130 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור בעיות בFSX
דיון

בעיות בFSX

3 הודעות 1,520 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
משום מה בזמן האחרון הסימולטור מתחיל לעשות לי כל מיני בעיות מוזרות 😱 . נפרט..:
1. נתחיל בזה שהאור בתא הטייס הפסיק לפעול. לפחות במטוס B737-800 זה המטוס שאני טס בו לאחרונה עדיין לא בדקתי על מטוסים אחרים אבל זאת גם בעיה שעל זה האור בתא הטייס לא עובד. לחצתי על כפתור L שהוא מדליק/מכבה את כל האורות אך בכל זאת האור לא פועל..
2. אני לרוב טס באופליין. כאשר אני מגיע למסלול ויש מטוס לפני, קורה משהו מוזר. המטוס מחכה באיזור שמחכים לאישור המראה מהמגדל (שחכתי איך קוראים למקום הזה, הוא ממש טיפה לפני המסלול) . בקיצור המטוס נשאר שם במשך 5 דקות ואחרי זה פתאום פאףףף נעלם כאילו קוסם עשה עליו כישוף חח. ואני לא צוחק זה באמת מה שקורה.
3. בעיה שקרתה לי היום. חצי שעה אחרי ההמראה, שכבר הייתי על טייס אוטומטי באמצע שיוט.. פתאום אני לוחץ על הכתפור של הAIR TRAFFIC CONTROL ורואה של 3 אפשרויות שלא אמורות להיות: 1. ריסקיוט פלייט פולוווינג. 2. NEAREST AIRPORT LIST. 3. MAKE A IFR FLIGHT . זאת אומרת שככל הנראה אני כבר לא בIFR. מאוד מוזר...!
יכול להיות שהתגלו באגים בFSX (במיוחד בDELUXE EDITION מה שיש לי..) כי יש יותר מדי בעיות על ההתחלה. מי שיכול לעזור איכשהו , תודה.
נ.ב-את תיכננתי את הטיסה הזאת, טיסת IFR. שלא תחשבו שלא תיכננתי בפלייט פלאן..
#2 · לפני 18 שנים
berger,
שלום רב!
הבעיה עם ה737 עם האורות אני מאמין שזה בעיה בסימולטור אז אני ממליץ לך להתקין מחדש.

לגבי ההעלמות של המטוס מהפוזיצ'ן אנד הולד, זה לא באג בכלל. גם לי זה קורה ולכולם זה קורה,
אם המטוס ממתין יותר מדי זמן על הפוזיצ'ן אנד הולד הוא יעלם.

לגבי ה IFR, אני מקווה שעקבת אחרי הפקח טיסה הרי אם אתה לא תענה לדבריו טיסת הIFR תתבטל אוטומטית. תנסה להבה לתכננן בפלייט פלאן.

שוב, אני ממליץ לך להתקין מחדש את הסימולטור.

בברכה.
#3 · לפני 18 שנים
לגבי האורות אני לא ממליץ להתקין מחדש.
לפעמים המקש "L" לא מפסיק בכדי להפעיל את האורות בתוך התא אלא צריך להפעיל אותם מהכפתור! (וככה גם רצוי על מת להגיע לכמה שיותר ריאליזציה).

Windows 7 Ultimate 64bit

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.