130 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור שאלה..
דיון

שאלה..

11 הודעות 1,777 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
יש לי FSX ואני כבר כמה חודשים מנסה להוריד מטוסים מכל האתרים המוכרים. עשיתי חיפוש נרחב בהרבה פורומים, במיוחד בפורום הזה, מצאתי את כל ההדרכות איך להוריד. גם קראתי את ה"רידמי" כשהורדתי את המטוס. הבעיה היא שעד היום המטוסים לא נמצאים לי במשחק ועשיתי הכל..
מישהו יכול אולי לעזור? תודה
#3 · לפני 18 שנים
דבר ראשון תודה.
אני מתייחס עכשיו למטוס שהורדתי מאוסים אם אנלא טועה וזה של חברת MALEV B737-800 זה המודל.
כשהתקנתי זה בחר לי את המקום שבו זה צריך להיות (יענו זה התקנה אוטומטית). זה בsimobjects----airplanes.
דרך אגב, בא אליי עוד כשבוע טכנאי למחשב. יש מצב שהוא יידע לתפור את הנושא הזה של הוספת המטוסים?
#5 · לפני 18 שנים
Su-25, בגלל זה יש שם קטגוריה של הקובץ..
וסביר להניח שרשום ב DESCRIPTION או ב README.
#6 · לפני 18 שנים
מתים בטח מתים! אנשים מתים מדי יום אבל המטוסים של אבסים לא מתים!!! הם רק לא מתאימים
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה
#7 · לפני 18 שנים
shachar92 כתב/ה:מתים בטח מתים! אנשים מתים מדי יום אבל המטוסים של אבסים לא מתים!!! הם רק לא מתאימים

🤣
ירון.
טייס CVFR, IFR, ATPL ומסוקים.
מסנג'ר: Yaroon013@hotmail.com
#8 · לפני 18 שנים
Su-25, ליפני שאתה שולח כל הודעה תבקש מימישהו מבוגר שיבדוק לך אותה או שתעזר באיזה תוכנה או משהו

גל בנילוז טייס CVFR
MSN:gal556@hotmail.com
אי מייל:gal5552@nana.co.il
#9 · לפני 18 שנים
Gal555 כתב/ה:Su-25, ליפני שאתה שולח כל הודעה תבקש מימישהו מבוגר שיבדוק לך אותה או שתעזר באיזה תוכנה או משהו

על מה מתערבים שהוא בא לרשום מתאים ופספס את הא' ?
#10 · לפני 18 שנים
B_T, אים תעבור על הודעות בפורום שהוא הגיב להם או רשם אותם אתה תיראה שכימעט בכולם יש שגיאות כתיב וליפעמים גם אי אפשר להבין מה הוא רשם.

Su-25, אני לא רוצה להעליב אבל אני חושב שכדאי שתייחס לזה בירצינות ותעזר באיזו שהיא תוכנה או באדם מבוגר שיבדוק לך את שגיאות הכתיב

גל בנילוז טייס CVFR
MSN:gal556@hotmail.com
אי מייל:gal5552@nana.co.il
#11 · לפני 18 שנים
להרגיע חבר'ה, אני לא רוצה להתחיל להעיר לכם על כל טעות כתיב קטנה שאתם.
חשבתם בכלל לפני שאתם מגיבים בפעם השלישית לגבי אותו דבר?
אוקיי אז מישהו אחד העיר לו- זה מספיק!
Gal555, B_T, האם תגובותיכם היו באמת נחוצות???
תתעלמו, תעברו לנושא הבא, תשאירו את הדיון בנושא המקורי שלו!
זה מתחיל לעצבן בעיקר בגלל שההודעות סתם תופסות מקום ויכולות להחשב כספאם.
האזהרות שלי יופנו למעשים בקרוב אם מגמה כזאת תמשיך. זה לא במקום ולא ראוי. תפסיקו להתייחס לתפל.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.