75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס כדי לקנות?
דיון

כדי לקנות?

23 הודעות 3,216 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
לא יודע, אלייד פורס נשמע לי סימולטור חמוד מאוד, יש לי כבר את FS2004 ואת 2002
יש לי LO-MAC
אבל אני מתלבט אם לקנות את FALCON:AF

מישהו יכול לעזור לי בבעייתי?
אשמח לחוות דעת מקצויות ולא רק לצד אחד כאילו שמישהו ניטרלי שטס בסימולטור זה, יספר לי את חוות הדעת שלו על הסימולטור
תודה וחג שמח 🙂
נערך לאחרונה: לפני 20 שנים
#3 · לפני 20 שנים
אחלה סימולטור+זה שיש גם פאץ רשמי שמשפר את הגרפיקה פלאים ומוסיף את כל סוגי מזה"א
#4 · לפני 20 שנים
PHANTOM כתב/ה:אחלה סימולטור+זה שיש גם פאץ רשמי שמשפר את הגרפיקה פלאים ומוסיף את כל סוגי מזה"א

אפשר תמונות+חוות דעת מקצועיות יותר=פירוט על הכל, איך זה מתנהל בפאלקון,אימונים,קמפיינים, מסך ראשי - בקיצור הכל, אני רוצה לדעת אם זה שווה קניה!
#5 · לפני 20 שנים
סתכל אחי זה שני סימולטורים שונים

מיקרוסופט זה אזרחי וחלק קטן קרבי אני אוהב אותו כי הוא מדמה בצורה טוב
טיסה מטוסים אזרחיים וביחד עם זה גם קרביים

פלאקון הוא קרבי ולרוב מתרכז רק על דימוי של מטוסי קרב וגם ככה יהיו האימונים והכול
פלאקון הוא ממש מומלץ לכול אוהבי הקרבות והמהירות הוא עשוי טוב והסימולציה מעולה

לסיכום:אתה אוהב מהירות ומטוסי קרב שווה כול שקל המשחק
עם אתה לא ממש אוהב מטוסי קרב וכאלה אבל רוצה לנסות תוריד כמה מטוסי קרב
😎
לאזרחי של מייקרוסופט תנסה תסתכל תבחן אוהב תקנה לא אוהב תישאר עם האזרחי
#6 · לפני 20 שנים
danyek88 כתב/ה:סתכל אחי זה שני סימולטורים שונים

מיקרוסופט זה אזרחי וחלק קטן קרבי אני אוהב אותו כי הוא מדמה בצורה טוב
טיסה מטוסים אזרחיים וביחד עם זה גם קרביים

פלאקון הוא קרבי ולרוב מתרכז רק על דימוי של מטוסי קרב וגם ככה יהיו האימונים והכול
פלאקון הוא ממש מומלץ לכול אוהבי הקרבות והמהירות הוא עשוי טוב והסימולציה מעולה

לסיכום:אתה אוהב מהירות ומטוסי קרב שווה כול שקל המשחק
עם אתה לא ממש אוהב מטוסי קרב וכאלה אבל רוצה לנסות תוריד כמה מטוסי קרב
😎
לאזרחי של מייקרוסופט תנסה תסתכל תבחן אוהב תקנה לא אוהב תישאר עם האזרחי

מממ לא הבנת, יש לי FS9 כבר ויש לי לו-מאק, פשוט אני מתלבט אם כדי לקנות עוד סימולטור למשל פאלקון אלייד פורס, אני עדיין אשמח לעוד תגובות בנושא הדיון...
#7 · לפני 20 שנים
עם יש לך את שניהם ואתה רוצה עוד אחד
אז בוח קנה את הפלאקון ממש מומלץ בקרוב אני ישם כמה תמונות 😂
#8 · לפני 20 שנים
danyek88 כתב/ה:עם יש לך את שניהם ואתה רוצה עוד אחד
אז בוח קנה את הפלאקון ממש מומלץ בקרוב אני ישם כמה תמונות 😂

יש לך פאלקון אלייד פורס? וואי, אתה מקצועי בנושא? אם יהיה לי גם נוכל לעשות טיסות רשת
אם אתה מוכן לשים תמונות באיכות הכי גבוהה, ואם אתה שם אז שים בבקשה תמונות של המסך הראשי שם אני רוצה לראות את האכויות
תודה וחג שמח 🙂
#10 · לפני 20 שנים
danyek88 כתב/ה:אחי אין לי כוח לעלות תמונות ואין הרבה זמן אני יוצא אז קבל אתר טוב יש בו איזה50 תמונות
של המשחק סתכל פה
http://www.gamershell.com/pc/falcon_4_0_allied_force/screenshots.html

והמשחק באמת מומלץ אחי 😉

שמעתי שהגרפיקהגרוע, ואני מכיר בערך את פאלקון הישן אך מעולם לא טסתי בפאלקון...
אני מקצועי מאוד בעניין של אזרחי (FS2004) וגם בעניין הקרבי (LO-MAC)
וגם שמעתי שהגרפיקה בפאלקון גרוע...
#11 · לפני 20 שנים
SkyRaider כתב/ה:[quote="danyek88"]אחי אין לי כוח לעלות תמונות ואין הרבה זמן אני יוצא אז קבל אתר טוב יש בו איזה50 תמונות
של המשחק סתכל פה

