138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 101 הקרב הראשונה - הטייסת נסגרה סיכום אימון טייסת - 29.12.07
דיון

סיכום אימון טייסת - 29.12.07

1 הודעות 22 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
אימון אחרון לשנת 2007 😉

נושא האימון:

א"א זוגות - תקיפה כפולה
א"ק - תקיפת שהיה
גיחת היפר לובי

נוכחים:

Viper, Shnizel, Schnix, Twister, IAF.116~Kenny, IAF.116~Xcom

מהלך האימון:

1) קרבות זוגות - בשימוש בתקיפה כפולה עם תמרון פותח של פולניה א-סימטרית.

2) גיחות א"ק - תקיפה שהיה.

3) גיחת א"א בהיפר לובי - שרת War Clouds, מוסטאנגים.

מסקנות:

1) בגיחה בלובי הבאנו תוצאות לא מזהירות בכלל... חבר'ה, צריך לצאת מהשוק ומהר. קשר עין והדיקות של זוג - זה א"ב. לקראת הקמפיין אנחנו צריכים לשפר מאוד עבודה בסביבה לא סטרילית, אני מתכוון לתת לזה יותר מזמן הטיסה הפרטי שלי ואולי גם הטייסתי בכלל, אתם מוזמנים (מתבקשים) להצטרף אלי.

2) גיחת א"ק - עדיין יש לנו את זה 😉 אבל צריך לבוא כמה שיותר מוכנים לקמפיין, כי שם כמו שאומרים - bomber pilots make history.

3) כל ההכנה לקמפיין לא אומרת שעוצרים את התקיפה הכפולה - ההיפך הוא הנכון. באימון הבאה מגיעים חבר'ה מטייסת 15JG52. אנחנו צריכים להיות בפוקוס עד אז, גם כדי לא לעשות בושות וגם כדי שנוכל להרוויח משהו מהאימון המשותף.

4) מסקנה ראשונה מקרבות הזוגות - חבר'ה, תקיפה כפולה לא הולך בלי שמדברים בצורה ברורה מאוד וצפופה מאוד על הקשר. היו מקרים שזוגות אכלו אותה סתם עקב קשיים בדיווחי 6.

5) מסקנה שניה מקרבות הזוגות - היו כמה מקרים שהלחצנו את עצמנו יותר מדי ושברנו חזק ואיבדנו אנרגיה בסיטואציה שהיה אפשר לגרור בלי שום ספק. אני מזכיר לכולם שזה בגדר יהרג ובל יעבור - אנחנו מעדיפים לגרור כל עוד זו אפשרות בטוח - להכניס את זה טוב טוב לראש!

צוות ניהול ראשי - פריפלייט

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.