81 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 בעיה בטיסות רשת
דיון

בעיה בטיסות רשת

9 הודעות 1,472 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
לאחרונה כשאני מנסה לטוס ברשת אז כתוב לי משהו בהתחברות למשחק ואז המשחק מתנתק:
you've been kicked from srver או: max connection lmit. ואני לא מבין למה זה קורה כי כבר שיחקתי באותם שרתים לפני ולא יכול להיות שש מעל המגבלה כי אני רואה לפני שאני נכנס למשחק שיש עוד 10 מקומות פנויים. אם מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי אני אשמח. תודה רותם
רותם וייסמן
IsraeliFighter בהיפר לובי
#2 · לפני 18 שנים
יכול להיות שיש לך פינג גבוהה כמו להרבה מאיתנו בזמן האחרון וגם יכול להיות שאנשים לא מתחברים מהHL אלא ידנית ולכן אתה לא רואה אותם והשרת מלא.
RifleFighter
רמי וייברמן

#3 · לפני 18 שנים
איך אני מטפל בבעיות האלה?
רותם וייסמן
#5 · לפני 18 שנים
מה זה פינגים בכלל? מה זה עושה?
רותם וייסמן
#6 · לפני 18 שנים
כמה שהפינג שלך יותר גבוה יהיה לך יותר לאגים זה תלוי במרחק שלך מהמארח של השרת (אני חושב
) זה תלוי גם עם אתה מפעיל איסיקיו ואימיול וכל הדברים האלה בקיצור עדיף שיהיה לך פינג נמוך 😄
#7 · לפני 18 שנים
פינג היא מין שיטה למדידת הזמן של העברת חבילת מידע ממך אל השרת וחזור. נמדד באלפיות השנייה. ככל שהערך קטן יותר, מהירות העברת הנתונים טובה יותר. לא קשור לקצב הורדה\העלאה. הגורמים להגדלת הערך הזה, בנוסף למה שציינו פה, זה מה המסלול שעושה המידע שלך ברשת וכמה תחנות ניתוב (ראוטרים) הוא עובר, וכמה זמן הוא "מבלה" בהמתנות אצל כל שרת כזה עד שהוא ממשיך הלאה.

הפקודה ping תיתן לך את הזמן הכולל, בעוד שהפקודה tracert תיתן לך את הפרטים של כל נקודה במסלול.

המונח ההיסטורי בא מעולם הצוללות ששם בשביל למדוד טווח לצוללת אחרת נעשה באמצעות שיגור צליל בטון מסוים שעובר טוב במים. היו מודדים את הזמן שעבר מהשמעת הטון ועד קליטת ההד. במציאות הטון הזה היה נשמע באמת כמו "פינג" או משהו דומה ומשם הושאל הדימוי לעולם התקשורת.

כשמדובר בפינגים של משחקים, השרת מודד את זמן העיכוב (Delay) שלוקח לכל חבילת מידע להגיע אליך וחזור ומחליט האם אתה נמצא בתחום המקובל או מעליו ולכן גורם "בעיות". הבעיות האלה בד"כ מתבטאות בכך שלוקח יותר מדי זמן לשרת להעביר את נתוני המיקום שלך לאחרים ושל אחרים אליך ולכן רואים מעין קפיצות כאלה של המטוסים סביבך לכל מיני צדדים. מישהו שיורה עליך יורה למעשה לא לכיוון המיקום המעודכן שלך אלא למקום שבו היית לפני שנייה ולכן כל הזמן מפספסים אותך, ואתה אותם.

לכל שרת יש הגדרות "סבילות" שבהן הוא מוכן לתפקד. אם הפינגים שלך מוגזמים הוא פשוט יעיף אותך.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#8 · לפני 18 שנים
הפיתרון הכי הכי טוב הוא לשים שרת אצלך בחדר ולארח את המישחק ,

ואז יהיה לך פינג 0

😂
#9 · לפני 18 שנים
אבל אני צריך עוד שחקנים וזה משהו שקשה לארגן. אני לא מכיר 40 טייסים
רותם וייסמן

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.