104 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור פיקוח off line
דיון

פיקוח off line

8 הודעות 1,525 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
שי_אלעזר כתב/ה:אני בא לנתב"ג, ממריא או נוחת, תמיד המסלול הפעיל זה 30 (גם לזה וגם לזה).
האם יש אפשרות לשנות את זה או שאני חייב להיות און ליין עם פיקוח וטייסים אחרים?

אי אפשר לשנות את זה למיטב ידיעתי, בפיקוח אופליין הפקח משתמש במסלול בשימוש שמשתמשים בו בשדה. הוא אינו יודע שיש שיפוצים, ולכן עדיין משתמש ב-30.
#3 · לפני 18 שנים
אולי זה יעזור לך -

Let's set some specific parameters for a takeoff on Issaquah's Runway 19. (We certainly want to try that head-on tower view.) To make any runway at any airport the active runway, with due realism, all you need to do is set some logical winds. It's unwise, as well as unrealistic, to take off downwind. So, simply go into ENVIRO and create a wind that is blowing from the general direction in which you want to take off. You'd use Runway 19 here at Issaquah, for example, any time the wind is from the south. Consider the wind from the south if it is blowing from the runway heading (190 degrees here) plus or minus 90 degrees. If the wind direction here is anywhere from 100 degrees to 280 degrees, Runway 19 is your runway; otherwise, Runway 1 is the active.
#4 · לפני 18 שנים
אולי תעלה את רמת התנועה בשדה מה שיגרום ל"לחץ בשדה" והפקח יפנה אותך למסלול אחר...
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#6 · לפני 18 שנים
שי_אלעזר,
הנחיתה על המסלול תלויה במזג האוויר ..
אם הרוח מופנת לכיוון 120 אז יפנו אותך למסלול 12 כדי שתמריא כנגד הרוח .... ככה יהיה לך עילוי טוב יותר ..
עכשיו דבר נוסף .. אם נגיד המרחק שאתה רואה ממש קצר ... ויש ערפל ולא רואים כלום .. תמיד יפנו אותך למסלול 12 שבו יש את אופצית הILS ..

עריכה:
שחכתי להזכיר שאם נגיד מזג האוויר ממש טוב ואין רוח בכלל, אם אתה רוצה לטוס נגיד לירדן (סתם דוגמא) עלייך לבקש מהפקח טיסה אישור לטיסה מזרחה .. ככה הוא יפנה אותך למסלול 12 כי במלא אין רוח אז זה לא משנה איך תמריא .. לא תהייה שום בעיה ..
מקווה שעזרתי 😇
#8 · לפני 18 שנים
אני זוכר פעם ששאלו בפורום ואטיל ואמרו לשנות משהו ב FS9.CFG
או בקבצי AFCAD של הסינרי.
אני אנסה לחפש בשבילך.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.