72 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 בעיית התקנה ב-איל 2 1946
דיון

בעיית התקנה ב-איל 2 1946

22 הודעות 3,323 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
או קיי. עליתי על זה שהבעיה היתה עם הדריבר של הצורב.סילקתי אותו מהמחשב. מצד שני,לא מצליח בשום אופן לעדכן את המשחק לגרסה 4.08, למרות שקראתי כל מה שכתבתם על הנושא. לא מבין למה זה לא קורה ,למרות שדחפתי אותו לתוך תיקיית המשחק. איפה טעיתי?
#5 · לפני 18 שנים
קראק* ניתן להוריד אותו פה בפריפלייט הוא משפר ביצועים ולא דורש הכנסת דיסק אשר מורידה את הביצועים כאשר המחשב כל הזמן קורא מהסידי
RifleFighter
רמי וייברמן

#6 · לפני 18 שנים
המצב שלי כזה אחרי מספר התקנות: בתוכניות של הדיסק המקומי שלי 2 תיקיות של יובי סופט . בראשונה, המשחק בגודל 4.4 ג'יגה עם קובץ התיקון שעשיתי. וככל שהבחנתי מדובר בגרסה 4.07 . בתיקיה השניה,שהורדתי מהאתר של החברה, יש איזה פאטצ' בגודל של 181 מגה בשם איל2 FB דדיקטד סרבר. האם התיקיה השניה נחוצה בכלל? והאם זה מקומה הטבעי? שכן אינכם מזכירים אותה כלל באתר שלכם. והכי חשוב , וסליחה על חוסר הבטחון,איך בדיוק להתקין את הפאטצ' של ה-127 מגה בתיקיית המשחק של יובי סופט כדי להגיע לגרסה 4.08 המיוחלת? לפתוח אותו שם בין כל הקבצים של המשחק או לזרוק אותו כפי שהוא מכווץ?
ועוד דבר: רכשתי עם המשחק איזה ג'ויסטיק רוטט בשם ספיד לינק בשווי של כ-150 ש"ח . לצערי,דווקא במשחק הזה-וגם בפורגוטן בטלס-ידית הגז בשביתה. בסימולטורים אחרים שלי ,לעומת זאת, מהעידן של טרום הדי וי די, היא פועלת כראוי. יש לציין שבכוונון שעושים בהתקנה של המשחק המדובר היא מגיבה כראוי. יש לזה פתרון או שזה מה שמקבלים על מוצר זול? תודה
#7 · לפני 18 שנים
ה-Dedicated Server נועד להפעלת שרת מוקדש על המחשב שלך, לא משהו שאתה צריך - אתה יכול להפטר מהתיקיה השניה.

כדי לשדרג את מגירסא 4.07 לגירסא 4.08 אתה צריך לפרוס את פאץ' 4.08 לתיקיה הראשית של הסימ'.

ידית הגז = מצערת 😉
לגבי הבעיה הספציפית שלך, אין לי מושג. אתה בטוח שהגדרת נכון ב-Controls?

צוות ניהול ראשי - פריפלייט

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.