YINON כתב/ה:Shnizel, נתאר מצב שאתה רוצה לתקוף בניין בלב עיר. או שאתה רוצה לתקוף איזה מבנה בתוך מפעל של משהו. איך אתה רוצה לעשות אתזה דרך הCCRP? 90 אחוז שלא תפגע במטרה במדויק כי לא תוכל לדעת מהי דרך הMFD בגלל שיהיה שמה המון מטרות ירוקות כאלה.
לכן מומלץ יותר לפצצות הברזל CCIP(לדעתי).
לא נכון.
90% שאתה לא תצליח כי עובדה שאני ובערך טייסת שלמה דווקא כן הצליחה (ב 110 רק ככה היינו עובדים , תאמין לי שהחטאות לא היו לנו.)
אם הכנה נכונה וטובה לפני המשימה אתה תדע למצוא את המטרה מעולה , אתה מייחס את המטרה שלך ביחס למטרות אחרות , מתקרב עד שאתה מקבל תמונה ברזולוציה יותר גבוהה ואם אתה עם קצת חוש כיוון (אפילו להתאמן על זה לא צריך) אני מוצא את המטרה , שוב , לא יודע מה איתך , אולי אתה לא מתדרך את עצמך מספיק טוב ...
אני לא יודע באיזה משימות אתם טסים , אבל כשאני עולה למשימה , לצלול על מטרה בגובה של 11,000 רגל זה דיי התאבדות...
אתה מתקרב , מכניס מקסימום Magnification , נזכר איפה בדיוק המטרה שלך ביחס לנ"צ ומוצא את המטרה , ברור שאם תשים את הנ"צ של המטרה 10 מייל מהמטרה , לא תמצא את המטרה (ואגב , גם זה אפשרי) אבל ברמת העיקרון כשהנ"צ נמצאת באיזור הכללי של המטרה (2.5 מייל לכל כיוון פחות או יותר זה יותר ממעולה.) אתה מקבל אוריאנטציה ביחס לשאר מטרות / הרים / גשרים או כל דבר שיכול לכוון אותך למטרה ננעל ופוגע .
לגבי התמונות שלך עדי , אז ככה , שני דברים :
1. באג בשטח שלך... קיים ב AF ובעצם כמעט בכל גרסה אפשרית של כל שטח , קיימים אי דיוקים על השטח עצמו , הבעיה היא יכולה לנבוע או מזה שלא כיוונת נכון , או שבאמת כמו שאמרתי , המבנה שאתה רואה במכ"ם מוצג במקום אחר ב 3D WORLD.
2.אמרת לא להתייחס ל CBU , אבל בלי כל קשר ליכולות הדיוק שלך ו/או הדיוק של השטח , למה אתה חושב ש 8-20 פצצונות שהמטרה המרכזית שלהם היא משורינים , תצליח להסב נזק לבניין. תנסה להשתמש בפצצות קצת יותר רציניות.

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun