72 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור [סרטון]אף 16 בפלייט סימולטור 2004.
דיון

[סרטון]אף 16 בפלייט סימולטור 2004.

27 הודעות 3,498 צפיות לפני 18 שנים
#3 · לפני 18 שנים
תאמין לי כל הגירסאות אותו קישקוש בDELUXE הוסיפו כמה משימות הוסיפו את ה GARMIN 1000 טיפה יותר סינרים אפשרות לשתף את המטוס באונליין ועוד כמה מטוסים
אני מאמין שגם ה ACCELERATION אותו קישקוש
#4 · לפני 18 שנים
ezonicz אוקיי אבל ראיתי היום והגרסא המחודשת של פלייט סימולטור X (אני מתכוון ל acceleration) היא רק על מטוסי ומסוקי קרב.
אפשר להמריא מנושאת מטוסים וכדומה.
אולי מישהו מכיר את המשחק הזה יותר מקרוב?
בברכה,
ירין.
#5 · לפני 18 שנים
מי אמר שזה רק מטוסי קרב ?
The Flight Simulator X Acceleration Expansion Pack delivers an all new thrilling multiplayer race mode, new action-packed missions, and even more new content!

Challenge friends in the new racing mode, or test your flight skills in the 20 new missions like being a NASA test pilot, performing search and rescue on an ocean liner, or navigating a whiteout blizzard in the backcountry. Also included are six new scenery maps including the famed Red Bull Air Race courses, and three new planes such as the F/A-18A Hornet, EH-101 Helicopter and P-51D Mustang

and three new planes such as the F/A-18A Hornet, EH-101 Helicopter and P-51D Mustang

ה AND אומר שזה כתוספת 3 מטוסים זה לא רק על מטוסי קרב אחרת לא היה שווה להם להוציא את הגירסא הזאת.
מטוסים קרב על פלייט סימולטור לא יתאימו בכלל.
#11 · לפני 18 שנים
הFlight Simulator X Acceleration Expansion Pack הוא חבילת הרחבה ל?FSX

גל בנילוז טייס CVFR
MSN:gal556@hotmail.com
אי מייל:gal5552@nana.co.il
#12 · לפני 18 שנים
Gal555 כתב/ה:Flight Simulator X Acceleration Expansion Pack הוא חבילת הרחבה ל?FSX
כן

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.