89 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור ישראל ב-FS
דיון

ישראל ב-FS

18 הודעות 2,741 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
שלום! יש לי שאלה האם מקבלים עם FS9 את ישראל ? כחלק מכול העולם ?

כי יש מלא הורדות של סינרים לארץ וזה מוזר מה לא מקבלים את זה אז איך פתאום אתה מוריד את בן גוריון ויש לך אותו ? איפה ?
#3 · לפני 18 שנים
אני לא חושב שזו הייתה הכוונה שלו.
עם ההתקנה של הFS9 מגיע שטח צנוע מאוד של ארץ ישראל, שעליו מתקינים את הסינרים, שבעצם מחליפים את השדות המקוריים.

Kickbox.co.il
נדב
#4 · לפני 18 שנים
Jaspern, תודה הבנתי ! אבל בכול זאת בשטחים הצנועים שמקבלים של ישראל יש את כול הבסיסים של חיה"א והבינלאומיים ?
#7 · לפני 18 שנים
יש את כל הבסיסים והשדות, אבל הם לא נראים כמו שהם נראים במציאות, לפעמים החניה תהיה סתם חניה מפנה, ולפעמים יהיו לך רק מסלולים... מומלץ להתקין את הסינרים של ישראל כדי שישראל בסימולטור תהיה דומה יותר לישראל של המציאות...
גל מינץ.
4X-MNZ.
טייס CVFR IFR ATPL.
פקח הרצליה, שדה דב וקרקע בן גוריון.
#8 · לפני 18 שנים
את כל הסינרים של ישראל, אפשר למצוא באתר IVAO.
http://ivao-il.org

כדי להגיע לסינרים של שדות התעופה:

בצד שמאל יש כל מיני כפתורים ואפשרויות:

Download Resorcues>>> Scenery >>> Airports
#9 · לפני 18 שנים
מומלץ גם להירשם, ובמידה שאתם יודעים לטוס על פי חוקים אמיתיים אז להתחיל לטוס, ואם לא, ישנם קורסים הילמדו אתכם את הבסיס 🙂

נשמח לראות אנשים חדשים שישקיעו וילמדו! 😄
גל מינץ.
4X-MNZ.
טייס CVFR IFR ATPL.
פקח הרצליה, שדה דב וקרקע בן גוריון.
#11 · לפני 18 שנים
JET_PiLoT כתב/ה:תגיד הסינרים האלה מתאימים גם ל FSX??

חלק כן, למשל ש"ד ואחרים אם אני לא טועה, גם הלנדקלאסים אבל המאשים למשל לא פועלים...
נתי קלומר
#12 · לפני 18 שנים
JET_PiLoT כתב/ה:תגיד הסינרים האלה מתאימים גם ל FSX??

אני אישית משתמש בהם ב-FS9, אבל אני בטוח שהם יתאימו ל-FSX. כי IVAO זה רשת טיסה בינלאומית בסימולטורים, FS 2002, FS2004, FSX
#13 · לפני 18 שנים
gigamer, למה אין את רמת-דוד ואת שדה התעופה אילת ב- IVAO ? ? ?
#15 · לפני 18 שנים
nokia122, לגבי השאלה על FSX,
אין תשובה חד משמעית לשאלה הזו עדיין, מה שכן אפשר להגיד זה שהסינרים הבאים לא עובדים: ראש פינה, לאנדקלאס צפון, לאנדקלאס מטרופולין ת"א, לאנדקלאס ירושלים, לאנדקלאס נגב.
שאר הסינרים עובדים או עובדים עם איזשהם בעיות, אלכס לורנצ'י גילה שהתקנה של הSRTM MESH פותרת בעיות מסויימות עם טקסטורות שלא מופיעות.

לגבי רמת דוד, ואטיל עובדים על זה.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.