75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה אי הגעה לאימוני קא"מ.
דיון

אי הגעה לאימוני קא"מ.

1 הודעות 34 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
טוב חברה הנה אני מוצא את עצמי שוב באותו מצב , חברה חשוב לי להבהיא דבר אחד וברור לחניכי הקא"מ: אתם החניכים אנחנו המדריכים ולא אחרת אתם אלו שצריכים לעבור פעם ביום יומיים ולבדוק מה קורה עם האימונים שלכם כל אחד פה אומר לי שלא קורה שום דבר אז למה להגיע או שהטייסת על הפנים עכשיו , תראו אם שמתם לב האימונים לא מתרחשים בגללכם בכל אימון קא"מ האחרון ואני עומד על זה היה לפחות מדריך אחד בשטח ולא הגיעו חניכים, אז איך יקרה משהו אם אתם בעצמכם לא באים , אתכם לא צריכה לעניין ההתרחשות באימוני טייסת הסדירים זה שיש מעידה קלה לא צריכה להזיז לכם, אתכם מעניין דבר אחד אימוני קא"מ שמיועדים לכםם שימו לב שבנוסף לכל אני פתחתי את האימונים גם לחניכי הקא"מ שזה אחלה של צ'ופר אני לעומתכם הגעתי כמעט לכל אימון של הטייסת (שלא היה קשור אלי כי הייתה בזמנו חינך קא"מ) והאזנתי לאימון זה דבר שמראה על רצינות גם בחיים שתדעו לכם ברגע שתפתחו את הראש לאפשרויות אחרות שלא כל כך קשורות אליכם או לא כל כך מעניינות אתכם אתם תראו שבסוף אתם תרוויחו למה - כי למדתם משהו חדש שאולי לא ידעתם לפני כן .
אז ילה בחייאת זומזום תגיעו או שאם אתם לא מגיעים המינימום שאתם יכולים לעשות זה להודיע על אי הגעה עכשיו לאימון הבא אני מבקש שכל אחד יחשוב עם עצמו רגע אם הוא מסוגל ליהיות מספיק אחראי בשביל דבר כזה זהו כאן סגרתי את דבריי.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.