62 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים סקינרים קוקפיט למטוס הרקולס
דיון

קוקפיט למטוס הרקולס

15 הודעות 3,137 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
שלום, אני לא יודע אם צריך לפרסם את זה כאן, אבל אני רוצה לעשות קוקפיט להרקולס בכוכב כחול ואני לא יודע איך. האם מישהו יכול לעזור לי
#3 · לפני 18 שנים
חחחחח אתה עוד לא יודע איזה מסובך ומורכב זה כשבאמת תיהיה מוכן תפנה לאלה שבאמת יודעים בפרטי או משהו כזה כי חרשו פה על הנושאים האלה..
מניסיון 🙂
בברכה,
ירין.
#4 · לפני 18 שנים
אם אני לא טועה ראיתי פעם קוקפיט להרקולס או למשהו דומה לכוכב כחול...אבל לא זוכר איפה... 🙁
#5 · לפני 18 שנים
תודה על העזרה. אני כנראה אחפש קוקפיטים מוכנים. אבל בכל זאת, אולי מישהו מכיר מומחים שיוכלו לעזור לי?
#10 · לפני 18 שנים
dorshoshani, חאלס לדבר על rv כל דיון הוא שאל איך להכין קוקפיט לכוכב כחול לא עם יש סימולאטורים שיש בהם קוקפיטים להרקולס 🤦
#11 · לפני 18 שנים
חשבתי שאי אפשר....שיחקתי בכוכב כחול מלא זמן ולא ידעתי שאפשר להטיס. תודה
#12 · לפני 18 שנים
אני לא מאמין שמישהו עוד מכיר את הלינק לאתר המוזנח והזעיר שפתחתי לפני כל כך הרבה זמן...
אני עוד יותר בהלם שברינקסטר עדיין מארחים אותו.

טוב נו..יש שם את רוב ה"ידע" שצריך.

בניית קוקפיט לכוכב כחול היא למען האמת מאוד פשוטה ואפילו טריוויאלית!
העקרון הוא הכנסת תמונת BMP בגודל המתאים של קוקפיט- מחיקה ברקע שחור של מכשירים שרוצים "להפעיל" ולפי הקורדינטות בתמונה (רואים אותן בקלות אם משתמשים בצייר של ווינדוס) רושמים בקובץ טקסט שמגדיר את מיקום המכשירים את הפינה השמאלית עליונה של המכשיר.
התע"ל תמיד היה בעייתי בשבילי. לא חקרתי את העניין לעומק אבל אפשרי לבטל כמה מהתצוגות שלו וכנראה אף לבטל אותו באופן מוחלט (מה שהיה עוזר מאוד בבואינג שיש שם באתר שלי-הצלחתי לבטל בו רק כמה נתונים מהתע"ל).

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.