130 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור לכל טייסי פרייפלייט
דיון

לכל טייסי פרייפלייט

26 הודעות 3,020 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
אסימון, להסביר לטייס חדש ולפקח באותו זמן זה בלתי אפשרי אני אמרתי לך את האופציות ואתה בחרת אופציה אחרת אבל נדבר על זה בפרטי אין צורך לפתוח ולומר את זה בפורום
ורק שתדע זה רחוק מאוד מלהיות שומם יש לנו תנועה נכנסת ועוד הרבה טייס ככה שזה לא נכון
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה
#2 · לפני 18 שנים
תגדירו אתם מה זה שומם:
שתי התמונות צולמו באותה נקודת זמן 😎

IVAO:

Shot at 2007-08-04

VATSIM:

Shot at 2007-08-04
#5 · לפני 18 שנים
אסימון כתב/ה:shachar92, ידידי - גם לכם... 😉

זה יותר מיני אירוע לא הייתי קורא לזה אירוע כי זה יותר ניסיון לסבירת שיא שבנתיים מצליח
מאור פאר
#7 · לפני 18 שנים
חחחח איזה רשע דווקא לעשות את איבאו רעים חחח...
אנשים שם מנסים לשבור שיא
וכאן שחר ורוי מנסים לשבור שיא של פיקוח חח -_-
תיקח יום רגיל, יש מספר דומה מאוד בשתי הרשתות בארץ...
חוץ מזה, שזה לא מומלץ להתחיל מואטיל.. הם לא נחמדים... באיבאו יש לך את אברי למשל שמפקח על כך הארץ והוא ממש נחמד אם אתה עושה שטות הוא יסביר לך מה בסדר מה לא ולא יכעס או משהו.. ולא רק הוא ככה.. כולם !
בואטיל אין לי נסיון, אבל שמעתי מ 2 אנשים שהפקחים שם לא מי יודע מה חביבים.. אם תעבור מעל אזור אסור.. תקבל צרחות שתרצה למחוק את הסימולטור אחריהם... 🤔
#8 · לפני 18 שנים
shlomi כתב/ה:חחחח איזה רשע דווקא לעשות את איבאו רעים חחח...
אנשים שם מנסים לשבור שיא
וכאן שחר ורוי מנסים לשבור שיא של פיקוח חח -_-
תיקח יום רגיל, יש מספר דומה מאוד בשתי הרשתות בארץ...
חוץ מזה, שזה לא מומלץ להתחיל מואטיל.. הם לא נחמדים... באיבאו יש לך את אברי למשל שמפקח על כך הארץ והוא ממש נחמד אם אתה עושה שטות הוא יסביר לך מה בסדר מה לא ולא יכעס או משהו.. ולא רק הוא ככה.. כולם !
בואטיל אין לי נסיון, אבל שמעתי מ 2 אנשים שהפקחים שם לא מי יודע מה חביבים.. אם תעבור מעל אזור אסור.. תקבל צרחות שתרצה למחוק את הסימולטור אחריהם... 🤔

אני מבין שאתה בולע את כל מה שאומרים לך...זאת אומרת שאם הייתי סוכן מכירות הייתי עושה עלייך יופי של עמלות...חבל פשוט חבל

בהצלחה בשבירת שיא 48 שעות אגב השיא של כל הזמנים הוא 164 שעות שזה פחות או יותר שבוע שלם- ומחזיקים בו בגאווה מי עם לא הפקחים הרעים של ואטאיל על עמדת גישה
אלעד זיירמן
מנהל פורום-VATIL
#9 · לפני 18 שנים
אפשר לפתוח דיון שלם על איך לומר...IVAO VS. VATSIM
שתי הרשתות מעולות, ובIVAO יש דברים שאין בVATSIM, ולהפך.

דרך אגב האירוע שיש בVATIL הוא אירוע הReal Ops, שהוא אירוע בסדר גודל שעוד לא נראה כמותו!
#10 · לפני 18 שנים
ezman, תגיד לי
נראה לך שאני מקשיב לסתם אנשים
מי שאמר לי זה סתם 2 חובבי תעופה מאיבאו, שאחד מהם מתלמד ואחד מהם סתם חובב תעופה ולא יודע אפילו נדב"ר. אז למה לבלבל תמוח אם אתה לא יודע מי אמר לי.
#11 · לפני 18 שנים
shlomi כתב/ה:ezman, תגיד לי
נראה לך שאני מקשיב לסתם אנשים
מי שאמר לי זה סתם 2 חובבי תעופה מאיבאו, שאחד מהם מתלמד ואחד מהם סתם חובב תעופה ולא יודע אפילו נדב"ר. אז למה לבלבל תמוח אם אתה לא יודע מי אמר לי.

בדיוק מה שהתכוונתי 😎
אלעד זיירמן
מנהל פורום-VATIL

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.