52 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון שאלה|כיצד להתגונן מנ"מים?
דיון

שאלה|כיצד להתגונן מנ"מים?

22 הודעות 2,897 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
במקרה של מלחמה חיל האוויר ינסה להשמיד את מערך הנ"מ של האוייב בתחילת המערכה כדי לפעול באופן חופשי בהמשך. זה כשלעצמו לא מסווג, איך יעשו את זה זה כבר מסווג. באופן כללי לחיל האוויר יש חימוש מתקדם כמו הפופאי והSPICE שמאפשר לו לתקוף מבלי בכלל להיכנס לטווח הנ"מ. לתקיפה בגובה נמוך יש סיכון רב בגלל נ"מ קצר טווח, במלחת המפרץ הבריטים איבדו ככה הרבה מטוסי טורנדו.
#4 · לפני 18 שנים
ido117, שים לב למה שכתבת ןלמה שאני
ציטוטו שלי "עכשיו נגיד ונורה עליייך טיל דבר ראשון תעיף מבט ל RWR שם הוא יראה לך מאיזה אזור נורה הטיל "
ציטוט שלך
"כשאתה שומע את האזהרה על טיל ששוגר, קודם כל תעיף מבט על ה RWR, ותראה מאיפה הטיל בא"
#5 · לפני 18 שנים
double_o, חיל האוויר הישראלי כבר לא משתמש בפופאי או בכול סוג של טיל א"ק כי זה כבר ישן
#6 · לפני 18 שנים
אז מה, יש לנו תותחי לייזר על המטוסים?

אל תצחיק אותי, הפופאי כמו טילים אחרים, כאלה שפורסמו וכאלה שהשתיקה יפה להם, נמצא בשירות. יכול שיש טיל חדיש יותר בשירות שלא פורסם עליו, אחרי הכל אם אנחנו מפרסמים משהו, כנראה שיש לנו משהו יותר טוב.
#7 · לפני 18 שנים
lidor-the-eagle כתב/ה:ido117, שים לב למה שכתבת ןלמה שאני
ציטוטו שלי "עכשיו נגיד ונורה עליייך טיל דבר ראשון תעיף מבט ל RWR שם הוא יראה לך מאיזה אזור נורה הטיל "
ציטוט שלך
"כשאתה שומע את האזהרה על טיל ששוגר, קודם כל תעיף מבט על ה RWR, ותראה מאיפה הטיל בא"

חחח ברור אחי, חייבים להסתכל בRWR, אתה צריך לדעת מי יורה עליך ומאיפה הוא מגיע.
אבל אתה כתבת לשים אותו על ה6 שלך, ואני כתבתי לשים על 3/9. הרבה יותר קל להתחמק מטיל שהוא מהצדדים שלך, מאשר מאחוריך.

הבלאגן מתחיל שיורים עליך כמה טילים ברצף 😉

קורס טיס מס 162 HERE I COME

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.