יוני , אני יכול בהחלט להבין אותך , אני בטוח שלצוות של RV חשובה גם האוויוניקה זה ברור מאליו , ונכון שה TGP האפור באמת הרבה יותר מלהיב (ובכל זאת למען המציאות המון אנשים טסים ב MFD המונוכרומי...) הדבר היחידי שאני אומר זה שהחוויה הכללית שלי מ OF הייתה יותר כיפית מאשר ב RV עם האוויוניקה וגם בעדיה , שלא תחשוב לא נכון , אני בין אלה שהכי מחכים לגרסה הבאה של RV ...
!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
i'm 3 years in LO and think try Falcon (because Black Shark doesn't have MP) which one do you suggest to start from OF, RV, AF
(sorry for english -it's easy me to write)
מאיפה הבאתי את התשובה?
לא יודע RV משגע אותי הרבה
גם RV טוב פיצוצים יפים (שאמרתי שזה נראה כמו תמונות כנראה שהיה לי לאג או משהו 🤔 ) גרפיקא אפילו שכולם אומרים שהיא הכי טובה אני לא מת עליה 🙁
אבל בעתיד אני מאמין שהיא תיהיה הגירסא הכי טובה 🙂
thanks, i see still have no clear answers 🙂
i'm most interested in on line games.
i see just two servers available in HL for AF
do you know more? and does all versions support online games?
thanks
לכל הגירסאות יש מולטיפלייר בנתיים עם של אר וי יש הכי הרבה בעיות במולטי
בOF לא בדקתי אבל אני חושב שהמולטיפלייר שלו בערך כמו של AF שהוא טוב
אתה יכול גם להתקין אר וי ו AF על AF (שיהיה לך את שניהם) ואם אתה רוצה OF אתה צריך להשיג פאלקון 4 בכל מקרה אתה יכול תמיד לשחק גם ב AF וגם בעוד משהו עם OF ו RV ביחד אני חושב שיש בעיות 😱
הסיבה שאין IFF (מערכת הזע"ט-מערכת זיהוי עמית/טורף) וJDAM בOF ובAF היא שאף אחד לא באמת יודע איך מערכת הIFF עובדת מכיוון שהיא מסווגת לחלוטין, בנוסף פעולת הטלת הJDAM בסימ' אינה דומה כלל למציאות, בסימ' היא מתבססת על נעילת מכ"מ ראשונית ולאחר מכן נעילת טלויזיה (במציאות הנחיית GPS שעד כמה שידוע לי בלתי אפשרית לביצוע בסימ'😉.