והמשחק באמת מומלץ אחי 😉

וגם שמעתי שהגרפיקה בפאלקון גרוע...[/quote]

תראה, נראה לי שאתה בעניין של גרפיקה. אם ככה, אין מה להשוות עם LOMAC . פאלקון לא ישתווה אליו לעולם. אבל אם אתה מחפש סימולטור אמיתי, מלא ריגושים ואקשן, עם קמפיין דינמי שבו אין אף קמפיין שחוזר על עצמו - יש לך רק מקום אחד לחפש בו וזה פאלקון.
עכשיו לעניין אלייד פורס - אני לא ממש מת על הגירסא הזאת, אני מעדיף FF3 ולדעתי גם הגרפיקה של FF יותר טובה מאלייד, אבל אני מניח שזה עניין של טעם.
יש כאלה שיטענו שאלייד יותר יציב מ FF בטיסות רשת, אישית אני חושב שזה מיתוס. אם לכולם יש סט-אפ זהה אין לFF שום סיבה להתרסק, אבל שוב, הדעות חלוקות.
יש לי גם LOMAC וגם FF וגם AF. בסופו של דבר, תמיד חזרתי ל FF. אין ספק שזה הסימולטור הכי טוב שיצא אי פעם ואני בספק אם משהו יעלה עליו בעתיד הנראה לעין.
יאללה, טוס לי מהעיניים 😉

Silent Bob
#12 · לפני 20 שנים
silentbob כתב/ה:[quote="SkyRaider"][quote="danyek88"]אחי אין לי כוח לעלות תמונות ואין הרבה זמן אני יוצא אז קבל אתר טוב יש בו איזה50 תמונות
של המשחק סתכל פה

והמשחק באמת מומלץ אחי 😉

וגם שמעתי שהגרפיקה בפאלקון גרוע...[/quote]

תראה, נראה לי שאתה בעניין של גרפיקה. אם ככה, אין מה להשוות עם LOMAC . פאלקון לא ישתווה אליו לעולם. אבל אם אתה מחפש סימולטור אמיתי, מלא ריגושים ואקשן, עם קמפיין דינמי שבו אין אף קמפיין שחוזר על עצמו - יש לך רק מקום אחד לחפש בו וזה פאלקון.
עכשיו לעניין אלייד פורס - אני לא ממש מת על הגירסא הזאת, אני מעדיף FF3 ולדעתי גם הגרפיקה של FF יותר טובה מאלייד, אבל אני מניח שזה עניין של טעם.
יש כאלה שיטענו שאלייד יותר יציב מ FF בטיסות רשת, אישית אני חושב שזה מיתוס. אם לכולם יש סט-אפ זהה אין לFF שום סיבה להתרסק, אבל שוב, הדעות חלוקות.
יש לי גם LOMAC וגם FF וגם AF. בסופו של דבר, תמיד חזרתי ל FF. אין ספק שזה הסימולטור הכי טוב שיצא אי פעם ואני בספק אם משהו יעלה עליו בעתיד הנראה לעין.
יאללה, טוס לי מהעיניים 😉

Silent Bob[/quote]

חייב לציין שזו חוות דעת טובה מאוד, יש דברים שחבל בפאלקון שאין אותם כמו גרפיקה טובה, ואני מאוד אוהב את המטוס אף-16 ולא את אף-15 רק חבל שלא הכניסו בלו-מאק את האף-16 🙁
יש לי עוד שאלה, באלייד פורס בתפריטים וגם במשחק האם יש הרגשה כזו של משחק ישן? כי אני מרגיש שאם אשחק בסימולטור הזה, לא יהיה לי כייף ואני ארגיש שאני משחק בענטיקה...
לעוד מישהו היה הפסקת חשמל מוזרה? אני גר בראשלצ...
#14 · לפני 20 שנים
mountain כתב/ה:מישהו יכול לתת הסבר,איך להיכנס ברשת לחדר של קרבות \טיסות רשת בינלאומי.? 😎

אם אפשר לא בדיון הזה בבקשה, נא להתמקד בנושא חברים...

חייב לציין שזו חוות דעת טובה מאוד, יש דברים שחבל בפאלקון שאין אותם כמו גרפיקה טובה, ואני מאוד אוהב את המטוס אף-16 ולא את אף-15 רק חבל שלא הכניסו בלו-מאק את האף-16
יש לי עוד שאלה, באלייד פורס בתפריטים וגם במשחק האם יש הרגשה כזו של משחק ישן? כי אני מרגיש שאם אשחק בסימולטור הזה, לא יהיה לי כייף ואני ארגיש שאני משחק בענטיקה...
#15 · לפני 20 שנים
גן אלייד פורס יש לו תפריטים לא משהוא אבל זה לא עושה את המשחק רע
הגרפיקה דיי טובה כמעט ברמה של מייקרוסופט 04
יש לי את שניהם ולפי דעתי המשחק שווה כול שקל אחי 😎

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.