103 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World DCS: Black Shark!
דיון

DCS: Black Shark!

326 הודעות 48,931 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
Mike_69th כתב/ה:כע...זה בהחלט מתחרה טוב בFO.

הם הלכו יפה על איכות.

יש ברשותי כמה דברים מאיזור 51 של FO...

שום דבר כרגע לא מתחרה ב FO...
מה שFO מפתחים לא נראה מעולם!

לגבי DCS זה בחלט יהיה יפה וחדשני! בטוח אני ירכוש אותו! אבל הוא לא יגיע לרמה של FO..
#2 · לפני 18 שנים
adislash כתב/ה:VOODOO יהיה אפשר להיות 2על האפאצ'י אחד נווט ואחד טייס (במולטיפלייר)

כן! הזכרתי זאת מקודם.
#3 · לפני 18 שנים
מהראיון ב SIMHQ:

Q: Will DCS: Black Shark be Vista-compatible and take advantage of multi-core processors?

A: The initial release of DCS will use a heavily modified version of our TFCSE simulation engine that will run Windows XP SP2 and Vista equally well using either DirectX 9 or DirectX 10.

עוד אכזבה קטנה בשבילי.
המנוע בגרסאות הראשונות אכן יהיה אותו המנוע של LO-MAC, עם שינויים גדולים בקוד.
[הכנס מספר פסקאות של הרצאה על תאימות אפשרית של כלי טיס מLO-MAC על BS]
אני כבר לא יודע מה לצפות ממש מBS...הם מעגלים פינות ככה וזה לא מובן בדיוק איך הם מתכוונים להחליף בין המנועים בעתיד.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#4 · לפני 18 שנים
Mike_69th כתב/ה:מהראיון ב SIMHQ:

Q: Will DCS: Black Shark be Vista-compatible and take advantage of multi-core processors?

A: The initial release of DCS will use a heavily modified version of our TFCSE simulation engine that will run Windows XP SP2 and Vista equally well using either DirectX 9 or DirectX 10.

עוד אכזבה קטנה בשבילי.
המנוע בגרסאות הראשונות אכן יהיה אותו המנוע של LO-MAC, עם שינויים גדולים בקוד.
[הכנס מספר פסקאות של הרצאה על תאימות אפשרית של כלי טיס מLO-MAC על BS]
אני כבר לא יודע מה לצפות ממש מBS...הם מעגלים פינות ככה וזה לא מובן בדיוק איך הם מתכוונים להחליף בין המנועים בעתיד.

לדעתי, תרגיל שיווקי! אני גם לא מאמין שהם ישנו את המנוע עם הזמן.. הדבר הכי לא הגיוני ששמעתי..

מה שכן, תיהיה תמיכה במעבדים מרובי ליבות, אך המשחק לא ישתמש ביתרון של מעבד כזה..
#5 · לפני 18 שנים
לדעתי אם נאהב את זה או לא נאהב את זה הולך להיות תלוי בדבר אחד - כמה מהקוד של DCS הוא באמת חדש. המגבלה העיקרית של לוק און הייתה היציבות ושאר הבעיות והמגבלות שנבעו מקוד מחורבן. כמו מייק, לא ברור לי מתי הם כביכול התחילו לעבוד על המנוע החדש. אני מקווה שזאת החלטה שהתקבלה מוקדם מספיק בפיתוח של המוצר כדי שלא נאלץ לחיות עם עוד כפיל לוק און.

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#10 · לפני 18 שנים
ואיי בה לו כבר לצאת!!! 😂
כמה תמונות שראיתי באתר שלהם

נערך לאחרונה: לפני 18 שנים · 2 עריכות
#15 · לפני 18 שנים
מתי זה כבר הולך לצאת...נווו... 🙁
ירון.
טייס CVFR, IFR, ATPL ומסוקים.
מסנג'ר: Yaroon013@hotmail.com

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.