87 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 106 חוד החנית להתראות חבר'ה
דיון

להתראות חבר'ה

38 הודעות 172 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
זה בנוסף לזה,
פשוט נמאס לי כבר שהוא משחק אותה ההפגע.. כל פעם דייי לא יכול עם זה יותר.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#3 · לפני 18 שנים
מה הקשר תגיד לי מי ניפגע עכשיו אני או אתה ... אתה, אתה משחק אותה פגוע וניפגע אתה רוצה
שינחמו אותך תפסיק לרחם על הצמך זה כבר מתחיל לעצבן מה אתה רוצה שאני ירדוף אחריך אתה לא עונה יל לא צריך אל דבר איתי כי אני מנסה לדבר איתך ואתה לא רוצה אזז מה יצא לנו מכול זה..
ועם אתה היית עונה לי כמו בנאדם שלא רק אכפת לו ממונ היית אומר לי אל דעגה אלכס אנחנו ניפתור את
הבעיה ביחד כול הטייסת ולא רק אני ואתה , במקום זה אתה זורק אותי ומשאיר אותי עם הבעיות שלי לבד לא משנה מה אז שאני ישבור את הראש פשוט.......

#4 · לפני 18 שנים
אף אחד לא ישחק אותה יותר טוב כל אחד
עכשיו יגיד סליחההההההההההההההההההההההההההה
ויאללה נמשיך אני לא מבין בת דודה שלי בת שנה לא עושה ככה
היא תמיד סולחת ואומרת סליחה מה איתכם הכל טוב?????????
טוב אני לא יהיה פה היום עד 18:00 שאני חוזר אני רוצה לראות את שניכם מתייצבים אצלי במשרד סתם אחי שלי יאללה סולחאא...
#5 · לפני 18 שנים
שמע בן עם זה יעזור לך ותרגיש יותר בנוח אז אני יעזוב את הטייסת אני רואה שכולם אוהבים אותך
יותר ממני אז אני מעדיף שתישאר בטייסת ואני ילד אז אני יפרוש אחי אין מה לעשות זה או אתה או אני אז זה יוצא שזה אני סבבה?!...
אז יאללה אחי אני פורש ותפסיק עם הפרצוף החמוץ שלך יאללה ביי אחי ועפעם בבקשה תבטל לי את הגישה
לפורום כשתבטל לי אני ימחק את החתימה שלי...

#6 · לפני 18 שנים
טוב חזרתי לפניי 18:00 כמו שאתם רואים אבל תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב בן:אתה אומר לאלכס אחי בוא נעזוב הכל נבחר מפקד טוב מבינינו ונפתור את הבעיות ביחד
אלכס: אתה אומר לבן אחי בוא נעזוב הכל נבחר מפקד טוב מביניינו ונפתור את הבעיות ביחד
שניי ילדים בני 6 שנולדו 10 שנים לפני הזמן
#7 · לפני 18 שנים
אחי אלכס,
אני ואתה אוהבים אותו תחום אותו הדבר בהכל.
רק אני לא אוהב את הגישה שלך למרות שלא עשיתי כלום שאתה חושב שאני עושה הכל נגדך ומכוון את הטייסת והחבר'ה כאן נגדך, אתה יכול לשאול אות כולם כשהם מבקשים ממני חוות דעת ושאלות ואני תמיד אומר שאני יתייעץ איתך.
פשוט הגעתי לרמה כזאת שכבר הפסקתילאהוב את מה שאני אוהב ונמאס לי כל פעם שחושבים שאני עושה כל דבר בכוונה.
וכדי שזה יהיה נכון וצודק אני מעדיף שהטייסים בטייסת יחליטו מי יהיה וזהו.
אני לא רוצה מריבות לא כלום, אבל אני לא מוכן שתגיד לי טשויות כמו שאני חושבס שהטייסת רק שלי וכו' זה מעצבן.
זה לא נכון וזה גם לא צודק.

וזהו.
יהיה מה שיהיה.

ואם אתה חושב שאני תינוק למה נראה לך שנתתי לך להיות נשר 1 ולא 2..
זה הבדיוק אותו הדבר.
אבל למדתי לפרגן ולהעריך לא רק לתקוף.
אני לא רוצה לתת תחושבה לטייסת אי יציבות אני לא רוצה שיראו איך אנחנו רבים וכו'.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#8 · לפני 18 שנים
אחי תגיד לי מתיי אני אמרתי דבר כזה לאחרונה כן אני מודה שאמרתי כזה דבר פעם אבל תגיד לי לאחרוןנה מתיי אמרתי?....

#9 · לפני 18 שנים
רגע עם זה אתה שמחליט איזה נשר אני יהיה אז אתה לא !!!....
למה אני לא רוצה להגיד לך ועם כל כך מפריע לך איזה נשר אני מצדי תן לי את המספר 567 ויותר
לי לא אכפת וגם ככה אני כבר עוזב את הטייסת אז אל תתרח...

#10 · לפני 18 שנים
רגע ועם לדבר על לפרגן מי מנהל הפורם אהה תגיד לי לא תגיד לי מי המנהלללל אני לאא אתה
ואני אמרתי משהוא לא למה כי אני יודע גם כן לפרגן אל תחשוב שאתה הייחידי בעולם בעל יחולת לפרגן..
למה גם לא אמרתי כלום כי אני יודע שאני יכול לסמוך אליך בכל מצב שכול מה שציריך עז תעשה בעניין אצומות אחי כי גם כן לנהל פורום זה דבר ממש לא קל ויש לך עד את כל האתר אז זה ממש קשה אבל עזוב שאני לא יתרח לומר את זה מלאה אולי לא אכפת לך ... אז בבקשה תחסום את הגישה לפורום אני כבר חודשיים מבקש ממך...

#12 · לפני 18 שנים
לא עזוב יודע מה אני לא פורש אני עם הטייסת עד הסוף עם אתה רוצה תפרוש לא אז תישאר והכל יחזור כפי
שהיה כי שניינו יסדנו את זה ואני לא מתכוון לוותר על זה בקלות כזאת אני עם הטייסת עד הסוף זוכר " חוד
החנית עד המוות" עם זה יזכיר לך משהוא אז אל תתבחיין..

#13 · לפני 18 שנים
Eagle_King כתב/ה:מה נשמע חבר'ה?
קודם כל היה לי כיף בפתיחת הטייסת ושיהיה לכם בהצלחה.
לי כבר נמאס משטויות כאלו ואחרות.
לכן אני פורש מהטייסת וככה יהיה לכם יותר נוח, יותר טוב והרבה יותר מאורגן.

ביי בי,

באהבה,

בן.

לא רוצה להתערב, אבל בן, אם אתה אוהב באמת את הטייסת, אז למה אתה עוזב אותה?
אתה כותב באהבה בן, כלומר שאתה עדיין אוהב את הטייסת, ואוהב לפקד עליה, ולטוס בה. אז למה אתה עוזב אותה? 💡
#15 · לפני 18 שנים
שום דבר לבחור אין לבחור זה או שניינו או שניינו אני לא מתכוון לוותר על הטייסת בן זה לא מעניין
אותי ממש לא מעניין אותי עם אתה רוצה לעזוב אז זה כבר ההחלטה שלך... אבל אני לא עוזב נקודה.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.