63 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 106 חוד החנית הבהרות בנוגע לשינויים בטייסת
דיון

הבהרות בנוגע לשינויים בטייסת

59 הודעות 276 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
חבר'ה,
משיחה שלי עם אלכס נקבעו כמה וכמה דברים בנוגע לחקורס הטיס.

קודם כל החניכים של הקורס הראשון יסיימו בסוף השבוע הזה ויעברו לקא''מ- אחד המדריכים שיצטרכו הארה מסויימת ידברו איתי.

החל משבוע הבא החניכים של מחזור מס' 2 יטוסו באותו זמן באותה שעה באותו בסיס אבל יבצעו דברים בהתאם לפקודות של המדריכים שלהם- וכמובן שהפיקוח יעבוד בצורה מלאה ויעבדו ע''פי זה.

האימונים יהיו ארוכים מהרגיל השיעורים יהיו גם עיונים יותר- קרבות האוויר יתרחשו בסגנון הTOP GUN.

הלמידת נחיתות והמראות יהיו יותר מורכבים- תנאי מזג אוויר, המשימה וכו'.

ייבצעו יותר פיטרולים בלילות, 2*2 הקמב''ץ ואו אני נבצע לכם משימות אשר לא תדעו מה יהיה בו אבל תקבלו מידע מודיעיני בהתאם אך לא תדעו אם באמת יש או אין איומים כאלו ואחרים.
כמו פיטרולים אמיתיים.

יתבצעו טיסות צילום.

צוערים אשר יגלו חוסר רצינות בטיסות תישקל הדחתם מהטייסת.

צוער ואו מדריך או טייס אשר יבצעו דברים בניגוד לתנאי וחוקי הטייסת, יוזהר, ואם הוא יבצע שוב דברים בניגוד לחוקי הטייסת תישקל המשך נוכחותו בטייסת.

חניך אשר יעבור על פקודות הפקח טיסה יקורקע מיידית.

כמו כן,
יופעל בקר טיסה.

טיסות אווירובאוטיקה יופעלו אך ורק בחגים, התחלת קורס וסיום הקורס, האימונים יקבעו בהמשך.
יוקם צוות אווירובאוטי.

במקרה ובטיסת מבנה יש לאגים למוביל המבנה לדווח מייד למוביל.

במקרה של תקלה במטוס יש לדווח מיד לפקח הטיסה, ואו לצוות הטכני.

יהיה קצין גיוס ולוגיסטיקה של הטייסת.

יתווספו דברים בהמשך.

בהצלחה לכל הצוותים.

אני רוצה מכל טייס ואו צוער להגיב אם זה מקובל עליו כחלק מהטייסת.

בברכה,

צוות פיקוד טייסת חוד החנית.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
נערך לאחרונה: לפני 17 שנים
#2 · לפני 18 שנים
מקובל אחי סוף סוף הגיע הזמן שצריך להעמיד את הטייסת במקום אננכון ויש לי בקשה קטנה לגביי האווירו באוטיקה ועד כמה דברים תרים אלי טלפון נדבר 🙄 💡 חח

#3 · לפני 18 שנים
כל הכבוד =] כמו שצריך

בקשר לארובטיקה, אני מעוניין להיות הראש צוות אירובטי אם לא אכפת לך, דבר איתי במסנג'ר
#5 · לפני 18 שנים
לא אחי אל תתבייש ואני חושב שיוגב ממש מגיע לו התפקיד הזה אפילו שאני גם רציתי אותו אבל זה ממש לא משנה לי בן אתה תוכל לשים אותי כהעוזר של יוגב יענו שאני יהיה העוזר שלו באווירובאוטיקה ויש לי עד
כמה דברים לומר לך נגיד למשל לגבי הצילום אני יכול להיות הצלם חחחח....

#7 · לפני 18 שנים
יוגב,
קצין גיוס ולוגיסטיקה.
צוות אווירובאוטי אני צריך זמן לחשוב על איך זה יהיה, ומה יהיה.
בנתיים זאת ההחלטה.

חבר'ה עוד אנשים.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#8 · לפני 18 שנים
הייתי עונה אבל בן מתייחס אליי כאילו שאני לא בטייסת.ויוגב מה נסגר לא פרשת??
#10 · לפני 18 שנים
אלק לא העיקר אתה אומר לי כל היום "בוגד בוגד בוגד בוגד בוגד..." ו"חבר שלך העביר" ועוד
#11 · לפני 18 שנים
חבר'ה לא לריב בבקשה ובן צודק לפי דעתי עדי אתה לא יכול לרקוד בשתיי חתונות בו זמנית
וגם בטייסות אז זה קצת בעיה אחי...

#12 · לפני 18 שנים
מה השר זה לא שיש כול יום טיסה מבצעים ב105 ועם יש טיסה פה אני פשוט אומר להם שאני לא יכול 😢
#13 · לפני 18 שנים
אחי אני כבר כמה פעמים שמתי לב שאתה היית בחד 105 בזמן שהיה טיסה ב106 ושלחתי לך הודאות
בטיימס פיק ולא ענית לי...

#14 · לפני 18 שנים
כי כשאני במשחק אני לא יכול לראות הודעות ואתה יכול לעשות לי whisper חוץ מזה גם ככה עוד אין לי fc

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.