105 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס הוראות טיסה
דיון

הוראות טיסה

6 הודעות 1,729 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
האם מגיע אם המשחק ספר הדרכה ?
אם יש כנראה הוא באנגלית אז איך אפשר להשיג הוראות טיסה בעברית, משהו שיתאים למשחק ?
האם ידוע למישהו אם אפשר להשיג את ספר המטוס האמיתי של ה F 16 ?
אני לומד במסגרת עם פנימיה ולכן אין לי אפשרות בד"כ להגיב. אשמח לקבל את תגובותיך/כם בכ"ז. ומצטער שאין לי אפשרות להגיב.
#2 · לפני 18 שנים
dav, אכן מגיעה חוברת manual עם המשחק, באנגלית. מדובר בחוברת מפורטת מאוד באורך של כמה מאות עמודים טובים.
אין תחליף מספק לחוברת זו בעברית, אמנם ישנם מספר מדריכים מועט בעברית באתר שיוכל לעזור בחלק מהדברים.

את ספר הF16 המלא קשה לי להאמין שתמצא, אך כבר נתקלתי בעבר בספרי הדרכה של חיל האוויר האמריקאי לטייסי הF16 החדשים שלו ברשת.
#3 · לפני 18 שנים
dav, אתה מתכוון לבד"ח של הF16?
אם כן, דע לך שספר זה הוא מסווג כשמור. כך שאין סיכוי שתשיג אותו.

קורס טיס מס 162 HERE I COME
#6 · לפני 18 שנים
בבקשה - לידיעתכם כל המדריכים של המטוסים האמריקאים מונפקים על ידי DOD משרד ההגנה האמריקאי
ולכן חיפוש בגוגל עם המילים F-16 MANUAL DOD יניב לכם הרבה תוצאות רלבנטיות.
דרך אגב עובדה מעניינת - שאתם מתחברים לאתר מוצפן SSL כזה שמתחיל ב HTTPS ובד"כ מלווה במנעול צהוב - האתר כנראה קיבל את האישור שמעיד שהבעלים שלו הוא אכן הבעלים מאתר שנקרא CA שמיצר את האישורים (ויש כמה חברות כאלה VERISIGN THAUTE ועוד).
אבל מי שמאשר שהחברות CA הנ"ל אמינות ותחת פיקוח הוא ה DOD כן כן משרד ההגנה של ארה"ב מפקח על החברות שנותנות אישורים שהאתרים והאנשים שאתם קונים מהם מאובטחים והם זה באמת הם.
------------
| משה מגל |
------------

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.