61 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 69 הפטישים מפגש טייסת נא להתעדכן.
דיון

מפגש טייסת נא להתעדכן.

69 הודעות 391 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
LeoJr כתב/ה:
מבחינת טווחי תאריכים - תבחרו איזה אנחנו צריכים שאני אשריין, ונראה אם זה בסדר מבחינת כולם:
האופציות הן:
20 דצמבר
27 דצמבר [שיעול שיעול.. אורן]
4 ינואר

18 לדצמבר עד 5 לינואר.
[align=center][/align]
[align=center]מייק הוא הצדק.[/align]
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#2 · לפני 18 שנים
רות רות
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#4 · לפני 18 שנים
טוב, מה שהולך זה ככה, כניראה שהמפגש הולך להיות אצלי בבית, אני רק צריך לברר עם אבא שלי אם הוא ישאיר לי את הבית ריק באותו יום....
מבחינת תוכנית לאותו ערב אני מאמין שנישאר באותה התוכנית חוץ מטיסות 1 על 1.....בקשר לאוכל צריך גם להתארגן על משהו או שמקסימום נעשה הזמנה למשהו...
מבחינת תאריך זה או ב20 או ב27 צריך רק לסגור...
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#5 · לפני 18 שנים
עידכון חם מהשטח!!!!!!!!
אז ככה דיברתי אבי היקר בקשר לאירוח של המפגש, הוא אומר שמבחינתו אין בעיה, אבל (וכאן נכנס אבל...), הוא מתכנן לעשות שיפוצים לבית בזמן הקרוב, אבל עדיין אין לו תשובה מהשיפוצניק מתי הולך להיות השיפוץ, ברגע שהוא ידע מה הולך, אז גם אתם תדעו, בכל אופן אני צריך לדעת באיזה תאריך סגרנו!
general Gorege patton
#6 · לפני 18 שנים
כן, ללא סיבוכים אפשריים, התאריך עומד כרגע על 27 לדצמבר. בקרוב אנחנו אמורים לקבל אישור סופי לגבי מיקום המפגש, זה יעזור אם תוכל להיות בטוח שהבית שלך יהיה מבצעי בתאריך הנ"ל...
[align=center][/align]
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#7 · לפני 18 שנים
טוב אז ככה השיפוץ יהיה עוד הרבה זמן אז ה27 זה סבבה!
general Gorege patton
#9 · לפני 18 שנים
"קצת" בעייתי בשבילי להגיע למרכז... בייחוד שכבר אין שביתה עכשיו.
אני מריח ביטול בדרך... 🙁
#10 · לפני 18 שנים
אוקיי, אז הנה איפה שאנחנו עומדים עכשיו.

המפגש מתרחש ביום חמישי, ה-27 לדצמבר בביתו של עמי בפתח תקווה. אתם יכולים להחשיב את זה כסגור, אלא אם כן קורה משהו קיצוני לפני כן שישנה את התוכניות.

התוכנית, בגדול, תהיה דומה למה שתוכנן אצל ניר - זה מה שאנחנו צריכים לסגור עכשיו, בנוסף לשעות המפגש וסידורי הגעה [עמי, שעות? איך מגיעים אליך?].

גדי, ניר ינסה לעזור לך כמה שהוא יוכל - אבל תבדוק אם יש מצב, קטע של כן או לא. השאיפה היא לקיים את זה בסד"כ הכי מלא שאפשר.

אני יודע שמייקי הולך להביא את המחשב שלו איתו, כנראה. יש אצל עמי מחשב או שניים כבר.
מבחינת מזון ומשקאות, פ"ת היא עיר בגוש דן. יש הכל בקרבת מקום.

יאללה.
[align=center][/align]
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#11 · לפני 18 שנים
אוקיי אז ככה אני במשך השבוע יבדוק לגבי דרכי הגעה (ממש קרוב להכל...)
מבחינת אוכל אני גם יבדוק אני יפרסם לכם במשך השבוע....
general Gorege patton
#13 · לפני 18 שנים
לא ממש ברור לי עדיין ...
אורן מגיע למפגש או לא ?!
ממש חשוב לי שהוא יגיע.
לא הייתי זמין לאחרונה. אני משנה דברים בבית קצת והזזתי את המחשב בניתי שולחן חדש וכו'
רק היום חיברתי הכל שוב...
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#15 · לפני 18 שנים
ייייייששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רוצים שאביא איתי את הפנל הענק ?! (עמי יש לך מקום לארח מאדר פאקר כזה בחדר ?! )
אולי להתפשר על המסך LCD והמצערת הקטנה יותר !?
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.