82 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 תודה מה FREE_BIRDS
דיון

תודה מה FREE_BIRDS

8 הודעות 1,436 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
תודה רבה לכולם על הערב הנפלא והמהנה

ה free-birds ביקשו ממני לפרסם כאן תודה בשמם על הערב הנפלא ועל ההשתתפות המלאה , הם מתנצלים על העיכוב בהפעלת השרת עקב התאמתו לכמות המשתתפים הבלתי צפויה ,

"send them my greetings and that we had a great time in this fair and enjoyable match against superb pilots and that we hopefully repeat it one day

הם מכינים סיקור על המפגש , שיפורסם באתר שלהם www.free-birds.org כנראה כבר ביום שני הקרוב .

לכן כל מי שיש לו screen shot מהמיפגש , מתבקש לשלוח אתוצ אל dick.herridge@ntlworld.com , אשר מכין את הסיקור , שתמיד תענוג לקרוא את הסיקורים שלו.

שנית תודה ולהתראות בקרוב

Foxy
#2 · לפני 18 שנים
בהחלט היה ערב מהנה. כל הכבוד ותודה מכל הלב על הארגון והאירוח. אין ספק שהם קבוצת טייסים מעולים, וצלפים שחבל על הזמן 👏

למרות התסכול המצטבר בשל חוסר היכולת להתחמק מהם גם בעזרת תמרוני החמיקה המופרעים ביותר, אני חושב שהיה כיף מאוד. אנחנו פשוט לא רגילים למצב הזה ומבצעים את רוב תרגילי ההתחמקות מתוך מטרה לצאת מהר משדה הראייה של מטוס על השש כי זה בד"כ עובד. אתמול, בעזרת ה wonder woman view, זה פשוט לא פעל. אולי בפעם הבאה.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#3 · לפני 18 שנים
אני אישית נהנתי , היה כייף לטוס מולם (למרות הבעיות של הלאגים שלפחות לי הרגיש קצת קשה מדי פעם)

בהקשר למבטים, אני חושב שזה היה משהו טוב ללמוד להילחם מולו, אני למדתי המון. ולמרות זאת אני חושב שלקראת סוף הערב היינו בשליטה טובה באויר מעל הבסיס שלהם. נכנסנו ועשינו בהם חליפות והם לא הצליחו לאיים עלינו.

בפעם הבאה אנחנו נקבע את החוקים של הריאליזם ואז נראה איך הם מסתדרים עם קוקפיט קבוע ובלי מבטים חיצוניים 😉

NFoX, זוכר איך היה לך בפעמים הראשונות להיות "נעול" בקוקפיט ...
watch your six, i'm behind you
#4 · לפני 18 שנים
היה טוב, צריכים עוד מפגשים כאלו בזמן הקרוב.
זה מוציא עצבים יופי 😄
#6 · לפני 18 שנים
במשך רוב הערב לי אישית הייתה הרגשה של חוסר איזון: הרגשתי שהם כל הזמן "צעד אחד לפניי". ייתכן שאם הייתי טס ללא קוקפיט, אולי הכוחות היו שווים יותר. בנוסף, היו לי המון לאגים, וכתוצאה מזה הרבה פעמים הופלתי.
אך בסה"כ - מצוין, צריך לעשות את זה לעתים תכופות יותר. 👍
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#8 · לפני 18 שנים
היה בהחלט מצויין למרות שעפתי מוקדם..... באמת שהרבה זמן לא טסתי מול החבר'ה האלה ושחכתי שיש להם רמה טובה מאוד.....
פעם הבאה באמת צריך להיות יותר מאורגנים בינינו כי בהתחלה הם פירקו אותנו....
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.