66 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 106 חוד החנית סרבר טימספיק/ונטרילו
דיון

סרבר טימספיק/ונטרילו

11 הודעות 70 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
חברי טייסת יקרים.
אני מוכן לאכסן על המחשב שלי שרת טימספיק/ונטרילו שישמש אך ורק לשימושה של טייסת חוד החנית. השרת יהיה ברשת ההמאצ'י של חוד החנית, מה שאומר רק כאשר חברי הטייסת מחוברים לרשת ההמאצ'י (בזמני טיסות כנראה) הם יוכלו להתחבר לסרבר.
הסרבר יהיה פתוח 24 שעות, ואם לא, הוא יהיה פתוח רוב היום, בשעות הפעילויות העיקריות (כנראה מ-7 בבוקר עד 12 בלילה).
הסרבר ישב על המחשב הקודם שלי שעבר הסבה לשרת, ולא יהיו בעיות של לאגים/פינגים בשרת גם בגלל שהאינטרנט שלי "הואץ" (עברנו לאינטרנט יותר מהיר), וכמו כן בגלל שזה המאצ'י, שפותר גם בעיה זו.
למפקדי וצוות הטייסת יהיה ניהול מלא על השרת, והשימוש בשרת הוא יהיה חופשי. כמובן בכל מקרה של בעיה או תקלה, אני זמין רוב היום.

השאלה העיקרית האם אתם מסתפקים בחדר טימספיק, או שאתם רוצים סרבר טימספיק משלכם? כמו כן אני יכול לפתוח גם שרת ונטרילו, אבל זה להעדפתכם.

מה אתם אומרים?
#3 · לפני 18 שנים
IsraelAF כתב/ה:אני איתך עד הסוף נראה לי רעיון מצויין

אז תצביע... 😂
#4 · לפני 18 שנים
סרבר הטימספיק של חוד החנית כרגע פתוח לניסיון של חודש.
הסרבר יהיה פתוח השבוע החל מ-8:00 בבוקר, עד 00:00 בלילה.

ניתן להתחבר לסרבר רק אם אתם מחוברים לרשת ההמאצ'י של חוד החנית (hod106). לאחר שאתם מחוברים להמאצ'י, ניתן להעתיק את הכתובת שלי ולהוסיף בסוף :8787 או פשוט להיכנס לכתובת הבאה-
5.29.124.124:8767

כל הזמן שאתם רואים אותי (Afik Rahamim) מחובר באור ירוק, הסרבר פתוח.

המשתמשים הרשומים שיש להם SA נמסרו לצוות הבכיר של הטייסת, והשליטה המלאה בסרבר נתונה בידיהם.
כל בעיה עם הסרבר, אם זה לאגים/פינג גבוה, אם אתם רוצים לשנות הגדרות מסוימות שאין לכם הרשאות לשנות, או כל בקשה, צרו איתי קשר, אני זמין ברוב היום.

הסרבר יהיה פתוח מיום ראשון עד יום שישי, בשעות המצוינות למעלה. זכרו שאתם יכולים להתחבר לטימספיק אך ורק אם אתם מחוברים להמאצ'י.

תנסו השבוע כמה שיותר להשתמש בטימספיק, ופחות יותר בחדר שלכם בסרבר של VFS, כי אני רוצה לבדוק אם יש בעיות עם הסרבר, וכמו כן מה המגבלות שלהם. אז תשתדלו כמה שיותר להשתמש בטימספיק כדי שאני אוכל לאתר בעיות לפני התפעול המלא של השרת

יום טוב, ותהנו!
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#6 · לפני 18 שנים
IsraelAF כתב/ה:לא רעיון חכם לשים פה את הפרטים =\

שמתי רק את פרטי ההתחברות לשרת הטימספיק. גם אם מישהו נכנס שהוא לא רצוי, במקום לשים סיסמא לטימספיק, אפשר פשוט לתת לו Evist מההמאצ'י, או באן.
כמו כן תיקנתי, ופירסמתי רק את השם של רשת ההמאצ'י של חוד החנית.

רק חברים רשומים יכולים להיכנס לחדרים בטימספיק, לכן כל חברי הטייסת, אנא צרו קשר עם בן שיתן לכם משתמש רשום.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.