·
לפני 18 שנים
שלום לכולם. אני שמח שישנה התעניינות.
אני רואה שדי הרבה אנשים רוצים לבנות ואין להם את הידע הדרוש. אני שוקל אפשרות של בנייה לפי הזמנה של המעגל עם רכיבים או לחילופין משלוח של קיט הכולל את החלקים ואנשים ירכיבו לבד לפי הוראות שאצרף.
אתם מוזמנים לומר לי מה דעתכם בעניין.
למי שלא יודע מה זה דיודות זה רכיב אלקטרוני כמובן אשר באופן כללי מוליך מטען חשמלי לכיוון זרימה אחד בלבד. לפיכך,חשוב באיזה כיוון הוא "יושב" במעגל.
דיודות הפוכות - וכלום לא יעבוד לכם...
הדיודות האלה מהדגם הזה נקראות 1N4148
באופן כללי ה"שם " של הדיודה מתחיל ב 1N ואח"כ המספר שלה.
זו דיודה מהירה מאוד שאין לי את הזמן ולכם אין את הצורך לדעת מה קורה "שם בפנים"
מי שרוצה מוזמן להכנס לפורומים בנושא.
הדיודות נמכרות בבודדים או בכמויות ומחירן די נמוך. חצי שקל לדיודה זה מחיר סביר בהחלט.
כשמדובר בכמויות גדולות מאוד המחיר יורד פר יחידה.
הדיודות מגיעות כאשר הרגליים שלהן מודבקות בין שני סרטים הצמודים בינהם בדבק.
זה נראה כך:

לגבי התרשימים שנתתי לכם לגבי המעגל הזה. אין לי ואינני חושב שיש דרך פשוטה יותר להסביר זאת. אני באמת ובתמים חושב שכל אחד בלי הרבה ידע ורקע יוכל להבין ולבנות את המעגל הזה בהצלחה. מי שחושב שאי אפשר ברמה שלו - לדעתי פשוט אין לו ביטחון עצמי וזה בסדר גמור. כדאי להתחיל מדברים פשוטים יותר כמו פנס לד ,סוללה ונגדי ולאט לעבור לדברים מורכבים יותר.
אשמח לעזור ולייעץ ככל שאוכל.
אגב,
I_HAWK
אם אתה גר בבאר שבע - יש סיכוי שאתה שכן שלי וכדאי שתדע שיש חנות בעיר העתיקה שמוכרת דברים כאלה ואני קונה שם לעתים קרובות. בלנקט אלקטרוניקה. תמצא בדפי זהב.
ובכלל אם תיצור קשר ואתה בעניין אולי אוכל לשתף אותך ולעניין אותך בפרוייקטים.
בברכה,
ניר
אני רואה שדי הרבה אנשים רוצים לבנות ואין להם את הידע הדרוש. אני שוקל אפשרות של בנייה לפי הזמנה של המעגל עם רכיבים או לחילופין משלוח של קיט הכולל את החלקים ואנשים ירכיבו לבד לפי הוראות שאצרף.
אתם מוזמנים לומר לי מה דעתכם בעניין.
למי שלא יודע מה זה דיודות זה רכיב אלקטרוני כמובן אשר באופן כללי מוליך מטען חשמלי לכיוון זרימה אחד בלבד. לפיכך,חשוב באיזה כיוון הוא "יושב" במעגל.
דיודות הפוכות - וכלום לא יעבוד לכם...
הדיודות האלה מהדגם הזה נקראות 1N4148
באופן כללי ה"שם " של הדיודה מתחיל ב 1N ואח"כ המספר שלה.
זו דיודה מהירה מאוד שאין לי את הזמן ולכם אין את הצורך לדעת מה קורה "שם בפנים"
מי שרוצה מוזמן להכנס לפורומים בנושא.
הדיודות נמכרות בבודדים או בכמויות ומחירן די נמוך. חצי שקל לדיודה זה מחיר סביר בהחלט.
כשמדובר בכמויות גדולות מאוד המחיר יורד פר יחידה.
הדיודות מגיעות כאשר הרגליים שלהן מודבקות בין שני סרטים הצמודים בינהם בדבק.
זה נראה כך:

לגבי התרשימים שנתתי לכם לגבי המעגל הזה. אין לי ואינני חושב שיש דרך פשוטה יותר להסביר זאת. אני באמת ובתמים חושב שכל אחד בלי הרבה ידע ורקע יוכל להבין ולבנות את המעגל הזה בהצלחה. מי שחושב שאי אפשר ברמה שלו - לדעתי פשוט אין לו ביטחון עצמי וזה בסדר גמור. כדאי להתחיל מדברים פשוטים יותר כמו פנס לד ,סוללה ונגדי ולאט לעבור לדברים מורכבים יותר.
אשמח לעזור ולייעץ ככל שאוכל.
אגב,
I_HAWK
אם אתה גר בבאר שבע - יש סיכוי שאתה שכן שלי וכדאי שתדע שיש חנות בעיר העתיקה שמוכרת דברים כאלה ואני קונה שם לעתים קרובות. בלנקט אלקטרוניקה. תמצא בדפי זהב.
ובכלל אם תיצור קשר ואתה בעניין אולי אוכל לשתף אותך ולעניין אותך בפרוייקטים.
בברכה,
ניר
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי