73 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 106 חוד החנית הסקין של אבירן
דיון

הסקין של אבירן

28 הודעות 95 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
פשש ממש מהמם יוגב אני מכווה שאצלי יהיה תמונה של שוטגאן על המטוס אההה חחח... 😉 💡

#3 · לפני 18 שנים
יוגב, בנוגע לסקינים המיוחדים.
דבר ראשון, לא עושים את הסמל הזה בצד השני של החרטום, לא יודע אפילו של מה זה בכלל.
דבר שני, את הפונט תעשה רגיל, ובלי מילוי עם צבע, זה נראה יותר מדי פוטושופי. שים פונט רגיל כמו ariel ודברים כאלו, לא צריך להגזים. בכל זאת, הטייסת שואפת לריאליסטיות.
דבר שלישי, את הcallsign תמקם בכתב קטן, שחור, ובפונט בסיסי, בדיוק מתחת לחופה, כמו במציאות.
#4 · לפני 18 שנים
אפיק, אתה רוצה אתה מוזמן להכין לנו דוגמאות של מה שאתה רוצה
#5 · לפני 18 שנים
אפיק עם לא ידעת יש כנויים באמיתי שנראים כמו שאתה אומר פוטושופיים מדיי ...
לא עושים את זה סתם כתב שחור תשכים איתי זה אולי קצת משעמם ובאמיתי מוסיפים קצת צבע לחיים =]

#6 · לפני 18 שנים
יוגב מה דעתך להכין לי גם אחד 😛 ?
רון אטיאס.
תשאף - תגיע 🙂
#7 · לפני 18 שנים
אני אכין לכולם, אחד אחד..

אבל אני גם צריך למצוא איך מוסיפים אותם לכמה וכמה סקינים..

בן דבר איתי שאתה יכול...
#8 · לפני 18 שנים
IsraelAF, אוקיי ,
מחכה בקוצר רוח .. 🙂
רון אטיאס.
תשאף - תגיע 🙂
#9 · לפני 18 שנים
במציאות כתוב בצבע של גוף המטוס רק בערך פי 2 יותר כהה, בדיוק מתחת לחופה, כתוב בקטן את השם של הטייסים.

הנה דוגמא-

שימו לב שכתוב מתחת לתא הטייס של שתי הטייסים כתוב באפור כהה (אי אפשר לראות ממש מה כתוב) אבל כתוב את השמות שלהם.
ודרך אגב צריך להיות כתוב את השם המלא ובאמצע את הקולסיין, לדוגמא Afik "Bulldog" Rahamim.

ולא כתוב בחרטום באיזה פונט מטורף עם צבע זועק את הכינוי, וכפי שאתם רואים אין סמל לכינוי של הטייס, לדוגמא Raptor אין סמל של דינוזאור.
אז אם אתם רוצים לשמור על ריאליסטיות, שימו לב לפרטים האלו.
#10 · לפני 18 שנים
גם פה אני יכול לומר לך שאתה טועה לגבי מה שהראת לי זה נכון אבל יש גם מטוסים שרשום שם גם בצבע זועק..

#11 · לפני 18 שנים
אפיק, סקין זאת יציאה חופשית של האומן, אם באלנו שככה יהיה הסקינים של הטייסת עם הכינויים ככה הם יהיו

אנחנו לא 104
#12 · לפני 18 שנים
אני לא מוכן לזה.
אם כל הכבוד להשקעה והכל יוכלת לשאול אותי ואת אלכס לפני זה אני לא רוצה כאלו דברים.
אם כן כמו שאפיק הציע.
אני מוכן לזה.
אבל לא יותר מידי בבקשה.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#14 · לפני 18 שנים
יוגב מה אתה לוקח כל כך קשה? סה"כ אמרו לך שהם רוצים לשנות משהו בסקין, אבל אתה פשוט לוקח את עצמך ועוזב הכל. מה הבעיה פשוט לשנות פונט צבע וגודל?
אני לא מכין סקינים לטייסת, כי אני ב104.

ומה הקשר בין 104 לבין מה שהצעתי, פשוט מה שהצעתי זה יותר ריאליסטי. גם למשל בטיסות בחו"ל, פתאום רואים בצבע אדום זועק ובפונט משוגע כתוב נגיד Raptor. זה נחמד לטיסות פה ושם, אבל בשביל טייסת לפי דעתי צריך משהו יותר מקצועי.

מצדי תעשו מה שבא לכם, סה"כ אמרתי את דעתי האישית, ואיך בעיני ייראה הכי טוב הסקין.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.