72 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שאלה - מישהו יכול לעשות סדר בבלגן בבקשה
דיון

שאלה - מישהו יכול לעשות סדר בבלגן בבקשה

29 הודעות 3,556 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
rf אולי בשבילך הדיון מיותר
אבל בשבילי שדי הלכתי לאיבוד עם כל הגרסאות ולא בא לי כל יומיים לשנות גרסה זה דווקה דיי נתן לי אור על הדברים

תודה רבה לכלולם ואני ישמח להמשיך לעיין באינפורמציה שנתתם לגבי הגרסאות במידה וקיימות כאלה 🙂
#3 · לפני 18 שנים
יוני , אני יכול בהחלט להבין אותך , אני בטוח שלצוות של RV חשובה גם האוויוניקה זה ברור מאליו , ונכון שה TGP האפור באמת הרבה יותר מלהיב (ובכל זאת למען המציאות המון אנשים טסים ב MFD המונוכרומי...) הדבר היחידי שאני אומר זה שהחוויה הכללית שלי מ OF הייתה יותר כיפית מאשר ב RV עם האוויוניקה וגם בעדיה , שלא תחשוב לא נכון , אני בין אלה שהכי מחכים לגרסה הבאה של RV ...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#4 · לפני 18 שנים
i'm 3 years in LO and think try Falcon (because Black Shark doesn't have MP) which one do you suggest to start from OF, RV, AF
(sorry for english -it's easy me to write)
#5 · לפני 18 שנים
HiWay, אתה מבין אבל עברית?
אני הייתי מציע לך בנתיים או OF או AF
#6 · לפני 18 שנים
LOL

עדי מאיפה הבאת את זה???.

HiWay

I recommend on RV

And BTW... better try them all and decide yourself, there is no straight forward answer, as you can see he...he

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#7 · לפני 18 שנים
מאיפה הבאתי את התשובה?
לא יודע RV משגע אותי הרבה
גם RV טוב פיצוצים יפים (שאמרתי שזה נראה כמו תמונות כנראה שהיה לי לאג או משהו 🤔 ) גרפיקא אפילו שכולם אומרים שהיא הכי טובה אני לא מת עליה 🙁
אבל בעתיד אני מאמין שהיא תיהיה הגירסא הכי טובה 🙂
#8 · לפני 18 שנים
thanks, i see still have no clear answers
🙂
i'm most interested in on line games.
i see just two servers available in HL for AF
do you know more? and does all versions support online games?
thanks
#9 · לפני 18 שנים
לכל הגירסאות יש מולטיפלייר בנתיים עם של אר וי יש הכי הרבה בעיות במולטי
בOF לא בדקתי אבל אני חושב שהמולטיפלייר שלו בערך כמו של AF שהוא טוב
אתה יכול גם להתקין אר וי ו AF על AF (שיהיה לך את שניהם) ואם אתה רוצה OF אתה צריך להשיג פאלקון 4 בכל מקרה אתה יכול תמיד לשחק גם ב AF וגם בעוד משהו עם OF ו RV ביחד אני חושב שיש בעיות 😱
#10 · לפני 18 שנים
appreciate for the answers
last question where can i buy it on the web in Israel?
#11 · לפני 18 שנים
ברשת לא יודע אבל עם אתה גר בישראל את יכול לקנות את אליד פורס באופיס דיפו
#13 · לפני 18 שנים
הסיבה שאין IFF (מערכת הזע"ט-מערכת זיהוי עמית/טורף) וJDAM בOF ובAF היא שאף אחד לא באמת יודע איך מערכת הIFF עובדת מכיוון שהיא מסווגת לחלוטין, בנוסף פעולת הטלת הJDAM בסימ' אינה דומה כלל למציאות, בסימ' היא מתבססת על נעילת מכ"מ ראשונית ולאחר מכן נעילת טלויזיה (במציאות הנחיית GPS שעד כמה שידוע לי בלתי אפשרית לביצוע בסימ'😉.
#14 · לפני 18 שנים
למה אין אופציה לרזולוציה למסך רחב ב RV? האם יש איזה פאטץ' שמאפשר רזולוציה למסך רחב (10\16)? האם יש אופציה למסך רחב ב OF?
We're flying high
We're watching the world pass us by
Never want to come down
Never want to put my feet back down
On the ground

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.