליף לתרחישים של ימי חמישי, ואת ימי שלישי כימי אימון שבהם אמורים להתמקצע. אני חושב שכדאי להמשיך בכיוון כזה.
אני לא מרבה לבקר לאחרונה - אז כן חשוב לי שתהיה לפחות פעם אחת שכן עובדים בה על תרגול.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#4 · לפני 18 שנים
על אף שזה די אנוכי מצידי, על ה-FUN של הקמפיין אני לא יכול לוותר, ולכן אעדר מהאימונים בימי ג' עד סופו של הקמפיין.
#5 · לפני 18 שנים
בהמשך להודעה הקודמת שהיא די לקונית, רציתי להוסיף כמה מילים...

זוגיות, עבודה חדשה, לומד למבחני GMAT לתואר שני, חיפוש בית, וכו' כל אלו יוצרים אצלי עומס (קרי אילוצים) וקצת-הרבה שינוי פאזה.

נרחיב בעניין ביום ג' ב-TS.

VIFF

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.