55 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית מידע על Cougar
דיון

מידע על Cougar

33 הודעות 5,710 צפיות לפני 18 שנים
#3 · לפני 18 שנים
Fox5inbound, לא צריך לעבוד במוסד בשביל לדעת את מה שהוא אמר. ואני ילד בן 15. היוהרה והשחצות שלך הם בלי כל קשר דבר שהוא נראלך מובן מאליו. תשנה את הגישה שלך לטובתך 🤔
גם איתי אתה עשית את אותו קטע זה שאני או ירין"ילדים" לא אומר שאם אתה יותר גדול אתה מבין יותר מאיתנו.
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#4 · לפני 18 שנים
pilotxf-16i שוב אינך מדייק בדברים.

FreeLancer אם תכניס את הקוגר למזוודה שלך בין אם בתוך הקופסא המקורית ובין אם לא הסיכוי שתצטרך לשלם מכס על הגו'סטיק הוא אפסי. אף אחד לא ישים לב בכלל, במקסימום אנשי האבטחה ישאלו אותך מה זה וברגע שתסביר שזהו אביזר למחשב לא תיהיה בעיה.

דרך אגב, גם בהזמנה באינטרנט אם הקופסא תיהיה מסומנת כ-Gift (מתנה) יש סיכוי שהיא תחמוק במכס ולא תאלץ לשלם עליו מכס.

בהצלחה 🙄
#5 · לפני 18 שנים
106thE-LOL, אם זה באמת נכון, ויש צורך לרשום שמה את פרטי-מקבל-המתנה בארץ, אני מתנדב :]
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#8 · לפני 18 שנים
15 קילו?!
מזה גופה?!
תראה,
תתיעץ אם אלו שקנו קוגר דרך האינטרנט ונסה לבדוק מה הם עברו עם המכס...
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#9 · לפני 18 שנים
FreeLancer ציטוט:

במחלקת תיירים של חברת אל על בטיסות מישראל לאירופה רשאים לשלוח לתא המטען כבודה במשקל 20 ק"ג. בטיסות הטרנסאטלנטיות במחלקת תיירים מוגבלת הכבודה לשתי יחידות מטען ובהגבלת משקל של 32 ק"ג ליחידה.

🙄
#10 · לפני 18 שנים
106thE-LOL, אבל זה קשור למכס?
אני חושב שפשוט הכי כדאי לך להגיד שהג'ויסטיק כבר היה שלך וטסת איתו לחול ופשוט חזרת איתו..
לדעתי זה הפתרון הטוב ביותר.
ofir peleg
#15 · לפני 18 שנים
תחפש פה פרופילים: http://cougar.frugalsworld.com/files.php
לאלייד פורס הכי מציאותי זה הפרופיל של ספידו אם תצטרך עזרה בלסדר את הקוגר אתה יכול להוסיף אותי לאיסיקיו או מסנג'ר ואני אעזור לך
איסיקיו:313577117 מסנג'ר: adi_skate@walla.com

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.