114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס משהו מוזר שקרה לי בזמן השימוש ב-LOD Editor, מבקש התייחסות
דיון

משהו מוזר שקרה לי בזמן השימוש ב-LOD Editor, מבקש התייחסות

3 הודעות 1,179 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
אז ככה, הורדתי מהאתר את חבילת הסקינים של שגיא ונאור שבה מודלים וסקינים לברק חד/דו-מושבי. את המודל הדו-מושבי התקנתי והכל עובד כמו שצריך. את המודל החד-מושבי התקנתי על CT #173 (מכונה F-16CG), ומשום מה הודבק לו סקין של טייסת העמק, כשבכלל התכוונתי לשים סקין של טייסת הקרב הראשונה. הבעיה היא שכשאני פותח במשחק את ה-Tactical Reference, הסקין הודבק לבלוקים 30-40 ללא המודל החדש. אני רוצה להדביק את המודל ל-CT שמייצג את בלוק 50/52, כדי שאוכל לשחק איתם. ה-CT שמייצג את בלוקים 50/52 הינו 2464 (F-16CJ). כשאני מנסה להחליף את המודל המקורי בזה של הברק החד-מושבי, הכל מתחיל להתחרבש. במקום 8 שדות טקסטורה שבהם אני מחליף לסקין החדש, יש רק 5, ובשאר הסטים הכל מתבלגן, ואז יוצא שסט מס' 2 הינו מטוס אדום וכן הלאה... מחקתי את המשחק והתנקתי מחדש (כולל עדכונים, כמובן), וזה קרה לי שוב. כשאני מנסה להחליף חזרה למודל המקורי (גיביתי אותו מראש), זה לא מזיז שום דבר. מה שמוזר זה שבפעם הראשונה הכל עבד, ואז העסק התחיל להתבלגן כשניסיתי להציב סקינים של טייסת הדרקון המעופף לדגם F-16A...
אני יודע שאני חופר, אבל זה ממש מוזר.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.