92 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור שאלה דחופה!
דיון

שאלה דחופה!

8 הודעות 1,585 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
בבקשה אם תוכלו לעזור לי הורדתי מטוסים כדי להכניס אותם לפלייט סימולטור אבל אני לא יודע מה לעשות איתם ואיך לעשות כדי שזה יעבוד לי במשחק
#2 · לפני 18 שנים
כדי לקבל עזרה, דבר ראשון האם קראת את ה README ששם תמיד רשום כיצד להתקין ?
#3 · לפני 18 שנים
בגדול,
אם הורדת את המטוס בסוג קובץ "זיפ" אתה צריך לחלץ אותו לתיקיה. אחר כך את התיקיה אתה מעביר לתיקיה הראשית של הסימ' (שנמצאת במיקרוספט גיים) ושם נכנס לתיקית Aircraft ואז מעביר את התיקיה הזמנית שעשית לשם.

תהנה, וברוך הבא,
נתי.

ד"א יש פה שרשור שאלות ותשובות מעולה, שווה להכנס:
http://www.preflight.us/HE/ftopict-5773.html
נתי קלומר
#4 · לפני 18 שנים
נתי אין לי את התיקיה של של המיקרוסופת גיים כי התקנתי את המשחק עלי D ושאני מחלץ את הקובץ בתוך התיקיה זה לא מוסיף לי....
ודרך אגב זה קובץ ווינראר
#6 · לפני 18 שנים
כמה פעמיםש שאלו את השאלה הזאת, חברה אני מבקש בכל לשון של בקשה, לפני שאתם שואלים את השאלות האילו, תבדקו אם לא שאלו את זה בדיוק נושא מתחתיכם, תמיד יש את האופציה של החיפוש
#7 · לפני 18 שנים
IsraelAF, טום-דור לא? מסכן הבנאדם, הוא חדש פה, תראה מתי הוא נרשם, ב-9/9/07 יעני אתמול... אני מסכים איתך שצריכים לעשות חיפוש, אבל לא תמיד יודעים שקיימת אפשרות כזאת או לא תמיד יודעים על דיונים כאלו ואחרים, כל אחד חושב שאצלו זו הפעם הראשונה...

בכל אופן, כמו שאמרתי מקודם, f15-i, צור איתי קשר ואעזור לך...

שנה טובה וחג שמח לכ-ו-ל-ם !
נתי קלומר
#8 · לפני 18 שנים
אני לא טום דור, אני יוגב =\ , טום דור זה טום דור חחח

וד"א זה לא התפקיד שלי פה לשמור על הסדר, אני לא מנהל, ואני גם לא יצאתי עליו ואני לא כעסתי או משהו, פשוט אמרתי שיחפש נושאים קודמים, וכן לא שמתי לב לתאריך הרשמה.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.