138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 116 הכנף המעופפת סקין של ספיט 9 לטייסת 116
דיון

סקין של ספיט 9 לטייסת 116

38 הודעות 252 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
101Falcon כתב/ה:שמחה, מספר 29 בבקשה🙂
כל הכבוד!

מוטי, מה כתובת הדוא"ל שלך?
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#3 · לפני 18 שנים
שמחה לצערי לא קיבלתי דבר באימייל lidor_45@walla.com
אם תוכל לשלוח שוב אודה לך .
#4 · לפני 18 שנים
Perry כתב/ה:[quote="101Falcon"]שמחה, מספר 29 בבקשה🙂
כל הכבוד!

מוטי, מה כתובת הדוא"ל שלך?[/quote]
dsvetoy@bezeqint.net/msvetoy0@walla.com
#5 · לפני 18 שנים
101Falcon כתב/ה:[quote="Perry"][quote="101Falcon"]שמחה, מספר 29 בבקשה🙂
כל הכבוד!

מוטי, מה כתובת הדוא"ל שלך?[/quote]
dsvetoy@bezeqint.net/msvetoy0@walla.com[/quote]
נשלח.
HAVE FUN
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#6 · לפני 18 שנים
חשבתי על הצעת יעול - לרכז את כל הסקינים שיש לנו של 116 עם המספרים האישיים, גם ספיט וגם מוסטנג, ולעשות מהם ZIP ולהעלות אותם למקום מרכזי שכל אחד יוכל להוריד משם.
לא נראה לי שזה יהיה משהו בנפח גדול במיוחד אז אני אוכל להעלות את זה לשרת של IFS (יש לי גישה של FTP).

למיטב זכרוני, רוב הסקינים של המוסטנג עדיין שמורים אצלי איפה שהוא מהפעם הקודמת ששמחה עשה לנו סקינים תפורים. אני אעדכן כאן איזה בדיוק נשארו לי, ותשלימו לי את השאר ע"י שליחה במייל.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#7 · לפני 18 שנים
לא מבין בשביל מה צריך את זה. הרי כל אחד כבר קיבל את הסקין שלו.
IAF.Perry
#8 · לפני 18 שנים
טוב,
אני חובב שיני כריש במטוסים וסקין קצת אישי לכל טייס עם המספר והשם שלו מתחת לחופה,
אז לקחתי סקין אחר של ספיט, ובניתוח דנטלי עקרתי לו את השיניים (הוא היה בהרדמה!...),
🤩
והשתלתי את התותבות בספיט שלי, הוספתי את הכינוי מתחת לחופה (כדי שכולם ידעו את מי להפיל)
ושיניתי את הגוון של הזנב לאדום יותר (כמו בחיפוי של הפרופלור).
הרבה עבודה כי אני לא מבין בתוכנות עריכה...
התמונה הראשונה ערוכה כבדות,
והשאר - "לא נגענו"...

(נ.ב. נדמה לי שהעיניים שלו קצת פוזלות... אני לא פוגע בכלום.... 😱 )

Private Pilot - Single Engine Land. American PPL
#11 · לפני 18 שנים
Hedgehog כתב/ה:[quote="Perry"]לא מבין בשביל מה צריך את זה. הרי כל אחד כבר קיבל את הסקין שלו.

גיבוי.
תכונה מאוד מוערכת בעולם המחשבים......[/quote]
אוקיי, לאן לשלוח לך את הסקינים שלי?
IAF.Perry
#12 · לפני 18 שנים
Hedgehog כתב/ה:ron533,

נראה יפה מאוד. כמה אתה לוקח להזמנה ?
אם זה בסביבות המחירים של שמחה, אז אני יכול לעמוד בזה 😂

אני יותר זול משמחה... 😂

אם מעוניינים בטייסת בשיני כריש ושם מתחת לחופה - אז אני צריך את הסקין המקורי בלי המספר,לעשות סקין שיני כריש בסיסי, ואז להוסיף כינוי ומספר מחדש לכל מטוס.

אני מוכן לזה, אם גם שמחה מעוניין ולא מתנגד לשתף פעולה, בכל זאת הוא עבד על המספרים של כולם.
#13 · לפני 18 שנים
ron533 כתב/ה:[quote="Hedgehog"]ron533,

נראה יפה מאוד. כמה אתה לוקח להזמנה ?
אם זה בסביבות המחירים של שמחה, אז אני יכול לעמוד בזה 😂

אני יותר זול משמחה... 😂

אם מעוניינים בטייסת בשיני כריש ושם מתחת לחופה - אז אני צריך את הסקין המקורי בלי המספר,לעשות סקין שיני כריש בסיסי, ואז להוסיף כינוי ומספר מחדש לכל מטוס.

אני מוכן לזה, אם גם שמחה מעוניין ולא מתנגד לשתף פעולה, בכל זאת הוא עבד על המספרים של כולם.[/quote]

רון, איך שתרצה, אין לי שום בעיה. אם תשלח לי את שיני הכריש בלבד כקובץ, בשבילי לשתול אותם בסקין זה עניין של 5 דקות - כולל שליחה ללקוח. אז אם תרצה, אני אשלח לך סקין "מסטר", או שתשלח לי את השיניים. AS U WISH
IAF.Perry
#14 · לפני 18 שנים
לגבי המספרים - ראיתי אתמול שעל הסקין החדש יש כמה סטיילים של מספרים שונים (מעוגלים, זוויתיים, עם\בלי קו שחור מקיף, וכו'😉.

אני בעד שכמו שהיה לנו סטייל אחיד בסקינים של המוסטנג, נעשה אותו דבר בסקין של הספיט.

לגבי לאן לשלוח - אלי לאי-מייל. כל פעם שיהיה מקבץ חדש של סקינים תפורים אישית, אני אוסיף אותם למאגר ואפרסם הודעה.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#15 · לפני 18 שנים
Hedgehog כתב/ה:לגבי המספרים - ראיתי אתמול שעל הסקין החדש יש כמה סטיילים של מספרים שונים (מעוגלים, זוויתיים, עם\בלי קו שחור מקיף, וכו'😉.

אני בעד שכמו שהיה לנו סטייל אחיד בסקינים של המוסטנג, נעשה אותו דבר בסקין של הספיט.

לגבי לאן לשלוח - אלי לאי-מייל. כל פעם שיהיה מקבץ חדש של סקינים תפורים אישית, אני אוסיף אותם למאגר ואפרסם הודעה.

אני משתמש בפונט מספרים של חיל האויר האמריקאי גם למוסטנג וגם לספיט (ראה תמונות).
זה פונט רשמי שאני מעדיף על הפונטים הלא רשמיים שיש לנו כיום.
גם יותר יפה ונכון לדעתי, אבל זו דעתי...

אני בעד שלכל הטייסת יהיו סקינים אחידים ומותאמים אישית, עם הכיתוב של שם הטייס.
אם יש רב לנושא, בואו נריץ את התהליך, אני מתנדב לעזור בזה.
אני רק צריך שתשלחו לי את הסקין הבסיסי ללא מספרים.
ואם יש עוד רעיונות להוסיף לסקין ו"לשפצר" אותו יותר יפה - אני בעד.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.