·
לפני 18 שנים
Eagle_King כתב/ה:afik_t_king, אז מתוק שלי תן לי להגיד לך משהו.
במופעים אווירים, ובפתיחת טיסות חדשות ועוד אירועים למינהם כן טסים הרבה מטוסים במבנה וגם בהמראה וכנ''ל בנחיתה מה שלא היה פה.
ואיזה חוסר אחריות חתיכת טיפש!
יש מרחק ביטחון מינימלי ומקסימלי שאותו אסור לעבור והם לא עברו למעט מקרה אחד באוויר ושמה זה כבר לא התפקיד שלי כפי שהגדרתי להם מראש.
אז תדע לך אפיק שגם לפקחים צבאיים כפי שהגדרת את עצמך אפילו שלא עברת כל הסמכה ממישהו שאחראי על כך,
שבמקרים מיוחדים, יש וניתן לטוס ולהמריא במבנים.
אז לפעם הבאה שאתה בא לפה לרדת על אנשים עדיף שתסתום את הפה שלך כי אחרת אתה תצטער על כך שהתחלת להיות פה.
בן, דבר ראשון, אני לא מתוק שלך. וכמו ששחר אמר, לא צריך לקלל, ולא להתעצבן. אמרתי את מה שאמרתי בתור ביקורת.
לפי מה שקראתי בנושא, מה שהם ביצעו זה תרחיש, ובתרחיש מבצעי לא ממריאים בצורה שכזאת, ממריאים מבנה בזוגות.
אם זאת הייתה טיסת אוירובטיקה (כמו שרון אמר) אז כן אפשר להמריא 4 ביחד. אז מצטער, טעות שלי, חשבתי שזה היה תרחיש מבצעי ולכן כתבתי את מה שאמרתי.
אני יודע שניתן להמריא ולטוס במבנה גדול, ואני לא "פקח צבאי", אלא בטייסת שאני משרת בה (טייסת הנגב הוירטואלית) אני משמש גם בתוך פקח. לא עברתי שום הסמכה מקצעוית, וגם לא אתה, אבל אני כן יודע איך להשתמש בנדב"ר, ואני כן יודע מידע על הבסיס שישמש עבור פיקוח.
אז בן, לא צריך לקלל, ולא צריך להתעצבן. אני לא מגדיר את עצמי כפקח טיסה צבאי, אלא כסמ"ט בטייסת. וגם אתה הרי מפקד טייסת חוד החנית, ולא עברת הסמכה ע"י חיל האויר. זה לא אומר שאתה לא יכול לשמש כמפקד טייסת וירטואלית.
אני לא קיללתי אותך, ולא התעצבנתי עליך. פשוט כיוון שהיה כתוב שזה תרחיש, אז חשבתי שזה לא לעניין שממריאים במבנה כזה גדול וצמוד. כרגע רון אמר לי שזאת הייתה סתם טיסה בשביל הכיף (אוירובטיקה בעצם) ולכן מותר להמריא במבנה כזה.