·
לפני 18 שנים
FreeLancer כתב/ה:yakird, אתה מוכן לפרט לי על המערכת הנוספת? כי אני קניתי קוגר וכולל הכל משלוח מכס וכו עלה לי 1400... אז אני מעוניין לדעת איזה מערכת בדיוק יכולה לעלות כמעט כמו המכשיר עצמו , שהוא חדש....
אכן כמו ש-dorshoshani ציין.
מתוך בטאון חיל האויר :
"טוס-על-חוט - חוסר יציבות הוא יתרון
אחד השינויים השקטים הוא התקנת מערכות בקרת טיסה דיגיטליות במטוסי קרב. לכאורה, מדובר בשיפור טבעי, הנובע מהתקדמות טכנולוגית. בפועל, מדובר בהעברת השליטה במטוס מהטייס למחשב.
מערכת טוס-על-חוט מתרגמת את תנועת מוט ההיגוי של הטייס, הסטיק, לאות חשמלי המועבר למשטחי הניהוג של המטוס. בניגוד למערכות בקרה רגילות, תנועת הסטיק עצמה לא מזיזה בצורה דומה את ההגאים. הטייס "מסביר" למחשב באמצעות הזזת הסטיק איזה תימרון הוא רוצה שהמטוס יבצע. המחשב, המעבד את המידע הזה, מעביר פקודות מתאימות למשטחי הניהוג ואלה מאפשרים את ביצוע התימרון הנדרש. לכן, למעשה ניתן להגיד שהטסת המטוס מתבצעת בצורה ממוחשבת.
התקנתן של מערכות טוס-על-חוט איפשרה לראשונה לתכנן מטוסים שאינם יציבים מבחינה אווירודינמית. המחשב מפצה על חוסר היציבות באמצעות העברת פקודות ניהוג רציפות למשטחי הניהוג. המשמעות של זה היא שניתן לתכנן מטוסים בעלי כושר תימרון גבוה במיוחד, שלא ניתן היה להגיע אליו באמצעות מערכות בקרה רגילות.
למערכת בקרת טיסה טוס-על-חוט יתרונות נוספים על פני מערכות רגילות, הכוללים משקל נמוך ופשטות טכנית. יתרון חשוב נוסף הוא בתחום הבטיחותי. במידה והטייס מנסה לבצע תימרון שעלול לסכן את המטוס או את הטייס עצמו, המחשב ימנע מהמטוס לבצע אותו. "
דרך אגב-המערכת עולה יותר מהסטיק שהוא חדש.
בין 300 ל-350 יורו.
המפרט שלי :
Pentium 4 2.8
memory : 1024 DDR
RADEON 9600 XT
120 GB SATA
HOTAS COUGAR + Force Controlled Cougar
Canon PowerShot S1 IS
Pentium 4 2.8
memory : 1024 DDR
RADEON 9600 XT
120 GB SATA