78 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 Perfect Mode on an ATI card
דיון

Perfect Mode on an ATI card

5 הודעות 1,552 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
שלום רב.
רכשתי לאחרונה את Radeon x1950 PRO, ואני לא מצליח להפעיל את המשחק ב PERFECT בהגדרות של הנוף. הנוף פשוט מופיע כגוש שחור.
יש דרך לסדר את זה או שזהו פיצ'ר של כרטיסי ATI? 🤔
#2 · לפני 18 שנים
שני דברים שחייבים לבדוק קודם כל:
1. בתוך il2setup.exe, תחת הטאב Driver, האם מוגדר OpenGL או DirectX? חייב להיות OpenGL
2. בתוך conf.ini תחת קטגוריה [Render_OpenGL], האם מוגדר HardwareShaders=1, או HardwareShaders=0 ? זה חייב להיות 1.

בנוסף כדאי לוודא יותר למטה שמוגדר ForceShaders1x=0 ולא ForceShaders1x=1.

באופן כללי, לכל בעלי כרטיסי ATI, אני מאוד ממליץ להיכנס לאתר של PF_Coastie ולקרוא את ההמלצות שלו כדי לקבל ביצועים הכי טובים שאפשר. הבן-אדם הוא גורו בתחום וגם Beta tester של ATI
http://www.angelfire.com/ultra/coastie0/IL2setup.html

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#3 · לפני 18 שנים
IDF_Gwyn כתב/ה:שלום רב.
רכשתי לאחרונה את Radeon x1950 PRO, ואני לא מצליח להפעיל את המשחק ב PERFECT בהגדרות של הנוף. הנוף פשוט מופיע כגוש שחור.
יש דרך לסדר את זה או שזהו פיצ'ר של כרטיסי ATI? 🤔

זה קרה לי גם בכרטיס שלי, ב IL2Setup, תחת הלשונית Video תנסה לבחור ב-
ATI Radeon X800/9800 וכו'..זה אמור לפתור את הבעיה. אני לא יודע בדיוק איזו אפשרות ב Costum מאפשרת את זה אבל אני כן יודע שהאפשרות הזו כלולה בהגדרה הנ"ל.🙂
#4 · לפני 18 שנים
בדיוק בשביל זה שמתי את האתר של PF_Coastie - הוא מפרט בדיוק מלא מה צריך ומה לא כשבוחרים Custom עם הסברים, ובנוסף גם כל מה שצריך בתוך ה Catalyst Control Center כדי לקבל מקסימום ביצועים ואיכות.

צריך לשים לב רק שהיה לו בהתחלה 9800 ואז הוא שידרג ל X800 ועידכן, ובעיקרון כל מה שהוא אומר תקף גם לסדרת X1XXX, רק שבהם ניתן למשוך את ה AA וה AF הרבה הלאה בלי "להיענש" יותר מדי ב FPS.
אני כרגע עם X1900XT ורץ כמעט בדיוק עם ההגדרות שלו, ןמקבל גם תמונה מעולה וגם ביצועים מעולים.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.