114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה עקב שביתה מוחלטת של המחשב של לידור - אימון קא"מ נדחה
דיון

עקב שביתה מוחלטת של המחשב של לידור - אימון קא"מ נדחה

4 הודעות 40 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
אהלן.
מחשבו של לידור הלך לחלוטין...
לצערי, נאלץ לדחות פעם נוספת את האימון הקא"מ האחרון.

אני מחכה לעדכונים מלידור כדי שנוכל לתכנן להמשך.
#2 · לפני 18 שנים
אכן המחשב הלך קטפולטה אגב אני מדבר מאיזה מחשב מעפן פה בבית (מחשב עבודה של ההורים לא מסכימים שאני יטוס עליו =[) אעדקן בהמשך מה קורה
לידור.
#3 · לפני 18 שנים
אהלן חברה טוב דבר ראשון לגבי המחשב , יכול ליהיות שאני יסדר משהו זמני שיוכל איכשהו להעלות את פאלקון (בגלל שזה סימ' לא כבד) . אעדכן בהמשך .

דבר שני הייתי חייב לספר חזרתי מאילת היום הייתי שם מיום שישי ובדרך חזרה עצרנו בים המלח ולא היה לי כח לצאת החוצה ואחרי חמש דקות בערך אמרתי טוב נו נצא מהאוטו קצת איך שאני יוצא זוג f-16 עוברים מעלינו בגובה נמוךךךךךךך בטירוף שמעתי את הצעקה שלהם מקרוב זה היה מדהים אפילו ראיתי שהם מהעקרבים (אני חושב אולי 109 בקיצור זה היה דו-מושבי עם סמל לבן בוהק עליו ) 🤔 אבל גם משהו .
זהו אעדכן בהמשך מה נסגר עם המחשב שלי לה'ת.
#4 · לפני 18 שנים
lidor-the-eagle כתב/ה:אהלן חברה טוב דבר ראשון לגבי המחשב , יכול ליהיות שאני יסדר משהו זמני שיוכל איכשהו להעלות את פאלקון (בגלל שזה סימ' לא כבד) . אעדכן בהמשך .

דבר שני הייתי חייב לספר חזרתי מאילת היום הייתי שם מיום שישי ובדרך חזרה עצרנו בים המלח ולא היה לי כח לצאת החוצה ואחרי חמש דקות בערך אמרתי טוב נו נצא מהאוטו קצת איך שאני יוצא זוג f-16 עוברים מעלינו בגובה נמוךךךךךךך בטירוף שמעתי את הצעקה שלהם מקרוב זה היה מדהים אפילו ראיתי שהם מהעקרבים (אני חושב אולי 109 בקיצור זה היה דו-מושבי עם סמל לבן בוהק עליו ) 🤔 אבל גם משהו .
זהו אעדכן בהמשך מה נסגר עם המחשב שלי לה'ת.

פששש קטלני, אבל מה אתה מתלהב?
ראיתי כמה יותר קרובים ועוד של אבירי הצפון 😛 (במפגש ברמת דויד) 😉 ➡️
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.