·
לפני 18 שנים
אישית אני חושב ש OF ביינתים יותר טוב מ RV , בעיקר בגלל התחום של האוויוניקה , מה שיוני אמר נכון מאוד למרות שגם שם בחלק מהמקרים לא מדויק , העומס שדובר עליו היה קיים בגרסאות המוקדמות יותר בצורה יותר בולטת , בגרסא הנוכחית של OF המחשב שלי סחב יפה מאוד את הקמפיין (9600 XT , ג'יגה בייט 1 ראם , ו3 גי'גה הרץ מעבד...) אז נכון שב RV קיבלתי FPS של 60+ אבל בכלליות אני לא מרגיש הבדל רציני כי בכל מקרה מה 29 FPS העין לא מבחינה בהבדל וזה בדרך כלל ה FPS המינימאלי שאני מקבל בקמפיין שלא לדבר על ה TE שרצים חלק ,אני חושב שהיום ושוב ביינתים OF יותר מציאותי בהמון בחינות(בינהן אוויוניקה ,מודל טיסה ,DL) ובסופו של דבר זה רוב מה שאנחנו מחפשים בסימולטור , אני אישית טס בשתי הגרסאות ונהנה משתיהן .בסופו של דבר זה בחירה שלך , מעבר לזה , אני חושב שאני נהנה יותר לטוס ב OF בעיקר כי המולטי שלו יציב יותר ובסופו של דבר לטוס עם AI נמאס בשלב מסוים וטיסה עם בני-אדם יכולה להחזיק אותי הרבה יותר זמן בסימולטור מאשר עם AI , אני מאוד מקווה שהצוות של RV יעמדו בהבטחות שלהם (והספק שזה לא יקרה הוא קטן) כי בסופו של דבר , כולם יודעים של RV יש עתיד , ול OF אין , מכיוון ששאלת על להווה , אז שוב , אני ממליץ על OF , בקשר לעתיד? אני חושב ש RV למרות שמחר בבוקר יכולים להחזיר את הפיתוח של OF , הכל יכול להיות.

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun