106 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World DCS: Black Shark!
דיון

DCS: Black Shark!

326 הודעות 48,931 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 17 שנים
לא הבנת. שאלת מה היה קורה אם לא היה לך זנב במידה והיה לך רוטור בזנב, אמרתי שהיית הופך לשניצל
ואני יונתן, נעים להכיר.
יהונתן
#3 · לפני 17 שנים
אוקיי אני מצטרף לחגיגה...יש לי רק בעייה איך להגדיר את ה-SAITEK X-52 ( כרגיל 😄 )

איך אני מגדיר שה-THROTTLE יעבוד ? כרגע זה על ה-SLIDE BAR ...

קראתי בפורום של בלאק שארק וכך היה כתוב :
Q: When using Saitek controllers, such as the X-52, why is the default collective axis assigned as Slider_0 instead of Axis_Z?

A: This is a peculiarity of the device. To use Saitek throttle controllers as the collective axis, you need to manually assign this function in the Controls set-up window in the game options.

אז זהו כשאני הולך להגדרות הקולקטיב אין לי אפילו את SLIDER_0 מופיע...וכמובן שאם אני רוצה לתכנת מחדש הוא מקבל רק לחיצה על כפתורים זה שאני מושך את ה-THROTTLE למעלה למטה לא מזיז לו בכלל...

אשמח לפיתרון...
#4 · לפני 17 שנים
תכנס לאופציה של axis commands ליד ka 50 real

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#5 · לפני 17 שנים
כמה תמונות מטיסה היום:

מסתבר שהתותח כן שימושי, חצי מההריגות שם זה איתו[יש כמה שקשה לראות]

תזכורת לעצמי: להפסיק להתקרב לטנקים יותר מדי[הטייס פה מת או משו.]

שקבאל לפני נעילה על טנק

שקבאל נעול על טנק.

אה, ושכחתי את זה:
אורי וירדן[שניצל, אני מקווה שזה השם שלך ואני לא יוצא מפגר], תודה רבה על העזרה של שניכם עם זה, אני די בטוח שכבר הספיק להמאס לכם ממני, אבל לא נורא, תודה P:
יהונתן
#6 · לפני 17 שנים
התמונות היחידות שאני יכול לשים בנתיים זה נסיונות פאתטיים שלי לרחף מבלי להתהפך חחח...

אבל ללא ספק אחלה תמונות! הגיעה הזמן להשמש ב-FRAPS ולעשות כמה סירטונים!! מוהאוהואוה
#7 · לפני 17 שנים
חחח גם אני לא יכלתי לרחף בהתחלה, אז אורי וירדן עזרו לי בזה...
אם אתה יודע איפה הכפתורים של הטייס האוטומטי[4 ריבועים כחולים מימין יחסית למטה] תפעיל את כולם ותעשה אוטו הובר...
יהונתן
#8 · לפני 17 שנים
כן אני אנסה... אין מה לעשות החברה שעשו את LOCK ON ו- BLACK SHARK פשוט לא אוהבים ג'ויסטיקים של SAITEK ....אבל לא נורא נסתדר 😄

בכול מקרה שיחקתי קצת וזה נראה ממש מצויין....זה פשוט אני אין לי שום ניסיון במסוקים וזה ראש שונה לחלוטין מאשר פאלקון...

אני כול הזמן מנסה למשוך 9 ג'י חחחח....זה לא עובד פה...הרבה יותר איטי ומחושב ...יותר לצוד את המטרות לאט לאט מאשר להיכנס ליעף ב- 700 קשר 😄
#9 · לפני 17 שנים
קצת תמונות מאחרי

היי בוריס , בדוק שש...

!No Shnizel?No B&Z
#12 · לפני 17 שנים
claud כתב/ה:כן אני אנסה... אין מה לעשות החברה שעשו את LOCK ON ו- BLACK SHARK פשוט לא אוהבים ג'ויסטיקים של SAITEK ....אבל לא נורא נסתדר 😄

בכול מקרה שיחקתי קצת וזה נראה ממש מצויין....זה פשוט אני אין לי שום ניסיון במסוקים וזה ראש שונה לחלוטין מאשר פאלקון...

אני כול הזמן מנסה למשוך 9 ג'י חחחח....זה לא עובד פה...הרבה יותר איטי ומחושב ...יותר לצוד את המטרות לאט לאט מאשר להיכנס ליעף ב- 700 קשר 😄

חח, אני ניסיתי לעשות לופ, זה היה יותר מדי ג'י למסוק ונשברו לי הרוטורים, ואז אורי וירדן לא קלטו למה צנחתי
אגב, ירדן, באלך לטוס?
יהונתן
#14 · לפני 17 שנים
תתחדש!

תתחבר למסנג'ר שלי נתאמן 🙂 yarden_a@hotmail.com

!No Shnizel?No B&Z
#15 · לפני 17 שנים
תודה 🙂
Shnizel כתב/ה:
תתחבר למסנג'ר שלי נתאמן 🙂 yarden_a@hotmail.com

אתה מדבר אליי או אל יונתן?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.