58 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 RV עובד גרוע על ויסטה - יש עצות?
דיון

RV עובד גרוע על ויסטה - יש עצות?

10 הודעות 1,999 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
היום קיבלתי מחשב חדש (C2D E6550, GF8800GT, 2GB DDR2), התקנתי עליו את AF עם טלאי 1.0.13 ועל זה את RV עם טלאים 1.0.0.3 ו-1.0.0.4. בינתיים שיחקתי רק בכמה דוגפייטס, ביחד עם ה-X52 וה-TIR4PRO. בכל פעם, אחרי כמה דקות של משחק, כל העסק מתחיל לקרטע באופן רציני. הסאונד של המשחק ממשיך באופן רגיל, אבל המסך פשוט נתקע וזז טיפה כל כמה שניות. כמו כן, לוקח עידנים עד שאפשר לצאת מהעסק בצורה מסודרת, ואז גם התפריט הראשי של RV עובד ממש לאט. כל העסק ממשיך, וגם כשיוצאים מהמשחק המחשב פשוט איטי מדי, אז ידי כבולות ואני נאלץ לעשות ריסט. המשחק לא מוגדר על משהו פרוע (1024*768, פרטים מקסימליים ללא פילטרים או FSAA), וזה ממש תמוהה. במחשב הקודם שלי זה עבד בסדר (P4 1700, R9600XT, 768MB DDR RAM).
#2 · לפני 18 שנים
נסה לעדכן את הויסטה שלך לגרסה הכי עדכנית... כידוע לנו ויסטה צורכת ממש הרבה משאבים יכול להיות שזה חלק מן הבעיה חוץ מזה FF לא מותאם לויסטה ועובד באופן מיטבי על XP.

RF
RifleFighter
רמי וייברמן

#4 · לפני 18 שנים
RF כתב/ה:נסה לעדכן את הויסטה שלך לגרסה הכי עדכנית... כידוע לנו ויסטה צורכת ממש הרבה משאבים יכול להיות שזה חלק מן הבעיה חוץ מזה FF לא מותאם לויסטה ועובד באופן מיטבי על XP.

RF

יש לך טעות רמי,
אני מכיר כמה חבר'ה עם XP ש-RV עובד להם בדיוק כמוהו,זה לא קשור לווינדוס.
אחד מהם החליף לויסטה והוא עובד חלק..
אני גם כן חושב שהוא צריך לעדכן את הכרטיס מסך שלו.. 😉
בברכה,
ירין.
#5 · לפני 18 שנים
pilotxf-16i כתב/ה:[quote="RF"]נסה לעדכן את הויסטה שלך לגרסה הכי עדכנית... כידוע לנו ויסטה צורכת ממש הרבה משאבים יכול להיות שזה חלק מן הבעיה חוץ מזה FF לא מותאם לויסטה ועובד באופן מיטבי על XP.

RF

יש לך טעות רמי,
אני מכיר כמה חבר'ה עם XP ש-RV עובד להם בדיוק כמוהו,זה לא קשור לווינדוס.
אחד מהם החליף לויסטה והוא עובד חלק..
אני גם כן חושב שהוא צריך לעדכן את הכרטיס מסך שלו.. 😉[/quote]

רמי גם אני מסכים עם pilotxf-16i
אני עובד רק עם ויסטה על מערכת יותר חלשה וגם בלפטופ ה-RV רץ בסדר גמור חוץ מהבאג המעצבן של המסך השחור ביציאה ממשימה גם אם מופעל ה-fix black screen on exit.
#6 · לפני 18 שנים
הדרייבר של כרטיס המסך הינו העדכני ביותר. 🙁
#9 · לפני 18 שנים
הצלחתי לאבחן את הבעיה (והיא ממש מוזרה)!
כשאני טוען פרופיל ל-X52 הכל מקרטע, אבל אם הדרייבר שלו רץ ברקע ללא פרופיל, הכל עובד חלק. זה ממש מוזר. ניסיתי להתקין את הדרייבר המקורי שהגיע עם הסטיק (מהגעת המחשב השתמשתי בדרייבר 64 ביט שהורדתי מהאתר של סאיטק), אבל הוא לא מוכן להתקין את עצמו על ויסטה 64 ביט. כרגע אני מנסה למצוא פתרון.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.