57 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 L
בית פורומים תעופה וביטחון איך לדעתכם יתמודד חיל אוויר עם איום סורי מחוזק?
דיון

איך לדעתכם יתמודד חיל אוויר עם איום סורי מחוזק?

132 הודעות 10,949 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
לפי ynet, איראן תממן לסוריה נשקים חדשים, וביניהם יהיו המטוסים מיג 31, וסוחוי 24.
איך לדעתכם ישראל תתמודד עם האיומים האלה?
#2 · לפני 18 שנים
gania13, שמע אם הסורים יפתחו במלחמה הקיץ אני חושב שהטיסים הסורים לא ילמדו כל כך טוב את המטוס כי בכל זאת צריך תקופה כדי להתרגל להבין את המטוס עתמו והציוד.

אני חושב שהמלחמה לא תיהיה !.
#3 · לפני 18 שנים
תראה, זה שתהיה מלחמה זה בטוח... השאלה זה מתי
אני גם לא חושב שהיא תהיה הקיץ.
אבל השאלה היא האם ישראל יכולה להתמודד מול חיל אוויר סורי מחוזק במטוסים הנ"ל.
#4 · לפני 18 שנים
לגבי סוחוי 24... מפציץ... לפי דעתי לא מהווה סיכון או בעיה רצינית לחיל האוויר.
לגבי מיג 31....כן זה קצת מפחיד המטוס הזה... יכול לסט טילי א"א לטווח של 150 ק"מ...
ולגבי ההכשרה זה דבר שיכול לשחק לטובתנו.. הטייסים לא יספיקו להתאמן מספיק על המטוס ולא יוכלו לנצל אותו ב100%ץץץ אבל לכו תדאו אולי הרוסים מאמנים בחשאי טייסים סוריים?..
118...Big things are done secretly
#5 · לפני 18 שנים
slim, טווח של 180 מייל.
וחבר'ה, אתם מדברים כאילו הסורים מקבלים מחר את המטוסים ומחרתיים יש מלחמה
#7 · לפני 18 שנים
Slim, לשאת אחי.

כן אני התכונתי לקיץ הקרוב וgania13, לא בטוח בכל שתיהיה מלחמה הנה תסתכל על ארה"ב וסוריה כבר 13 שנים של מלחמה קרה(איומים) ושום דבר לא קרה.
עכשיו אני לא חושב שהוסריפם יכנסו לשטח ישראל ואם כן תתארו לכם מה זה מיג 31 אחד שחודר מתוך ארבעה ומיע חיפה!!!
ואל תשכחו את מערך הנ|"מים המופלא שיש לסורים!!!

זה יעזור לכם:
#8 · לפני 18 שנים
איך נתמודד? זה נקרא טיל יריחו עם ראש נפץ גרעיני לתוך הפרצוף של אסד ימח שמו.
#9 · לפני 18 שנים
רע. היה ויכולת הנשק החדש של חיל האויר הסורי הוא באמת כפי שטוענים שהיא, אז רע. בכל אופן הטייסים של היום הם לא בהרבה יותר טובים מהטייסים היוונים או הבריטים. נוכל לסמוך רק על חסרון קשה מאוד של חיל האויר הסורי שכן כידוע זהו חיל אויר שעקב התחזוקה הגרוע שלו ועקב אי רענון קשה מאוד שלו, מקבל טייסים חדשים שאני לא יודע כמה נסיון הם מקבלים ויש לו אולי טייסים ותיקים שכישוריהם נחלדו עם הזמן.
#10 · לפני 18 שנים
הטייסים שלנו רק ישמחו לעוד מטוסים סורים באויר, יותר מטוסים יותר הפלות.
#11 · לפני 18 שנים
אתה יודע שזה לא נכון, FB. אני לא יודע מה עם הטייסים הסורים אבל המצרים כבר טובים למדי. עובדה שמשלוח של כמה עשרות מטוסים כאלה או אחרים כבר הפכו לדיון. לא, בחורים! זאת הולכת ליהות מלחמה די ארוכה יותר מהרגיל.
#12 · לפני 18 שנים
Flyboy, לא בטוח בכלל אחי!

זה מה שכולם חשבו לפני המלחמה בלבנון בקיץ שעבר ומה היה להם?אין להם אפילו מטוסים1
למרות שזו נכון גרילה אבל עדיין.
#13 · לפני 18 שנים
מצד אחד אני לא חושב שהסורים יכולים\רוצים לממן מלחמה ארוכה.. וגם האיראנים יעדיפו לחסוך משאבים לקראת עימות אפשרי עם ארה"ב מאשר לממן את הסורים.. מבחינה הגיונית לא כדאי להם, זה ימוטט את הכלכלה שלהם.
מצד שני, הם ערבים, ממתי הם חושבים בהגיון...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.