49 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מתגייסים שאלה על צו ראשון.??
דיון

שאלה על צו ראשון.??

18 הודעות 4,399 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
עוד שבוע יש לי צו ראשון !
עכשיו עם אני אומר למדריכה הזאת שאני רוצה טייס,והיא תשאל אותי:"ואם תנשור אתה מוכן להתגייס לרגלי?". ואני יגיד לה שלא ,ואני מוכן לתרום את חלקי בעתודה.
היא תתן לי לגשת לשם.(לקורס הטיס).
עכשיו רוב הסיכויים שאם אני נושר מטיס אז לוקחים אותי לקרבי.?
#3 · לפני 18 שנים
hugy120 כתב/ה:[quote="JET_PiLoT"]עוד שבוע יש לי צו ראשון !
עכשיו עם אני אומר למדריכה הזאת שאני רוצה טייס,והיא תשאל אותי:"ואם תנשור אתה מוכן להתגייס לרגלי?". ואני יגיד לה שלא ,ואני מוכן לתרום את חלקי בעתודה.

קודם תוציא פרופיל 97
אחריי זה תוציא קב"א 54 + ( עם השפעה של המראיין\ת ) במבחנים הפסיכוטכניים .

ואם לא עברת את המבחנים הראשוניים + ירפ"א א' + ב' + סימולטור וגיבוש

אז כן , תיפול נפילה רכה לאחד היחידות הקרביות .

( כל זה בהנחה והצלחת להוציא את הנתונים המתאימים )[/quote]
אוקי ונגיד ואני עוסק בתחומים מדעים כמו פיזיקה מחשבים וכימיה הכל 5 יחידות ! אז עדין יתנו לי ללכת לקרבי ?
#5 · לפני 18 שנים
Jaspern כתב/ה:הכל מתחיל ונגמר בצרכי צה"ל.

ממש ענה לי על כל השאלות ! תודה
חבר אני אמור לשרת בעזרת ה' ! בצבא של מדינת ישראל ! עכשיו הפאקינג צבא הזה הוא לפי דעתי הכי מסוכן לשירות בעולם ! זה לא כמו חיילי צרפת שיושבים על כוס קפה וקרוסאון ~!
פה באמת יש אפשרות לההרג לא עלינו ואני לא מאחל לאף אמא לאבד את הילד שהיא גידל 18 שנה.
#9 · לפני 18 שנים
מפחיד אותי כל המחבלים האלה ! חח
ולא אמרתי שמי שמשרת בקרבי הוא בהכרח טיפש ! יש כאלה שרוצים לשרת גם בקרבי ! 😛
#10 · לפני 18 שנים
תראה
יש לך אופציות.
לך להיות קמט''ר או קסל'ר.
אני רוצה ללכת לקורס טיס או מכנואי מוטס או מטיס חוץ.
ואו בקרבי תלוי לרמה שלי...
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#11 · לפני 18 שנים
Eagle_King כתב/ה:תראה
יש לך אופציות.
לך להיות קמט''ר או קסל'ר.
אני רוצה ללכת לקורס טיס או מכנואי מוטס או מטיס חוץ.
ואו בקרבי תלוי לרמה שלי...

מזה קמט"ר ומזה קסל"ר ? ,סליחה על הבורות.
#12 · לפני 18 שנים
JET_PiLoT כתב/ה:מפחיד אותי כל המחבלים האלה ! חח
ולא אמרתי שמי שמשרת בקרבי הוא בהכרח טיפש ! יש כאלה שרוצים לשרת גם בקרבי ! 😛

למות אפשר בכל מקום מכל דבר.. השאלה מה תעשה עד אותו רגע.
סבבה שאתה רוצה להיות טייס אחלה של שאיפה, . אם היא תשאל אל תגיד לעולם אני אהיה ג'ובניק איפה שהוא אם אני לא אגיע לטייס או משהו בסיגנון כי אז זה יוריד לך נתונים.
וחוץ מזה , אם אתה יכול פיזית להיות לוחם ואין לך בעיה רפואית או אם אתה לא יפה נפש שנגד מלחמות ורובאים, אז בקרבי תמיד חסרים אנשים, ויש מספר מאוד רחב של שירותים בקרבי מלהיות תותחן ועד להיות ביחידת עילית. העובדה שאתה מלומד לא אומרת כלום חוץ מזה שאתה מלומד. אלה 3 שנים שיכולות להיות סתם עוד 3 שנים, ויכולות להיות 3 שנים עם משמעות, מציע שתחשוב.
הלוואי והיינו חיים במדינה בה כל גבר בן 18 היה יכול להגיד טוב לא בא לי לסכן את החיים שלי וללכת לעשות מה שבא לו. אבל אנחנו חיים במדינה שבה חצי מדינה שותה כוס קפה במשרד ממוזג כל השאר פשוט לא מתגייסים כי לא מתחשק להם ו מעטים בסוף "נדפקים" ונאלצים להיות השומרים של המדינה כי אין לנו מדינה אחרת. באמת אין.
"במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"
#13 · לפני 18 שנים
אם אתה שואל מה להגיד לחיילת בראיון אישי, אז תגיד לה שאתה רוצה מאוד טייס, כי שם אתה חושב שתוכל לתרום את המירב, ושזה מה שאתה רוצה לעשות. ואז כשהיא תשאל, "נגיד ולא תוכל ללכת לקורס טייס?" תגיד שאתה היית רוצה להתמיין לעתודה, אבך אם לא תוכל, אתה מעוניין לשרת באחד הגדודים.

בתכלס, אם תיפול מטייס, ותהיה ממוין גם לעתודה, תוכל ללכת לעתודה.

קורס טיס מס 162 HERE I COME
#14 · לפני 18 שנים
בקיצור אתה צריך לעשות עליה רושם שאתה מוכן לתרום לצבא בכל דרך אפשרית, שיש לך מה לתרום, ושאתה מאוד רוצה לתרום, ותוך כדי זה תציין שאתה רוצה ללכת לטייס ושאתה מרגיש שבדרך הזאת אתה פשוט תוכל לתת לתרום לצבא בדרך המירבית ביותר מצידך, אבל בשום פנים ואופן אל תגיד לה שאם תיפול אז אתה לא רוצה ללכת ל.... זה רק יוריד לך קב"א בסופו של דבר ויפגע בך.

תראה שיש לך רצון וזה הכל.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#15 · לפני 18 שנים
JET_PiLoT כתב/ה:עוד שבוע יש לי צו ראשון !

בקיצור אתה מעוניין לתרום רק בתנאי שזה נוח לך ומתלבש על הרצונות שלך... סלח לי אבל אני לא אשקר לך, עם כזאת גישה אני אישית לא רואה איך אתה מסיים קורס טיס, עזוב לסיים לא רואה איך אתה מתחיל בכלל...

תנסה לחשוב עם עצמך למה בעצם אתה כ"כ רוצה להגיע לקורס טיס ואם לא אז לעתודה? לדעתי אתה רואה את הצבא כמקפצה לאזרחות ולא כשירות למדינה שלך (תזכור שלא אמור לצאת לך כלום מהשירות הצבאי שלך בגלל זה זה נקרא שירות)... בקיצור תיסגר על עצמך, כי הכל או כלום לא עובד בצבא, בד"כ זה יוצא כלום...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.